اعلام جرم علیه رئیس و عوامل یک بیمارستان در تهران به دلیل موارد غیراخلاقی مُسکن‌ها شفابخش نیستند و مصرفشان عارضه به همراه دارد | تسکین دهنده‌های دردساز مطالبات کسبه پاساژ قائم مشهد پس از حریق پیگیری شد اعتراف مرد جوانی که همسر و دختر نوجوانش در چیتگر تهران را به قتل رساند کشف بیش از ۳ هزار میلیارد تومان کالای قاچاق از ابتدای سال ۱۴۰۴ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) تبلیغات دروغین یک کلاهبردار برای وام فوری نگاهی به اجرای متناسب‌سازی حقوق مستمری‌بگیران در تأمین اجتماعی | پرداخت بیش از ۳۲۰۰ میلیارد تومان به مستمری‌بگیران و بازنشستگان وزیر آموزش و پرورش: توجه به مهارت‌های متنوع دانش‌آموزان از اولویت‌های مهم وزارت است با این ادویه همه کاره وزن کم کنید و سندروم روده تحریک پذیر را درمان کنید ثبت‌نام بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار کلاس اولی در مدارس «محمد» در میان محبوب‌ترین نام‌های مردانه ایران لغو استاندارد اجباری هتل‌ها سوادآموزی، گامی کهن در مسیری نو دانش آموزان کتاب‌های درسی را از مدرسه تحویل بگیرند پلمب ۲ عمده‌فروشی مرغ در بازار سپاد مشهد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: به حقوق بازنشستگان، کارگران، معلمان و کارکنان دولت توجه نشده است توصیه‌های یک فیزیوتراپیست برای خرید کیف و کفش دانش‌آموزان اگر بدهی‌های تأمین اجتماعی به موقع پرداخت می‌شد، امروز بازنشستگان نیازی به نگرانی بابت معوقات نداشتند هشدار به فروشندگان دارو‌های سقط در فضای مجازی بهروزآذر: قرارگاه پیشگیری از خودکشی تشکیل می‌شود | لزوم بررسی علل خودکشی رزیدنت‌ها زمان انتخاب واحد تکمیلی دانشگاه آزاد اعلام شد + جدول زمان بندی شناسایی و توقیف بیش از ۱۲۰۰ خودروی مسروقه و تحت تعقیب در یک ماه پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۷ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد و خیزش گردوخاک در استان ادامه دارد افزایش طلاق زوج‌های سالمند خراسان‌رضوی | جدایی خاکستری در عصر سالمندی وزیر آموزش و پرورش: همزمان با شروع سال تحصیلی ۲۴۰۰ پروژه افتتاح می‌شود مردان نابارور، قربانیان خاموش یک درد پنهان طرح بازگشت کودکان بازمانده از تحصیل در خانواده‌های زن سرپرست + جزئیات
سرخط خبرها

رگبار پراکنده در جنوب و شمال کشور

  • کد خبر: ۷۵۱۶۴
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۳
رگبار پراکنده در جنوب و شمال کشور
بر اساس گزارش مدیرکل ‌پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی، امروز(اول مرداد) در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در برخی نقاط استان‌های هرمزگان، فارس، شمال بوشهر، جنوب کرمان، گیلان، مازندران، گلستان، اردبیل، شمال آذربایجان غربی رگبار پراکنده، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت رخ خواهد داد.

به گزارش شهرآرانیوز، صادق ضیاییان اظهار کرد: روزهای شنبه (۲ مرداد) و یکشنبه (۳ مرداد) نیز در استان‌های هرمزگان، فارس، شمال بوشهر، جنوب کرمان، جنوب سیستان و بلوچستان، گیلان، مازندران، گلستان، اردبیل، شمال آذربایجان غربی و شمال آذربایجان شرقی وقوع رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل ‌پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی از بارش پراکنده در روز دوشنبه (۴ مرداد) در برخی نقاط استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، اردبیل، هرمزگان، شرق و جنوب فارس و بوشهر خبر داد و گفت: سه شنبه (۵ مرداد) این شرایط برای اردبیل، ارتفاعات گیلان و مازندران برقرار خواهد بود.

وی ادامه داد: امروز (اول مردادماه) در نوار شرقی کشور به‌ویژه منطقه زابل و از شنبه تا اواسط هفته آینده در شمال شرق، شرق، جنوب شرق و بخش‌هایی از مرکز کشور وزش باد شدید و در پاره‌ای نقاط خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود علاوه بر این از امروز تا یکشنبه (۳ مرداد) دما بین ۴ تا ۸ درجه سانتیگراد در استان اردبیل و استان‌های ساحلی دریای خزر کاهش می‌یابد و طی پنج روز آینده نیز مناطق شرقی دریای عمان و از اواخر وقت جمعه تا یکشنبه (اول تا ۳ مرداد)  دریای خزر مواج خواهد بود.

مدیرکل ‌پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی وضعیت آب و هوایی پایتخت را طی سه روز آتی پیش بینی کرد و گفت: فردا (۲ مرداد) دمای هوای تهران بین ۴۰ تا ۲۹ درجه سانتیگراد و پس فردا(۳ مرداد)بین ۳۹ تا ۲۸ درجه سانتیگراد متغیر اسن و همانند دو روز گذشته صاف گاهی همراه با وزش باد پیش‌بینی می شود.

ضیائیان در پایان درباره گرمترین و خنک ترین مراکز استان‌های کشور طی امروز و فردا (۲۸ و ۲۹ تیرماه) اظهارکرد: اهواز با بیشینه دمای ۴۷ و ۴۸ درجه سانتیگراد و یاسوج با بیشینه دمای ۲۹ و ۲۶ درجه سانتیگراد گرمترین و خنک‌ترین مرکز استان کشور خواهند بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->