مرز ۳ میلیونی شاخص‌کل از دست رفت | ریزش ۴۶ هزار واحدی بورس (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) قیمت چند برابری نان سنگک و بربری در اسنپ‌فود و نانوایی‌ها + تصاویر قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) | دلار بازار آزاد چند؟ افزایش قیمت نان در تهران تکذیب شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) قیمت ارز دیجیتال در بازار امروز (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) | بیت‌کوین گارد صعودی گرفت بررسی قیمت برنج ایرانی و پاکستانی در مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) وقتی نرخ نان، نان مردم را آجر می‌کند نان در تهران رسماً گران شد | مردم: قیمت‌ها غیرواقعی است پایان مهلت استفاده از اعتبار مرحله دوم کالابرگ اعلام شد قیمت امروز طلا در مشهد در کانال ۶.۵ میلیون تومان آغاز شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) راه‌اندازی قطار‌های فوق‌العاده برای ایام اربعین ۱۴۰۴ بدون افزایش قیمت بلیت قیمت جهانی طلا امروز (دوشنبه، ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد بیمه کارگران ساختمانی سامان‌دهی می‌شود | حذف افراد غیرواقعی بررسی قیمت بلیت هواپیما و قطار مسیر تهران- مشهد در آستانه عید غدیرخم ۱۴۰۴ قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) | هندوانه ارزان شد شورای رقابت: شرکت‌های خودروساز حق اعلام قیمت خودرو را ندارند کاهش سطح زیر کشت جو در خراسان رضوی | ضرورت حمایت بیشتر از کشاورزان دوراهی دخل نانوا یا قوت مردم پیش‌بینی بورس فردا (دوشنبه، ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) واریز ۱۲۰۰ میلیارد تومان سود برای ۱۶۳ هزار سهام‌دار بورس در هفته دوم خرداد ۱۴۰۴ ناوگان فعال هواپیمایی هما با تعمیر ۳ هواپیمای زمین‌گیر به ۱۷ فروند رسید مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) ثبت رکورد مصرف ۸۰۱ میلیون لیتر بنزین در تعطیلات هفته گذشته (۱۲ تا ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات مالیات کولبران و ملوانان در قانون ساماندهی تجارت مرزی مشخص شد سازمان حمایت به تصمیم ایران خودرو برای افزایش قیمت واکنش نشان داد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کشف مزرعه استخراج رمز ارز در یک کارگاه ریخته‌گری در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هر دقیقه یک وام تُپل کاهش قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | سهند ۶۹۵ میلیون تومان شد
سرخط خبرها

پیش بینی روند بورس در سال نخست ریاست جمهوری رئیسی

  • کد خبر: ۷۶۵۶۲
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۴
پیش بینی روند بورس در سال نخست ریاست جمهوری رئیسی
از ابتدای هفته جاری تا امروز شاخص بورس توانست رشد 90 هزار واحدی را به ثبت برساند و در مجموع از 5 روز معاملاتی 4 روز نماگر اصلی بازار سبز بود. با این حال همچنان نیمی از بازار را نمادهایی که در صف‌های فروش قفل هستند، اشغال کرده بودند. دولت جدید هنوز قدرت را در دست نگرفته است اما بازار به این اتفاق واکنش نشان داده، اکنون سهامداران به این می‌اندیشند که سرنوشت بورس در سال نخست دولت رئیسی چه می‌شود؟

به گزارش شهرآرانیوز، بازار سهام در روز‌های گذشته روند متعادلی را گذراند. شاخص‌سازان بازار روند صعودی و بعضا با افزایش قیمت را تجربه کردند. اما همچنان نیمی از بازار در صف فروش قفل هستند. ارزش معاملات هم به دلیل نبود نقدینگی در بازار در محدوده چهار تا شش هزار میلیارد تومان در نوسان است و نقدینگی در بین گروه‌های مختلف در چرخش است. با توجه به روند بازار سرمایه در روز‌های گذشته کارسناسان بورس پیش‌بینی‌های خود را از بازار سرمایه ارائه دادند که در ادامه این گزارش می‌توانید بخوانید.

 

بازار سهام در روز‌های گذشته روند متعادلی را گذراند. شاخص‌سازان بازار روند صعودی و بعضا با افزایش قیمت را تجربه کردند. اما همچنان نیمی از بازار در صف فروش قفل هستند. ارزش معاملات هم به دلیل نبود نقدینگی در بازار در محدوده چهار تا شش میلیارد تومان در نوسان است و نقدینگی در بین گروه‌های مختلف در چرخش است. با توجه به روند بازار سرمایه در روز‌های گذشته کارسناسان بورس در گفتگو با تجارت‌نیوز پیش‌بینی‌های خود را از بازار سرمایه ارائه دادند که در ادامه این گزارش می‌توانید بخوانید.

_ پشوتن مشهوری‌نژاد روز گذشته گفت: شاخص کل بورس تا پایان سال به مرز دو میلیون و ۱۰۰ هزار واحد نزدیک می‌شود و احتمالا با فرض توقف برجام، دلار بازدهی ۲۰ درصدی دارد و به ۳۰ هزار تومان می‌رسد. وی در این گفتگو به سهامداران تاکید کرد: سهامداران در حال حاضر تغییری در پرتفوی خود ایجاد نکنند و در بازه زمانی بلند مدت به سبد خود نگاه کنند. زیان سهامداران و رسیدن به اصل سرمایه در بازه زمانی بلند مدت رخ خواهد داد.

 

_ نیما میرزایی کارشناس بازار سرمایه هم درباره تاثیر کسری بودجه دولت و پیش‌بینی بورس در د. لت جدید گفت: طبق برآورد‌ها در سال ۱۴۰۰ بی سابقه‌ترین کسری بودجه دولت را شاهد خواهیم بود که در صورت عدم افزایش فروش نفت می‌تواند تا ۵۰ درصد بودجه مصوب را دربرگیرد؛ بنابراین انتظار ادامه روند و شدت گرفتن تورم سالیانه در محدوده‌های بالای ۴۰ درصد کاملا محتمل است. از طرفی بررسی نمودار همبستگی شاخص کل و تورم سالیانه نشان می‌دهد که بورس ما به صورت تاریخی به موج‌های تورمی، روی خوش نشان داده و در این دور نیز می‌توان انتظار رشد متناسب شاخص متاثر از تورم را داشته باشیم. در صورت وقوع شرایط مذکور و با شرط ثابت در نظر گرفتن سایر عوامل تاثیرگذار، کانال ۱۵۰۰ را می‌توان برای شاخص تا انتهای سال به عنوان محدوده احتمالی و همچنین سقف آن در نظر گرفت.

_فردین آقا بزرگی، کارشناس بازار سرمایه هم درخصوص پیش‌بینی بازار سهام گفت: برآیند کلی از بازار سهام در این روزها، تعادل نسبی همراه با ابهام است. در کل انتظار می‌رود رشد شارپی را تا پایان سال نداشته باشیم و حداکثر بازدهی بورس ۴۰ تا ۵۰ درصد باشد.

_ ابراهیم سماوی، کارشناس و تحلیلگر بازار سرمایه درباره پیش‌بینی بازار تا دو هفته آینده معتقد است:با توجه به ابهامات پیش رو بازار یعنی کابینه دولت رئیسی، ارزش معاملات بورس و فرابورس و بحث نهایی برجام به نظر می‌رسد تا دو هفته آینده شاخص در محدوده‌های یک میلیون و ۳۲۰ تا ۴۰۰ در نوسان باشد.

 

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->