وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد خبر داد؛ برگزاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع دستی در مشهد با حضور ۴۹۰ شرکت‌کننده
سرخط خبرها

فقط ۵۰ درصد عزاداران مشهدی در محرم از ماسک استفاده کرده‌اند!

  • کد خبر: ۷۸۰۷۳
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۵
فقط ۵۰ درصد عزاداران مشهدی در محرم از ماسک استفاده کرده‌اند!
رییس کارگروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: نتایج بررسی‌ها از رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بین عزاداران مشهدی از ابتدای محرم تاکنون نشان می‌دهد که فقط حدود ۵۰ درصد از عزاداران و دست اندرکاران برگزاری این مراسم در مشهد ماسک داشته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد باباخانی افزود: طبق این بررسی‌ها استفاده از ماسک در بین عزاداران شهرستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در استان خراسان رضوی بیشتر و حدود ۷۰ درصد بوده است.
وی اضافه کرد: کارشناسان بهداشتی طی این مدت بیش از ۲ هزار بازدید از مراسم عزاداری در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام داده‌اند که قریب به ۶۰۰ مورد آن مربوط به شهر مشهد است.
رییس کارگروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بر طبق بررسی‌های انجام شده رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، رعایت ظرفیت پذیرش عزاداران و رعایت زمان برگزاری مراسم در هیات‌های عزاداری مشهد بین ۴۲ تا ۴۵ درصد گزارش شده است.
باباخانی افزود: در این مدت ۱۶۰ مراسم عزاداری در مشهد و ۴۰۰ مراسم در شهرستان‌های خراسان رضوی در فضای سربسته انجام شده است در حالی که در شرایط کنونی برپایی مراسم سوگواری محرم در فضای سربسته ممنوع است.
وی ادامه داد: طی ایام محرم حدود ۵۰۰ مورد کنترل و نظارت بر توزیع نذورات در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده، که ۲۷۰ مورد تذکر گرفته‌اند و ۹۰مورد رسیدگی به شکایات صورت گرفته است.

۸۰ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند. دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام نیز بقیه جمعیت این استان را زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی دارند.

هم اکنون ۲۷ شهرستان خراسان رضوی در وضعیت قرمز، پنج شهرستان در وضعیت نارنجی و یک شهرستان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

روزانه بیش از ۸۰۰ بیمار جدید کرونایی در استان خراسان رضوی بستری می‌شوند که ۷۰ درصد آن‌ها در شهر مشهد تحت درمان قرار دارند.

طبق آخرین اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از روز پنجشنبه تا ظهر روز جمعه ۲۹ مرداد ماه ۱۴۰۰، ۵۵۵ بیمار کووید ۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۰۰ هزار و ۸۱۰ تن رسید.

بنا بر این گزارش و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، طی این مدت ۲۸ هزار و ۸۳۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و چهار هزار و ۶۴ نفر از آن‌ها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به چهار میلیون و ۶۱۶ هزار و ۵۱۶ نفر رسید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->