عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است وضعیت ناسالم هوای مشهد تا عصر امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) برای گروه‌های حساس شهردار مشهدمقدس از تلاش برای تکمیل بوستان کرامت تا پایان سال جاری خبرداد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آغاز فعالیت دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد
سرخط خبرها

فقط ۵۰ درصد عزاداران مشهدی در محرم از ماسک استفاده کرده‌اند!

  • کد خبر: ۷۸۰۷۳
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۵
فقط ۵۰ درصد عزاداران مشهدی در محرم از ماسک استفاده کرده‌اند!
رییس کارگروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: نتایج بررسی‌ها از رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بین عزاداران مشهدی از ابتدای محرم تاکنون نشان می‌دهد که فقط حدود ۵۰ درصد از عزاداران و دست اندرکاران برگزاری این مراسم در مشهد ماسک داشته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد باباخانی افزود: طبق این بررسی‌ها استفاده از ماسک در بین عزاداران شهرستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در استان خراسان رضوی بیشتر و حدود ۷۰ درصد بوده است.
وی اضافه کرد: کارشناسان بهداشتی طی این مدت بیش از ۲ هزار بازدید از مراسم عزاداری در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام داده‌اند که قریب به ۶۰۰ مورد آن مربوط به شهر مشهد است.
رییس کارگروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بر طبق بررسی‌های انجام شده رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، رعایت ظرفیت پذیرش عزاداران و رعایت زمان برگزاری مراسم در هیات‌های عزاداری مشهد بین ۴۲ تا ۴۵ درصد گزارش شده است.
باباخانی افزود: در این مدت ۱۶۰ مراسم عزاداری در مشهد و ۴۰۰ مراسم در شهرستان‌های خراسان رضوی در فضای سربسته انجام شده است در حالی که در شرایط کنونی برپایی مراسم سوگواری محرم در فضای سربسته ممنوع است.
وی ادامه داد: طی ایام محرم حدود ۵۰۰ مورد کنترل و نظارت بر توزیع نذورات در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده، که ۲۷۰ مورد تذکر گرفته‌اند و ۹۰مورد رسیدگی به شکایات صورت گرفته است.

۸۰ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند. دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام نیز بقیه جمعیت این استان را زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی دارند.

هم اکنون ۲۷ شهرستان خراسان رضوی در وضعیت قرمز، پنج شهرستان در وضعیت نارنجی و یک شهرستان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

روزانه بیش از ۸۰۰ بیمار جدید کرونایی در استان خراسان رضوی بستری می‌شوند که ۷۰ درصد آن‌ها در شهر مشهد تحت درمان قرار دارند.

طبق آخرین اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از روز پنجشنبه تا ظهر روز جمعه ۲۹ مرداد ماه ۱۴۰۰، ۵۵۵ بیمار کووید ۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۰۰ هزار و ۸۱۰ تن رسید.

بنا بر این گزارش و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، طی این مدت ۲۸ هزار و ۸۳۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و چهار هزار و ۶۴ نفر از آن‌ها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به چهار میلیون و ۶۱۶ هزار و ۵۱۶ نفر رسید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->