انفجار در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران (۱۰ مهر ۱۴۰۴) انحراف یک دستگاه مینی‌بوس در آبادان، ۲۴ مصدوم بر جای گذاشت با خوردن این سبزیجات، وزنتان را به طور سالم کاهش دهید نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی: ما پول‌های کشور را صرف ناکارآمدی خودمان می‌کنیم احتمال تلف شدن فک‌های خزری به علت ویروس | به لاشه‌ها دست نزنید مراقبت ساده می‌تواند از کم‌شنوایی کودکان پیشگیری کند خوراکی‌های سالمی که باعث سنگ کلیه می‌شوند! باند کلاهبرداری خودرو با ۲۰ شاکی منهدم شد (۱۰ مهر ۱۴۰۴) | کلاهبرداری ۵۰۰ میلیارد ریالی با وعده فروش ماشین کمبود ۳ هزار و ۲۰۰ محیط‌بان در کشور جزئیات جدید از علت مرگ نوجوان ۱۴ ساله در مدرسه | دانش‌آموز صبح روز حادثه تنبیه شده بود ۲ توله خرس بر اثر برخورد با قطار در مرودشت تلف شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۰ مهر ۱۴۰۴) | کاهش دما به ۵ درجه در مناطق سردسیر وزیر میراث فرهنگی: تکمیل ۲۷۰۰ پروژه گردشگری در کشور منتظر سرمایه‌گذاری است همه خوراکی‌های بوفه مدارس موردتأیید دانشگاه علوم پزشکی هستند ۸ توصیه کلیدی برای ارتقای سلامت جسم و روان سالمندان نتایج انتخاب رشته کارشناسی ناپیوسته بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اعلام شد + مهلت ثبت‌نام حکمت کارت مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری شارژ شد مهلت ثبت نام آزمون وکالت مرکز وکلا تمدید شد + جزئیات (۱۰ مهر ۱۴۰۴) آتش‌نشانی مشهد نهادی پیشرو و فعال است | دستگاه قضایی از نظرات کارشناسی آتش‌نشانی، برای جلوگیری از بروز خطر بهره می‌برد توصیه‌های طب سنتی برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزا در پاییز چرا گاهی شکم باد می‌کند؟ | نفخ شکم، نشانه‌ بیماری یا تغذیه نادرست؟ چرا استرس و اضطراب وزن ما را افزایش می‌دهد؟ اطلاعیه جدید تأمین‌اجتماعی برای مستمری‌بگیران و بازنشستگان (۱۰ مهرماه ۱۴۰۴) «سیگار» شایع‌ترین عامل بیماری‌های ریوی و سرطان ریه اجرای طرح‌های ملی موفق مدیریت مصرف آب در مشهد | انتقال پساب به غرب شهر راه نجات دشت مشهد مشکلات بیمه تکمیلی و درمان بازنشستگان تأمین اجتماعی همچنان از اصلی‌ترین دغدغه‌هاست هر نخبه، یک سنگر در دفاع از ایران «پرواز  اندیشه ها» به  جای «فرار مغزها» چالش های جذب استعدادهای برتر در  دستگاه های اجرایی | شایسته‌سالاری با توان نخبگان
سرخط خبرها

سفر بین ۲ کشور در چند ثانیه

  • کد خبر: ۷۹۲۸۷
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۹
سفر بین ۲ کشور در چند ثانیه
این هتل دقیقا در خط مرزی بین دو کشور اروپایی سرسبز سوئیس و فرانسه قرار دارد. یک قرن قبل اینجا مکانی پر از درد و رنج جنگ زده‌هایی بود که به آن پناه آورده بودند و سپس شد سوپرمارکت در قسمت سوئیس و کافه در قسمت فرانسه، ولی با گذشت زمان به هتل تغییر کاربری داد.

غفاری | شهرآرانیوز؛ اگر این تیتر را بخوانید شاید سردرنیاورید که موضوع از چه قرار است، اما همین تیتر یکی از جاذبه‌های گردشگری است که مردم بسیاری از اقصی نقاط جهان برای دیدن آن ساعت‌ها به خودشان زحمت طی کردن مسیری طولانی را می‌دهند تا به دهکده کوچک کیور (cure) برسند.


شاید برایتان جالب باشد که بدانید هتلی وجود دارد که اگر شما از یک اتاق به اتاق دیگر جابه جا شوید، سفری به کشور همسایه خواهید داشت. نکته جالب اینجاست که این مرز‌ها حتی از میان اتاق‌های هتل نیز می‌گذرد. شنیده اید که می‌گویند فلانی یک پایش در فلان کشور و پای دیگرش در بهمان کشور است؟
این ضرب المثل دقیقا مصداق بیدار شدن در یکی از اتاق‌های این هتل است.


در سال ۱۹۲۱ فردی به نام جولیوس جین آربیزی که تاجر بود، هتلی ۲ ستاره ساخت. هتلی که پس از جنگ جهانی دوم به محلی برای اردوگاه پناهندگان فرانسوی تبدیل شده بود، اما هم اکنون این مکان به جایی برای تفریح و اردو تبدیل شده است.

هتلی که نامش arbez است. (بخوانید آربز) که از دیوار‌ها و سقف‌های کاذب چوبی ساخته شده است. هتلی که ۲ آدرس فرانسوی و سوئیسی دارد، یعنی از یک آدرس به کشور فرانسه ختم می‌شود و از نشانی دوم به سوئیس. کشوری که شعارش این است «یکی برای همه، همه برای یکی.»

 

سفر بین ۲ کشور در چند ثانیه

 

این هتل دقیقا در خط مرزی بین دو کشور اروپایی سرسبز سوئیس و فرانسه قرار دارد. یک قرن قبل اینجا مکانی پر از درد و رنج جنگ زده‌هایی بود که به آن پناه آورده بودند و سپس شد سوپرمارکت در قسمت سوئیس و کافه در قسمت فرانسه، ولی با گذشت زمان به هتل تغییر کاربری داد و توانست توجه زیادی را به خودش جلب کند. آنچه که به نظرم جالب توجه است این است که این هتل می‌تواند سمبلی از آشتی و صلح باشد. مردم دو فرهنگ و کشور متفاوت چه زیبا کنارهم جمع شده و مرز‌های سیاسی کشورشان را با رفتار انسانی و روزمره شان نادیده گرفته اند. کنار هم هستند بدون آنکه زبان دو کشور یکی باشد.


آنچه که زیبایی هتل را دو چندان می‌کند جا دادن مردمان دو سرزمین در دل خودش و پذیرش و عشق دادن به آن هاست. اگر می‌خواستم شعاری تبلیغاتی برای این هتل بنویسم نه از امکاناتش می‌نوشتم و نه از سرسبزی مناظر اطرافش، بلکه می‌نوشتم آرام چشم هایتان را روی هم بگذارید اینجا مردمان جنگ زده در کنار هم هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->