مأموریت دادستان‌های کشور در برخورد با اقدامات مخل امنیت غمِ از دست دادن عزیزان، نیازی طبیعی به سوگواری دارد زمان برگزاری امتحانات پایان ترم و آزمون‌های علوم پزشکی اعلام شد تخریب محیط زیست در حمله اسرائیل به ایران؛ از آسیب به ۱۳ منطقه محیط زیستی تا حریق ۹ هزار هکتار جنگل تمدید لغو پرواز‌ها تا ساعت ۱۴ روز چهارشنبه (۱۱ تیر ۱۴۰۴) آیا ادارات استان کرمان فردا چهارشنبه (۱۱ تیرماه ۱۴۰۴) تعطیل است؟ مبالغ ۸۰۰ هزار بلیت فروخته شده هواپیما باید عودت داده شود دستگیری سارقان میراث باستانی در داراب (۱۰ تیر ۱۴۰۴) واکسیناسیون ۹۰ درصد دام سنگین و سبک خراسان رضوی در برابر تب برفکی طی امسال پوشش ۱۰۰ درصدی واکسیناسیون هاری در خراسان رضوی | ۸۵ هزار سگ صاحب‌دار در استان وجود دارد پویش ملی مدارس سمپاد به نام «اثرگذاری به وقت میهن» آغاز شد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) تالاب‌ها و دریاچه‌های کشور باید یکپارچه مدیریت شوند آموزش هوش مصنوعی، طرحی نوظهور در آموزش و پرورش | این طرح چه فایده‌ای برای دانش‌آموزان و معلمان دارد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۰ تیر ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا پنجشنبه با خواص بی نظیر «شیر طلایی» آشنا شوید توصیه‌های تغذیه‌ای در ماه محرم راه‌های ثبت شکایات در بیمه سلامت اعلام شد حکمت‌کارت تیرماه برای بازنشستگان لشکری شارژ شد (۱۰ تیرماه ۱۴۰۴) زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره اعلام شد مژده کانون پرورش فکری نوجوانان هم‌زمان با آغاز تابستان: عضویت رایگان در مراکز فرهنگی کانون تا ۲۰ تیر ۱۴۰۴ بنا‌های گردشگری گیلان پس از جنگ ۱۲ روزه در چه وضعیتی هستند؟ قلعه تاریخی الموت در مسیر ثبت جهانی عدم برقراری مستمری بازنشستگی تأمین اجتماعی برای برخی از کارگران مشاغل سخت و زیان آور خدمت‌رسانی ۱۸ هزار واحد اقامتی در روز‌های جنگ برنامه‌ریزی آموزش و پرورش برای آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز زمان برگزاری دومین نوبت کنکور ۱۴۰۴ مشخص شد تمدید مهلت پیش ثبت‌نام مدارس شاهد تا ۲۰ تیر ۱۴۰۴ + شرایط ثبت‌نام مترو تهران اتباع دست‌فروش را اخراج می‌کند ممنوعیت برگزاری هر گونه تور در لرستان تا ۲۰ تیر ۱۴۰۴
سرخط خبرها

ثبت نام واکسن کرونا دانشجویان دانشگاه آزاد در سامانه واکسیناسیون + لینک

  • کد خبر: ۸۰۰۷۵
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۴
ثبت نام واکسن کرونا دانشجویان دانشگاه آزاد در سامانه واکسیناسیون + لینک
دانشجویان از شنبه ۲۰ شهریور ماه می‌توانند در سامانه وزارت بهداشت اقدام به ثبت و رزرو نوبت کنند و به مراکز واکسیناسیون وزارت بهداشت در سطح شهر خودشان مراجعه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، با اشاره به آخرین وضعیت و زمان واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه آزاد اظهار کرد: در ادامه پیگیری هایی که از اواخر تیر و مردادماه شروع شد و پیرو هماهنگی با وزارت بهداشت با ورود محموله های جدید واکسن به کشور و تاکید وزیر بهداشت برای تسریع واکسیناسیون انشالله از روز شنبه ۲۰ شهریور ماه واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه آزاد آغاز می شود.

 

بارگذاری اسامی دانشجویان دانشگاه آزاد در سامانه وزارت بهداشت از امشب

معاون توسعه منابع سلامت دانشگاه آزاد افزود: در مقاطع مختلف در شهریور ماه به صورت موردی دانشجویان در برخی دانشگاه ها در سطح کشور واکسینه شدند در حالی که هنوز واکسیناسیون دانشجویان به صورت رسمی شروع نشده بود. ما اسامی کل دانشجویان دانشگاه آزاد (یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر) را در مردادماه به وزارت بهداشت ارسال کرده بودیم و از امشب فرایند بارگذاری اسامی آغاز می شود.

 

۱۰۰ مرکز واکسیناسیون در واحدهای دانشگاه آزاد فعال هستند

رستگارزاده با بیان اینکه طبق اعلام وزارت بهداشت دانشجویان دکتری و پس از آن دانشجویان ارشد، کارشناسی و کاردانی در اولویت تزریق واکسن قرار دارند، گفت: ۱۰۰ مرکز واکسیناسیون در واحدهای دانشگاه ازاد فعال و تجهیز شده است و از شنبه آمادگی لازم برای تزریق واکسن به دانشجویان وجود دارد.‌

وی در ادامه توضیح داد: دانشگاه آزاد در راستای عمل به ماموریت اجتماعی خود و حسب دستور رییس دانشگاه آزاد در فرایند کنترل کرونا حضور فعال داشته و در کنار ستاد کشوری کرونا در حیطه درمان، قرنطینه و پاسخگویی به سوالات بیماران و .. و همچنین واکسیناسیون عموم مردم نقش آفرینی کرده است.

این مقام مسئول دانشگاه آزاد افزود: به طور مثال مرکز واکسیناسیون واحد تهران مرکز در سوهانک از ابتدای شروع به کار خود عموم مردم را واکسینه کرده است؛ همچنین در سایر واحدها مثل واحد خوزستان، خراسان، یزد، زنجان و ... از مدت ها قبل فعال هستند و علاوه بر اساتید و کارکنان عموم مردم را واکسینه می کنند.

 

امکان واکسینه شدن دانشجویان در شهر محل سکونت

ستگارزاده با تاکید بر اینکه دانشجویان نیازی نیست لزوما برای واکسینه شدن به واحد دانشگاهی خود مراجعه کنند، گفت: توزیع مراکز واکسیناسیون دانشگاه آزاد به گونه ای است که دانشجویان کمترین جا به جایی را داشته باشند.

وی افزود: دانشجویان دانشگاه آزاد می توانند از شنبه ۲۰ شهریور ماه با مراجعه به سامانه واکسیناسیون این دانشگاه به آدرس azadhr.healthehr.ir اقدام به ثبت نام کنند.

 

امکان ثبت نام‌ دانشجویان در سامانه وزارت بهداشت فراهم است

وی افزود: مضافا اینکه با کمک وزارت بهداشت، دانشجویان می توانند در سامانه وزارت بهداشت به آدرس به salamat.gov.ir  مراجعه کنند واقدام به ثبت و رزرو نوبت کنند و به مراکز واکسیناسیون وزارت بهداشت در سطح شهر خودشان مراجعه کنند.

 

۱۶ مرکز واکسیناسیون در واحدهای استان تهران دانشجویان را واکسینه می کند

معاون توسعه منابع سلامت دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: ۱۶ مرکز واکسیناسیون در واحدهای دانشگاه آزاد تهران اعم‌ از واحد علوم پزشکی آزاد تهران، واحد تهران شمال، تهران شرق، تهران غرب، تهران جنوب، علوم و تحقیقات، واحدهای استان تهران شامل ورامین، شهر قدس، پرند، شهریار و دماوند فعال هستند که برخی از این واحدها یک‌مرکز و برخی دیگر ۳ مرکز واکسیناسیون را راه اندازی کرده اند.

 

۹۱ درصد اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد واکسینه شدند

وی درباره آخرین آمار واکسیناسیون اساتید و کارکنان دانشگاه گفت: با توجه به اینکه اساتید و کارکنان می توانستند در مراکز وزارت بهداشت واکسینه شوند، بنابراین آماری از بیرون دانشگاه نداریم، اما به طور کلی ۹۱ درصد از اساتید و کارمندان دانشگاه شرایط دریافت واکسن را داشتند و واکسن هم زده اند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->