فوتی‌های کرونا در خراسان رضوی به زیر ۲۰ نفر رسید مجروح شدن ۴۰ زائر به دلیل ازدحام در مرز شلمچه + ویدئو کرونا؛ مستأجران را سر جایشان نشاند | روزانه ۵ بنگاه معاملات املاکی در مشهد تعطیل می‌شود از آبان مدارس حضوری می‌شود | وضعیت تشکیل کلاس‌ها در «شاد» آخرین آمار کرونا تا ۳ مهر؛ فوت ۲۸۰ بیمار کرونایی دیگر در ۲۴ ساعت گذشته متن کامل «لایحه رتبه‌بندی معلمان» منتشر شد + دانلود (۳ مهر ۱۴۰۰) «پرسش مهر ۱۴۰۰» رئیس جمهور از دانش آموزان + ویدئو طرح جدید مجلس برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان + جزئیات (۳ مهر ۱۴۰۰) لایحه رتبه‌بندی معلمان در مهرماه به تصویب خواهد رسید + جزئیات (۳ مهر ۱۴۰۰) طرح «رتبه‌بندی معلمان» اصلاح شد + جزئیات متن نهایی (۳ مهر ۱۴۰۰) جزئیات اعلام نتایج کنکور سراسری و ارشد ۱۴۰۰ محمدعلی کیانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد شد + بیوگرافی و سوابق آخرین آمار کرونا تا شنبه ۳ مهر ۱۴۰۰ اینترنت رایگان برای دانشجویان، اساتید دانشگاه‌ها و معلمان + جزئیات (۳ مهر ۱۴۰۰) باران ۵ روزه در کشور؛ هشدار کاهش ۱۰ درجه‌ای دما و سیلاب ناگهانی (۱۴۰۰/۰۷/۰۳) خلوت، هدیه سفر است روایتی از فصل برداشت انگور تاکستان های روستای فرخّد | «مِیم»‌های کهنه انگور‌های تازه! کلاهبرداری تلگرامی از پشت کنکوری‌ها زنگ آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ مدارس نواخته شد
خبر فوری
طرز تهیه یتیمک بوشهری؛ غذایی بسیار خوشمزه، کم‌کالری و با ارزش غذایی بالا
یتیمک غذایی بوشهری است که با تغییری جزئی، در دیگر شهر‌ها با نام یتیمچه پخت می‌شود.

متین‌نژاد | شهرآرانیوز؛ یتیمک غذایی بوشهری است که با تغییری جزئی، در دیگر شهر‌ها با نام یتیمچه پخت می‌شود. غذایی است بسیار خوشمزه، کم‌کالری و با ارزش غذایی بالا برای افرادی که قصد کم‌کردن سریع وزن دارند، اما تحمل گرسنگی را ندارند. بادنجان ماده اصلی این غذا دارای ویتامین‌های بسیاری مانند «سی»، «ب ۶» و «کا» است. امیدوارم این غذا را بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.

 

مواد لازم برای پخت یتیمک

  • بادمجان: ۳عدد
  • پیاز درشت: یک عدد
  • لوبیا چشم‌بلبلی: ۱۵۰ گرم
  • آب تمبر هندی: نصف لیوان
  • نمک، فلفل قرمز و زردچوبه: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم
  • آب: یک لیوان

 

طرز تهیه یتیمک بوشهری

پیاز را ریز خرد کنید و درون تابه‌ای همراه با کمی روغن تفت بدهید تا سبک شود.
بادمجان‌ها را نگینی درشت خرد و به پیازداغ اضافه کنید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را به میزان دلخواه به آن بیفزایید.


بادمجان‌ها که کمی در روغن تفت خورد، به آن یک لیوان آب گرم اضافه کنید و اجازه بدهید نیم‌ساعتی بپزند و خوب نرم شوند.


لوبیا‌های چشم‌بلبلی را روی بادنجان‌ها بریزید و آب تمبر هندی را به آن اضافه کنید. غذا که کمی دیگر پخت و آبش کشیده شد، به آن مقداری نمک بزنید و شعله را خاموش کنید.



*لوبیا چشم‌بلبلی را ۲۴ ساعت قبل پخت بخیسانید. هنگام پخت هم ۲ بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.
بادنجان‌ها را که پوست گرفتید، به آن‌ها نمک بزنید تا تلخی‌شان گرفته شود. سپس آن‌ها را بشویید. بعد هم خرد کنید.
*برای درست کردن آب تمبر هندی، نصف یک بسته کوچک تمبرهندی را در نصف لیوان آب بخیسانید و بعد از نیم ساعت، از صافی رد کنید.

  • بوشهری‌ها این غذا را بسیار پرادویه و تند مصرف می‌کنند.

 

طرز تهیه یتیمک بوشهری؛ غذایی بسیار خوشمزه، کم‌کالری و با ارزش غذایی بالا

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}