کمیته مشترک اقتصادی مشهد-صنعا-غزه تشکیل شد| تمرکز بر پروژه‌های بازسازی در طرح خواهرخواندگی نصب ۳۴ هزار مترمربع چمن مصنوعی توسط شهرداری مشهد در ٣٠ زمین ورزشی انجام بیش از ۳۱۵ میلیون سفر توسط ناوگان اتوبوسرانی مشهد در سال ۱۴۰۳ سرپرست روابط عمومی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس منصوب شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) مشهد و دردسر‌های یک روز واحد برای تعطیلی شهر فرودگاهی مشهد در انتظار تصمیم مسئولان ملی شهردار مشهد مقدس: تعامل و همراهی ایجادشده در استان برای خدمت صادقانه، جای شکر دارد + فیلم جزئیات اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ | تمدید اعتبار کالابرگ‌ها تا خرداد ماه فرماندار مشهد: سال ۱۴۰۴ نقطه عطفی در هم‌افزایی و انسجام مدیریتی شهر مشهد است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: فرصت خدمت به امام‌رضا(ع) را قدر بدانید، این فرصت نباید صرف حاشیه شود معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: رضایتمندی زائران و مجاوران از برنامه‌های استقبال از بهار، امسال افزایش چشمگیری یافته است ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) انجام بیش از ۷میلیون و ۲۴۱هزار سفر از طریق مترو مشهد در اسفند ۱۴۰۳ قلندرشریف: خدمات شهرداری مشهد الگوی شهر‌های کشور شده است چاله آسانسور در مشهد قربانی گرفت (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) ثبت ۲۵ فقره سرقت کامپیوتر خودرو در مشهد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) تاریخچه‌ای از ساخت بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد | اولین بیمارستان تامین اجتماعی در مشهد آخرین وضعیت پروژه میدان شهید فهمیده مشهد | گره ترافیکی بولوار توس باز می‌شود (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) پیشخان‌های زیارت مشهد، تحقق معماری اسلامی‌ایرانی در شهر محله اسماعیل آباد مشهد در تب و تاب توسعه | دیدار مردمی نماینده مشهد در مجلس شورای اسلامی و مسئولان شهری هوای کلانشهر مشهد در وضعیت هشدار (۲۳ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فعالیت ۱۱ مرکز شبانه روزی منتخب کرونا در مشهد ادامه دارد

  • کد خبر: ۸۰۵۲۹
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۲
فعالیت ۱۱ مرکز شبانه روزی منتخب کرونا در مشهد ادامه دارد
عضو کمیته بهداشت و پیشگیری ستاد اجرایی مبارزه با کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با وجود کاهش مراجعه مردم به مراکز منتخب کرونا، فعالیت ۱۱ مرکز شبانه روزی منتخب در مشهد ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمدحسن درخشان افزود: در حال حاضر ۴۲ مرکز منتخب کرونا در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعال می‌باشد که از این تعداد ۲۲ مرکز در مشهد دایر است.
وی ادامه داد: ۱۱ مرکز خدمات جامع سلامت در مناطق مختلف شهر مشهد به صورت شبانه روزی به مراجعه کنندگان خدمات رسانی می‌کنند.

وی افزود: امیدواریم با واکسیناسیون بیش از ۸۰ درصد گروه‌های هدف شاهد موج بعدی کرونا نباشیم.
دکتر درخشان از مردم خواست نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک، حفظ فاصله اجتماعی و اجتناب از حضور در دورهمی‌ها توجه جدی داشته باشند.

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون پنج میلیون و ۲۹۵ هزار و ۷۸۶ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۴۸۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته مجموع جان‌باختگان این بیماری در کشور به ۱۱۴ هزار و ۳۱۱ نفر رسید.

همچنین تاکنون چهار میلیون و ۵۶۸ هزار و ۲۳۶ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->