تمدید مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ + جزئیات جزئیاتی از افزایش حقوق و تسهیلات بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۴ وعده‌های پوچ؛ بازگشت روز‌های خاموش ۸۲ تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در گناباد جمع‌آوری شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) سبک زندگی نادرست عامل سندرم نوظهور فراموشی گلوتئال | سندرم مرگ یک عضو مواجهه طولانی‌مدت با آلودگی هوا سلامت مغز را تهدید می‌کند شهادت ۲ مرزبان هنگ مرزی بانه براثر انفجار مین‌های جنگ تحمیلی + عکس (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) نمک رنگی منجر به عقب ماندگی ذهنی جنین می‌شود یادی از دکتر سیدمهدی صانعی، استاد الهیات دانشگاه فردوسی مشهد | مردی از تبار مهر و معرفت فیش حقوقی فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ تیراندازی در منطقه نعمت‌آباد تهران + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران در مشهد تا آخر امشب رئیس اورژانس مشهد: ۵۰ درصد تماس‌های اورژانس، مزاحمی و اشتباهی است برگزاری آزمون استخدامی جدید برای وزارت آموزش و پرورش درج درصد گوشت در سوسیس و کالباس‌ها الزامی است مدیرعامل هلال احمر لرستان برکنار شد | سرپرست جدید منصوب شد شیرخشک "آپتامیل پپتی" در حال توزیع است مرحله دوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید از اول فروردین ۱۴۰۴ اعمال شود پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران و رعد و برق در ۸ استان چگونه در بهار فعالیت‌های بدنی خود را شروع کنیم؟ گزش سالانه تا ۳۰۰۰۰ نفر توسط گربه‌های خانگی قارچ‌هایی با ظاهری فریبنده، تهدیدی جدی در فصل بهار نقش ماموگرافی در ارزیابی سلامت قلب زنان درمان آلرژی با طب ایرانی جزئیات تازه از حریق درمانگاه در مشیریه تهران | سه فوتی و ۱۸ مصدوم + فیلم فوت یک نفر در حریق درمانگاه مشیریه تهران + تصاویر (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) اسامی ۷ معدنچی جان‌باخته در حادثه معدن دامغان تبرئه سیف و عراقچی تایید شد | سخنگوی سازمان تعزیرات: جزئیات را اعلام خواهیم کرد استاندار سمنان: خطای فردی، علت حادثه معدن دامغان است قتل مرد جوان به دست سرایدار جنایتکار قتل هولناک همسر با ضربات پتک در پایتخت | قاتل متواری شد
سرخط خبرها

«ترشه شامی» گیلانی را با این روش بپزید

  • کد خبر: ۸۱۰۲۷
  • ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۰
«ترشه شامی» گیلانی را با این روش بپزید
شامی ترش که با نام‌های بسیار متنوعی مثل ترشه شامی هم شناخته می‌شود یکی از غذا‌های خوشمزه و پرطرفدار شمالی است که با طعم‌دهنده‌های متنوعی مثل آب نارنج، رب انار و … طعم دار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، کتلت، کوکو و شامی جزو معروف‌ترین غذا‌هایی هستند که با نان صرف می‌شوند. جز پخت راحت و ارزش غذایی بالایی که دارند، بسیار متنوع هم هستند و می‌توان آن‌ها را با مواد اولیه مختلفی تهیه کرد. ازاین‌رو، در مناطق مختلف کشورمان انواع کتلت، کوکو و شامی پخت می‌شود. برای همین، امروز می‌خواهیم همراه با شما سری به گیلان بزنیم و روش تهیه یکی از شامی‌های معروف این دیار را باهم یاد بگیریم: ترشه شامی یا شامی ترش. این شامی سس خوشمزه‌ای هم دارد که در صورت تمایل، می‌توانید آن را همراه با این سس تهیه و میل کنید.

مواد لازم برای تهیه شامی ترش

گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط: یک عدد
تخم‌مرغ: یک عدد
جعفری خردشده: ۳ قاشق غذاخوری
سیب‌زمینی: متوسط یک عدد
روغن مایع: به میزان لازم
آب‌غوره یا آب‌نارنج: یک چهارم پیمانه
نمک، فلفل، زردچوبه و رب: به میزان لازم
سیر: ۲ حبه

روش تهیه ترشه شامی

پیاز را با رنده ریز پوره کنید و آب آن را کامل بگیرید. سپس آن را به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید.

سیب‌زمینی را آب‌پز، سپس رنده کنید و به گوشت و پیاز بیفزایید.

تخم‌مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه و جعفری خرد شده را به دیگر مواد اضافه کنید و همه را با هم خوب ورز دهید.

مایه ترشه شامی را قبل از پخت باید ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت بدهید. سپس به شکل دلخواه داخل روغن سرخ کنید.

روش تهیه سس ترشه شامی

در تابه‌ای رب گوجه‌فرنگی را تفت بدهید و سیر له‌شده را به آن اضافه کنید.

آب‌غوره یا آب‌نارنج را به‌همراه یک پیمانه آب به سس اضافه کنید و در تابه را بگذارید و اجازه بدهید سس قدری بجوشد.

شامی‌ها را درون سس قرار دهید و در تابه را دوباره بگذارید. زیر شعله را کم کنید و اجازه بدهید شامی‌ها تا زمانی که آب سس به طور کامل خشک شود، داخل آن بپزند.

* این غذا را می‌توانید با برنج هم سرو کنید.

*در گیلان از سبزیجات معطر محلی در تهیه این غذا استفاده می‌شود.

*استفاده از سیر در این غذا اختیاری است. به جای آن، می‌توانید از پودر سیر هم استفاده کنید.

 

ترشه شامی گیلانی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->