هشدار وزیر بهداشت: ۵۰ درصد مردم دچار بی‌تحرکی هستند رسانه عبری فاش کرد: یک‌پنجم نظامیان رژیم صهیونیستی در آستانه طلاق هستند روند نگران‌کننده مصرف دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان پیام پزشکیان به پاپ لئون: ایران، پیام‌آور صلح، عدالت و گفت‌وگوی بین ادیان است دیابتی‌ها برنج و نان بخورند یا نخورند؟ وحید دستجردی: تأمین سالن‌های عقد و عروسی باید به عهده شهرداری‌ها باشد زلزله گزنک مازندران خسارتی نداشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خروپف زنگ خطری برای بیماری قلب، عروق و  ریه | هشدار شبانه قلب رونمایی از تمبر الواح هخامنشی استعداد فرزندان در بن‌بست فقر پدران! تبهکار مخوف تبعه خارجی به دام پلیس مشهد افتاد ممنوع‌الخروجی بدهکاران مهریه حذف می‌شود؟ انهدام باند موسرخه در مشهد شورای ویژه اشتغال‌زایی دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد گزارشی از حضور نصفه‌نیمه کارمندان در ساعت ۶ صبح | خواب‌ماندن از قانون! ممنوعیت توزیع کتب درسی خارج از سامانه الکترونیکی بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم آیا روغن زیتون هم فاسد می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید عظیمی‌راد: به جای مانع‌تراشی باید معلمان را حمایت کنیم دانش‌آموزان باید در حوزه تولید ابزار هوش مصنوعی آموزش ببینند انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند سقف حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ حدود ۷۲ میلیون تومان است | ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند «دوغ» بهترین نوشیدنی برای فصل گرما وزیر آموزش‌ و‌ پرورش: هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور، تربیت دانش‌آموزان است احکام حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک مشاهده احکام جداول برنامه درسی رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش ابلاغ شد جزئیات جدید درمورد امتحانات نهایی | نحوه برخورد با متخلفان امتحان نهایی چطور خواهد بود؟ ثبت یک غار جدید در کرمان
سرخط خبرها

«ترشه شامی» گیلانی را با این روش بپزید

  • کد خبر: ۸۱۰۲۷
  • ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۰
«ترشه شامی» گیلانی را با این روش بپزید
شامی ترش که با نام‌های بسیار متنوعی مثل ترشه شامی هم شناخته می‌شود یکی از غذا‌های خوشمزه و پرطرفدار شمالی است که با طعم‌دهنده‌های متنوعی مثل آب نارنج، رب انار و … طعم دار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، کتلت، کوکو و شامی جزو معروف‌ترین غذا‌هایی هستند که با نان صرف می‌شوند. جز پخت راحت و ارزش غذایی بالایی که دارند، بسیار متنوع هم هستند و می‌توان آن‌ها را با مواد اولیه مختلفی تهیه کرد. ازاین‌رو، در مناطق مختلف کشورمان انواع کتلت، کوکو و شامی پخت می‌شود. برای همین، امروز می‌خواهیم همراه با شما سری به گیلان بزنیم و روش تهیه یکی از شامی‌های معروف این دیار را باهم یاد بگیریم: ترشه شامی یا شامی ترش. این شامی سس خوشمزه‌ای هم دارد که در صورت تمایل، می‌توانید آن را همراه با این سس تهیه و میل کنید.

مواد لازم برای تهیه شامی ترش

گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط: یک عدد
تخم‌مرغ: یک عدد
جعفری خردشده: ۳ قاشق غذاخوری
سیب‌زمینی: متوسط یک عدد
روغن مایع: به میزان لازم
آب‌غوره یا آب‌نارنج: یک چهارم پیمانه
نمک، فلفل، زردچوبه و رب: به میزان لازم
سیر: ۲ حبه

روش تهیه ترشه شامی

پیاز را با رنده ریز پوره کنید و آب آن را کامل بگیرید. سپس آن را به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید.

سیب‌زمینی را آب‌پز، سپس رنده کنید و به گوشت و پیاز بیفزایید.

تخم‌مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه و جعفری خرد شده را به دیگر مواد اضافه کنید و همه را با هم خوب ورز دهید.

مایه ترشه شامی را قبل از پخت باید ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت بدهید. سپس به شکل دلخواه داخل روغن سرخ کنید.

روش تهیه سس ترشه شامی

در تابه‌ای رب گوجه‌فرنگی را تفت بدهید و سیر له‌شده را به آن اضافه کنید.

آب‌غوره یا آب‌نارنج را به‌همراه یک پیمانه آب به سس اضافه کنید و در تابه را بگذارید و اجازه بدهید سس قدری بجوشد.

شامی‌ها را درون سس قرار دهید و در تابه را دوباره بگذارید. زیر شعله را کم کنید و اجازه بدهید شامی‌ها تا زمانی که آب سس به طور کامل خشک شود، داخل آن بپزند.

* این غذا را می‌توانید با برنج هم سرو کنید.

*در گیلان از سبزیجات معطر محلی در تهیه این غذا استفاده می‌شود.

*استفاده از سیر در این غذا اختیاری است. به جای آن، می‌توانید از پودر سیر هم استفاده کنید.

 

ترشه شامی گیلانی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->