پیام تسلیت وزیر فرهنگ و ارشاد برای درگذشت «سیروس پرهام» نقش آفرینی «دوگری اسکات» در سریال جنایی کارآگاه افسانه‌ای بازگشت هنرمندان ایرانی خارج از کشور به دعوت معاون اول رئیس‌جمهور کنسرت گروه موسیقی «نهال» میزبان بانوان علاقمند به موسیقی می‌شود جایزه بهترین مستند جشنواره کوبانی به «حبیب الله» رسید اجرای مشترک «آرون افشار» خواننده مشهدی و پدر و برادرش در کنسرت + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ پیکر امید جهان رهسپار خانه ابدی شد + تصاویر «مأمور مخفی» از برزیل به اسکار ۲۰۲۶ معرفی شد ۴ هزار سینماگر صاحب خانه می‌شوند کنسرت علی رهبری در اپرای مشهور مارینسکی عباس جمشیدی‌فر دادستان سریال«کوری» شد ادامه ساخت سریال موسی کلیم‌الله با بازیگران جدید پشت صحنه‌ای از سریال «محکوم» + عکس ویدئو | ادای احترام علیرضا طلیسچی به امید جهان ارسال هزار شماره شبا برای هادی حجازی‌فر | وقتی حرف مهرداد صدیقیان شوخی شوخی جدی شد!
سرخط خبرها

فرماندار دشت آزادگان: مراجعه‌کنندگان به مرز چذابه بازگردانده می‌شوند

  • کد خبر: ۸۱۸۱۷
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۶
فرماندار دشت آزادگان: مراجعه‌کنندگان به مرز چذابه بازگردانده می‌شوند
فرماندار دشت آزادگان از عودت مراجعه‌کنندگان به مرز چذابه به شهرهای خود خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمید سیلاوی اظهار کرد: همچنان مرز چذابه برای تردد مسافری و زائران اربعین مسدود است و هیچ امکانات خدماتی و رفاهی در مرز یا مسیر منتهی به مرز وجود ندارد.

وی افزود: از مردم خواهشمندیم که برای عزیمت به کشور عراق تنها از طریق مرز هوایی اقدام کنند.

سیلاوی بیان کرد: با استقرار نیروهای انتظامی، نظامی و حفاظتی از هر گونه تردد و نزدیکی به مرز به شدت جلوگیری می‌شود. نیروهای مستقر به صورت لایه‌ای از ورودی دشت آزادگان تا مرز چذابه از تردد مردم چه با خودرو و چه پیاده، جلوگیری خواهند کرد.

وی افزود: در روزهای گذشته نیز مردمی که به مرز چذابه مراجعه کرده بودند و اصرار داشتند به عراق بروند، نتیجه‌ای نگرفتند و با اقناع‌سازی به تدریج به شهرهای خودشان عودت داده شده‌اند.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->