نتیجه و ویدیو بازی استقلال و الوصل در لیگ قهرمانان آسیا(۲۶ شهریور ۱۴۰۴)| تحقیر بزرگ بازگشت نظری جویباری به استقلال+عکس ذهنی که از فولاد ساخته شد رقبای فرنگی کاران ایران در قهرمانی جهان ۲۰۲۵ مشخص شدند فخریان روی پوستر پرسپولیس + عکس رقیب ژاپنی رحمان عموزاد: مسابقه سومی هم هست! حردانی جانشین رضاییان می‌شود درآمد میلیون دلاری استقلال از جام جهانی چالش ۸۰۰ میلیاردی پرسپولیس! اسامی محرومان هفته چهارم لیگ برتر فوتبال ایران غیبت ۸ هفته‌ای آرنولد در رئال مادرید پخش زنده بازی لیورپول و اتلتیکومادرید (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی بایرن مونیخ و چلسی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی النصر و استقلال تاجیکستان (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین آخرین وضعیت بهبودی بیماری سرژ اوریه (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اسامی داوران بازی‌های هفته چهارم لیگ برتر اعلام شد پخش زنده بازی استقلال و الوصل (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تیم ملی والیبال ایران در چه صورت به مرحله حذفی قهرمانی جهان ۲۰۲۵ صعود می‌کند؟
سرخط خبرها

آزمون:بخاطر یک شکست به دار نیاویزیم|باید به مربیان ایرانی اعتماد کرد

  • کد خبر: ۸۲۰۳۸
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۹
آزمون:بخاطر یک شکست به دار نیاویزیم|باید به مربیان ایرانی اعتماد کرد
رئیس هیات والیبال گنبد معتقد است باید از امثال بهروز عطایی حمایت کرد تا دیگر مربیان هم جرات قبول مسئولیت پیدا کنند.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، خلیل آزمون، پدر سردار آزمون، رئیس هیات والیبال گنبد و بازیکن سابق تیم ملی والیبال که در کازان روسیه بسر می برد گفت: کشور ما پر از استعداد در هر زمینه ای است؛ امیدوارم کادرفنی ایرانی مقطعی و زود گذر نباشند و اگر یک شکست در کارنامه این کادر رقم خورد آنها را به دار نیاویزیم؛ آنچه که من از کادرفنی دیدم قابل پذیرش بوده و اعتقاد دارم امثال عطایی در والیبال زیاد هستند ولی همین مربیان باید به دانش خود اضافه کنند. اعزام مربیان به خارج کشور و کلاس های بین المللی خیلی به آنها کمک خواهد کرد.
آزمون در ادامه گفت : کاستی هایی از کادرفنی دیده ام که طبیعی است که در نخستین حضور شاهد کم وکسری و گاهی دستپاچگی هایی از سوی مربیان باشیم. در چند مورد مربیان عجول عمل کردند، خب این هم طبیعی است ولی من به آقای عطایی پیشنهاد می دهم دست از مطالعه و افزودن دانش خود بر ندارد. ما ایرانی ها همیشه کارهای فوق العاده انجام می دهیم ولی هیچ وقت صبور نیستیم. این صبوری و اعتماد را فدراسیون والیبال به مربیان جوانی امثال عطایی عطا کند تا دچار نمایش در مورد استفاده از سرمایه های ایرانی نشود. آگاه باشیم که دنیای مربیگری و ورزش قهرمانی با شکست ها و پیروزی ها عجین ‌است و نباید با یک ناکامی زمین و زمان را بهم بریزیم. از عطایی حمایت کنیم تا دیگر مربیان خوب کشور نیز جرات قبول مسئولیت پیدا کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->