حادثه‌ای که فریبا متخصص را راهی اتاق عمل کرد درآمد فیلم بچه مردم تقدیم بهشت امام رضا (ع) می‌شود سانس‌های فوق‌العاده سومین روز فیلم فجر۴۳ اعلام شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وقتی همه خوبیم! | درباره هیاهوی بی‌مورد برای مدیریت انجمن سینمای جوان مشهد  بهرام رادان رسماً از داوری چهل وسومین جشنواره فیلم فجر خارج شد جزئیات تصادف آرمان امیدی، خواننده مسجدسلیمانی برنامه عصر جدید اکران ۳ فیلم کوتاه مشهدی راه‌یافته به فجر در سینما مهر کوهسنگی شهاب آسمان بازیگری | درباره شهاب حسینی، بازیگر نام‌آشنای سینمای ایران جست‌و‌جو در دنیای امپرسیونیسم | گزارشی از نمایشگاه گروهی نقاشی در نگارخانه آسمان مشهد نگاهی به مسیر هنری میترا حجار، به بهانه سالروز تولدش آموزش داستان نویسی | این شانزده نفر که به من زل زده اند (بخش دوم) پسرى که پاره تن رسول خدا بود | روایت «الفتوح» از تولد امام حسین(ع) که پروردگار هم‌زمان آن را تهنیت و تسلیت گفت جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما آفریقا مشهد + تاریخ و ساعت نشست خبری بیست‌ودومین جشنواره فجر مشهد برگزار شد | اکران ۳۲ فیلم سینمایی و انیمیشن در سینما‌های آفریقا، هویزه و سیمرغ + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ آغازبه‌کار نمایشگاه خوشنویسی و تذهیب هنرمندان تایباد و هرات افغانستان انتقاد انیمیشن‌سازها در جشنواره فجر: نه داوری درست داریم نه نگاه درست گفتگو با مهتاب ناظری، برنده جایزه برترین بازیگر بخش دیگرگونه‌های اجرایی تئاتر فجر برای نمایش تلقین درخشش هنرمندان مشهدی در جشنواره تئاتر فجر | تندیس برترین اثر بخش دگرگونه‌های اجرایی به نمایش «تلقین» رسید اعلام اسامی برگزیدگان چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر (۱۳ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ستاد اربعین: در سه روز آینده بخش زیادی از زائران اربعین به کشور بر می‌گردند

  • کد خبر: ۸۲۱۰۹
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۳
ستاد اربعین: در سه روز آینده بخش زیادی از زائران اربعین به کشور بر می‌گردند
سخنگوی ستاد مرکزی اربعین حسینی گفت: بر اساس تجارب سال های گذشته پیش بینی می‌کنیم که ظرف سه روز آینده تعداد زیادی از زائران اربعین حسینی به کشور بازگردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رادیو اربعین در این باره گزارش داده است که محمدی فر با بیان اینکه ما در سه حوزه تلاش کرده‌ایم بازگشت زائران اربعین حسینی را به کشور تسهیل کنیم، خاطرنشان کرد: موضوع اول در نظر گرفتن وسایل حمل و نقل عمومی برای انتقال زائران به شهرهای محل سکونت شان است، در همین چارچوب وسایل حمل و نقل عمومی به اندازه کافی در پایانه های مرزی مستقر شده است تا زائران را در هنگام بازگشت به کشور به شهرهای محل سکونت شان منتقل کنند.

وی همچنین با بیان اینکه در حوزه سلامت نیز قرار بر این شده اکیپ های وزارت بهداشت به اندازه کافی در پایانه های مرزی مستقر شوند و سلامت زائران را در هنگام بازگشت به کشور ارزیابی و کنترل کنند، افزود: همچنین پیش بینی های لازم برای پذیرایی و استراحت زائران نیز در نظر گرفته شده است.

محمدی فر با بیان اینکه بر اساس توافق صورت گرفته زائران می توانند از مرز مهران وارد کشور شوند، گفت: این احتمال وجود دارد که تعدادی از زائران نیز از مرز شلمچه وارد شوند و در همین چارچوب تمهیدات لازم نیز در این مرز در نظر گرفته شده است.

سخنگوی ستاد مرکزی اربعین حسینی با بیان اینکه روز گذشته حدود ۴۰۰ نفر از زائران از مرز مهران وارد کشور شدند و حدود ۱۰۰ الی ۱۵۰ نفر نیز تا زمانی که مرز باز بود از طریق مرز شلمچه به کشور بازگشتند، خاطرنشان کرد: بر اساس تجارب سنوات گذشته این پیش بینی وجود دارد که ظرف سه روز آینده بخش زیادی از زائران به کشور بازگردند.

محمدی اعلام کرد: این پیش بینی وجود دارد که ۴۰ درصد از زائران از طریق هوایی و ۶۰ درصد از طریق زمینی به کشور بازگردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->