ارائه روزانه خدمات درمانی به بیش از سه هزار زائر در درمانگاه امام رضا(ع) نجف + فیلم رویداد هنری "روضه هنری عاشورا" با رویکرد بین‌المللی در حرم مطهر رضوی برگزار شد موج بازگشت زائران اربعین از امروز آغاز شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) بیش از یک میلیون زائر اربعین از مرز مهران عبور کردند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم ویژه برنامه «دچار» روایتی متفاوت از اربعین حسینی تصویر کم‌نظیر از استاد فرشچیان در لباس خادمی امام رضا(ع) + عکس ساخت بیش از ۳۸هزار دست‌سازه حسینی و اهدای آن به زائران کودک در پیاده‌روی اربعین ۱۷ مهمانسرای آستان مقدس امام علی(ع) میزبان زائران اربعین حسینی راهپیمایی اربعین به روایت حدادعادل لزوم تقویت سه حوزه هنر، رسانه و کتاب توسط کانون مساجد آمادگی کامل مشهد برای میزبانی از جاماندگان اربعین حسینی ۱۴۰۴ به یاد شهید مهدی صابری، رزمنده تیپ فاطمیون | نوری بود در تاریکی جهان چند روایت درباره شهدای مدافع حرم در روزی که به نامشان است | میراثشان شجاعت بود، بدهی ما ادامه دادن است برپایی بیش از ۱۷۰ موکب در اطراف حرم امام‌رضا(ع) برای خدمت به زائران دهه آخر صفر ۱۴۰۴ + فیلم توصیه‌های پزشکی برای پیاده‌روی اربعین + فیلم خنثی‌سازی توطئه داعش برای هدف قرار دادن زائران اربعین تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ و ساعت حرکت اتوبوس‌ها از کربلا به شهر‌های زیارتی دیگر عراق + جزئیات و عکس (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی: انفجار قندوز قلب تمام انسان‌ها را جریحه دار کرد

  • کد خبر: ۸۳۵۶۱
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۹
تولیت آستان قدس رضوی: انفجار قندوز قلب تمام انسان‌ها را جریحه دار کرد
تولیت آستان قدس رضوی در پیامی به مناسبت حادثه تروریستی مسجد شیعیان قندوز افغانستان، تصریح کرد: این جنایت تروریستی به طرزی فجیع و به دست پلیدترین‌های روزگار که بردگان سیاسی و اعتقادی صهیونیسم و آمریکای جنایتکار هستند، قلب تمام انسان‌ها فارغ از هر دین و مذهبی را در سرتاسر عالم جریحه‌دار نمود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ متن پیام حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی در پی حمله تروریستی به مسجد شیعیان در قندوز افغانستان به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

انالله و انا الیه راجعون

حادثه تروریستی انفجار مسجد شیعیان ولایت قندوز افغانستان که منجر به شهادت مظلومانه برادران و خواهران متدین و عزیزمان در حین برگزاری نماز جمعه گردید، موجب تأسّف و تألّم هر انسان با وجدان گردید.

این جنایت تروریستی همزمان با ایام شهادت حضرت علی بن موسی الرضا علیه آلاف التحيّة والثناء به طرزی فجیع و به دست پلیدترین‌های روزگار که بردگان سیاسی و اعتقادی صهیونیسم و آمریکای جنایتکار هستند، قلب تمام انسان‌ها فارغ از هر دین و مذهبی را در سرتاسر عالم جریحه‌دار نمود.

این‌جانب ضمن محکوم نمودن این حمله تروریستی، شهادت مظلومانه مردان و زنان و کودکان ولایت قندوز افغانستان را به محضر ولی امر امت اسلام حضرت امام مهدی عجّل الله تعالی علیه، رهبر معظّم انقلاب اسلامی، ملّت شریف و محبّ اهل بیت علیهم‌السلام افغانستان و به همه انسان‌های پاک وعدالت‌خواه عالم تسلیت و تعزیت عرض نموده، امید است عاملان و بانیان این جنایت به زودی به‌سزای اعمال خود رسیده تا از تکرار این قبیل جنایات جلوگیری گردد.

در جوار مضجع نورانی حضرت ثامن الحجج علیه آلاف التحیّة والثناء از درگاه خداوند متعال برای مجروحین این حادثه عافیت و سلامتی، برای آن عزیزان سفر کرده رحمت واسعه الهی و صبر و اجر جزیل برای خانواده‌های محترم آن‌ها مسألت دارم.

تولیت آستان قدس رضوی

احمد مروی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->