رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند برگزاری مزایده واگذاری فضا‌های زیر پل عابر پیاده و محل استقرار کافه‌ون‌ها در مشهد پیش بینی قیمت دلار و طلا (پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش تعرفه واردات خودرو + جدول (۲۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تورم کابوس مستأجران

  • کد خبر: ۸۸۰۱۱
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۳
تورم کابوس مستأجران
هستند صاحب خانه‌هایی که با فرزنددار شدن مستأجر، کرایه را کاهش بدهند؛ با مستأجری که کاسبی خود را از دست داده است کنار بیایند؛ مهلت بدهند، گران نکنند، انصاف و مردانگی داشته باشند.

الهام حبشی | شهرآرانیوز؛ همسایه طبقه پایینی هفته پیش اسباب کشی کرد و رفت؛ چند باری پدرم پادرمیانی کرده بود تا شاید صاحب خانه را راضی کند و اذن ماندن مستأجر بی نوا را بستاند و نشده بود. صاحب خانه قبول نکرده و، چون خطی که بر مس حک شده باشد قدمی از حرف اولش به عقب برنداشته بود. امسال با ۳ برابر شدن قیمت املاک و در پی آن ۳ برابر شدن رهن و اجاره، آدم‌های زیادی به دردسر‌های بسیار گرفتار آمدند. مستأجر طبقه پایین پیرمرد خیاطی بود که در ایام کرونا کاسبی اش کساد و خانه نشین شده بود.

مغازه اش را جمع و مانکن‌های کهنه و میز زهوار در رفته اش را در تاریکی و غبار پارکینگ روی هم انباشته کرده بود. اسباب کشی عیالوار‌ها را زیاد دیده بودم، تازه عروس و داماد‌ها را بیشتر، اما دیدن پیرمرد و پیرزنی که در میانه هفتاد سالگی وسایلشان را لقمه لقمه در کارتون چیده و بار خاور می‌کنند، حس اندوه سنگینی داشت. چند روزی تصویری دارد در فضای مجازی دست به دست می‌شود که من را یاد صاحب خانه طبقه زیرین انداخت.

یک مشاور املاک، برگه‌ای مزین به این محتوا پشت شیشه بنگاه خود چسبانده است: «مالک محترم، درست است که ارزش خانه شما ۳ برابر شده است، اما حقوق مستأجر شما ۳ برابر نشده و به جایش هزینه زندگی او ۳ برابر شده است؛ پس انصاف داشته باشید. مستأجر اجنبی نیست؛ خودمان به خودمان رحم کنیم.» من صاحب این بنگاه املاک را نمی‌شناسم، ولی خواندن این جملات از تصور بدقواره‌ای که به قشر بنگاهی جماعت دارم من را دور کرد. یادداشتی که شاید کوچک‌ترین تأثیری بر دل سخت شده برخی جماعت نداشته باشد.

با این حال می‌دانم که این یادداشت نشانه‌ای از حیات و تنفس روشنایی است. هنوز بسیار هستند انسان‌هایی که در این بیداد تورم و گرانی‌های سرسام آور، درک می‌کنند حقوق کارگر و کارمند جماعت حتی به مرز ۲ برابر شدن هم نزدیک نشده است چه برسد به ۳ برابر. هستند صاحب خانه‌هایی که با فرزنددار شدن مستأجر، کرایه را کاهش بدهند؛ با مستأجری که کاسبی خود را از دست داده است کنار بیایند؛ مهلت بدهند، گران نکنند، انصاف و مردانگی داشته باشند.

بازنشر این تصویر در شبکه‌های اجتماعی هم بازخورد‌های مثبتی در پی داشت. بازخورد‌هایی که نشان می‌داد همین یکی، دو جمله کوتاه و از سر انصاف چه احساس خوب و مثبتی در دل بسیاری ایجاد کرده است. آن هم در این وانفسایی که بحث اجاره خانه‌های گزاف داغ است و هرازگاهی به یک بهانه سر گله و شکایت از آن باز می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->