شناسایی ۱۲۲ مبتلا به تب دنگی در کشور | صید پشه آئدس در ۸ استان (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری پلیس فتا: با ترویج‌دهندگان خشونت در فضای مجازی به شدت برخورد می‌شود درباره شیر شتر و خواص بی‌نظیرش | سلامتی با طلای سفید صحرا ۳۰ هزار پایگاه اوقات فراغت تابستانه برای دانش‌آموزان برپا می‌شود بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی در انتظار صدور فیش‌های حقوقی خردادماه ۱۴۰۴ چند نفر در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ انتخاب رشته کردند؟ | فرصت دیگر تمدید نمی‌شود آماده باش مدیریت بحران ۱۳ استان کشور در پی شرایط جوی خطرناک (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) تشدید مراقبت‌های بهداشتی در پی بازگشت حجاج برای بیدارماندن دیگر نیازی به قهوه نیست! متهم به قتل در نزاع مسلحانه روستای کنه‌بیست مشهد: برای فرار شلیک کردم پیوند موفقیت آمیز پای یک نوجوان ۱۸ ساله در بیمارستان طالقانی مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) کشف و ضبط ۱۵ هزار قلم انواع پودر‌ها و محصولات شوینده غیرمجاز (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) هندوانه، محبوب‌ترین میوه در فصل گرم سهم ۱۰ درصدی خراسان رضوی در ارائه آموزش‌های مهارتی‌وفنی در کشور وزارت بهداشت: کرونا بومی شده و سویه‌های کنونی خطرناک نیستند پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) | وزش باد و بارش باران در ۱۸ استان طی امروز حدود ۱۵۰ هزار نفرشب ظرفیت اقامت رسمی خراسان رضوی میزبان زائران در تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ ۱۸ مصدوم در پی واژگونی اتوبوس در آذربایجان شرقی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) حق سرانه درمان بیمه‌شدگان صاحبان مشاغل آزاد ۲۳۵ هزار تومان اعلام شد ماجرای مفقودشدن زن جوان در بولوار توس مشهد چه بود؟ قتل همسایه به‌خاطر پول شارژ! تذکر ۵۵ نماینده مجلس به وزیر تعاون درباره کمک هزینه معیشت معلولان انجام نخستین عمل جراحی ضایعه عروقی مغز از طریق ورید چشمی در بیمارستان قائم(عج) مشهد لحظه‌به‌لحظه با ردیابی قاتل الهه حسین‌نژاد؛ از ردیابی موبایل دوم تا آخرین کارت‌به‌کارت جزئیات برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲.۵ میلیون دلاری در مشهد انتقاد متخصصان از «بستن دهان با چسب»، یک ترفند اشتباه هنگام خواب که بسیار محبوب شده! کشف دپوی ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

علت پادردهای شبانه چیست؟

  • کد خبر: ۹۰۷۱۱
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۳
علت پادردهای شبانه چیست؟
پزشکان هشدار داده اند که پادرد شبانه هنگام خواب ممکن است علامت بالا بودن میزان کلسترول خون باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از bestlifeonline، درست است که شب ها نشانه آرامش است و خوابیدن انرژی دوباره ای به شما می دهد، اما برخی افراد شب ها زمانی که به رختخواب می روند، از پادرد شکایت می کنند.

شاید عده ای این دردها را به نوع خوابیدن یا زیاد روی پا ایستادن ارتباط می دهند اما پزشکان هشدار داده اند که این پادردها را نباید نادیده گرفت بلکه یک علامت هشداردهنده است که می تواند نشانه بالا بودن کلسترول خون باشد.

با وجود این که بالا بودن کلسترول خون روی سلامت بدن تأثیر منفی می گذارد، اما معمولا با علامت و نشانه خاصی همراه نیست که افراد به راحتی متوجه افزایش کلسترول در خون خود شوند. بالا رفتن کلسترول بد LDL که در دیواره های عروق خونی تشکیل می شود، باعث باریک شدن عروق خونی می شود که جریان خون را مسدود می کند. چنین حالتی می تواند باعث ایجاد بیماری عروق محیطی می شود.

در نهایت، از آنجایی که عضلات متراکم ساق پا نسبت به تغییر حساس تر هستند، پاها ممکن است نخستین علامت قرمز برای سلامتی باشد. در ابتدا با باریک شدن شریان ها، درد به دلیل اتمام سریع تر اکسیژن ماهیچه ها به وجود می آید، اما با تشدید شدن آن، درد ممکن است شب ها ایجاد شود.

بیماری عروق محیطی، در طول روز به عنوان دردی سنگین یا سوزاننده در هر نقطه ای از ساق پا، از باسن گرفته تا ساق پا، هنگام راه رفتن خود را نشان می دهد. زمانی که این علامت شب ها ظاهر می شود، اغلب می تواند به صورت اسپاسم یا گرفتگی در انگشتان پا، جلوی پا یا پاشنه پا ظاهر شوند.

این دوره های دردناک را معمولا می توان با آویزان کردن پای خود از کنار تخت یا حرکت روی صندلی تسکین داد تا نیروی جاذبه بتواند به جریان مناسب خون در پاها کمک کند. با وجود این، تجربه این درد در هنگام شب را نباید نادیده گرفت و حتما با پزشک مشورت کنید. 

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->