دریای خزر مواج می‌شود (۷ تیر ۱۴۰۴) بازگشایی آسمان مرکز و نیمه غربی کشور برای پرواز‌های عبوری بین المللی (۷ تیر ۱۴۰۴) کشف ۱۴ میلیارد ریال اقلام آرایشی و بهداشتی غیرقابل مصرف در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) آماده‌باش ۸ هزار نیروی شرکتی بخش درمان و شعب تأمین‌اجتماعی در ایام جنگ ۱۲روزه آیا مصرف زرده تخم مرغ در کهنسالی مضر است؟ دیابت نوع یک در بزرگسالان، خطر خاموش برای قلب و طول عمر شینا انصاری: برای توسعه و پیشرفت بیشتر کشور، مقتدرانه پای کار خواهیم ماند استخدام بیش از ۸۰۰ معلم در استان مازندران تأکید دادستان کل کشور بر خروج اتباع غیرمجاز از ایران تصادفات جاده‌ای در خراسان رضوی ۲ فوتی و ۶ مصدوم برجای گذاشت (۷ تیر ۱۴۰۴) آیا حقوق بازنشستگان نیرو‌های مسلح کامل پرداخت شد؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وزش باد شدید در خراسان رضوی و برخی استان‌ها (۷ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند پیش‌بینی هواشناسی کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور چند نکته مهم درباره سلامت سالمندان
سرخط خبرها

تعدادی از دستگیر شدگان حوادث ۵ آذر در اصفهان آزاد شدند

  • کد خبر: ۹۰۸۸۱
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۴
تعدادی از دستگیر شدگان حوادث ۵ آذر در اصفهان آزاد شدند
رئیس کل دادگستری استان اصفهان با اشاره به تشکیل شعبه ویژه‌ای در دادسرای مرکز استان برای رسیدگی به جرایم دستگیرشدگان حوادث ۵ آذر در اصفهان، از آزادی افرادی که تحت قرار و وثیقه بودند از امروز با معرفی وکیل و وثیقه گذار خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس کل دادگستری استان اصفهان در حاشیه نشست مجمع رهروان امر به معروف و نیروی انتظامی اصفهان، در خصوص آخرین وضعیت دستگیرشدگان حوادث ۵ آذر شهر اصفهان، گفت: متاسفانه عده ای فرصت طلب از مطالبه به حق کشاورزان سوءاستفاده کرده و در این بستر به موج سواری پرداختند و در زمین دشمن و معاندان نظام بازی کردند که حساب آنها با کشاورزان عزیز جداست و و قطعاً این عزیزان مورد حمایت دستگاه قضائی و دیگر دستگاه های حاکمیتی هستند و مطالبات بحق آنان هم از راه های قانونی پیگیری می‌شود.

وی افزود: همین جا لازم می دانم از فرماندهی انتظامی استان اصفهان که با رأفت اسلامی و سعه صدر تلاش کرد تا از هرگونه درگیری و تنش پیشگیری شود و در نهایت هم با مدیریت هوشمندانه امنیت شهر را برقرار کرده و با اقتدار آشوبگران و اغتشاشگران را دستگیر کردند، تقدیر و تشکر کنم.

حجت الاسلام جعفری خاطرنشان کرد: برای رسیدگی به جرایم دستگیر شدگان شعبه ویژه ای در دادسرای مرکز استان تشکیل شده و قطعاً برابر با قانون و مقررات بدون هیچ گونه افراط و تفریطی با آنان برخورد می شود.

مدیرکل دادگستری استان اصفهان با اعلام این‌که افرادی که تحت قرار و وثیقه بودند از امروز با معرفی وکیل و وثیقه گذار طبق قانون آزاد می‌شوند، گفت: تعدادی از محرکان اصلی بودند که آنهایی که بازداشت موقت داشتند حق اعتراض داشتند و به اعتراض آنها رسیدگی شده است. آنهایی که دادگاه اعتراض آنها را نپذیرفته، فعلاً در قرار بازداشت موقت می مانند و همه مراحل پرونده دستگیرشدگان عیناً طبق قانون پیگیری خواهد شد.
حجت الاسلام اسدالله جعفری هم‌چنین در حاشیه نشست مجمع رهروان امر به معروف و نیروی انتظامی اصفهان، اظهار کرد: همان‌طور که مسافران یک کشتی اجازه نمی دهند فردی دست به سوراخ کردن آن بزند چون می دانند که اگر کشتی را سوراخ کند همه آنها غرق می شوند، ما هم که امروز در جامعه اسلامی ایران کنار هم زندگی می کنیم نباید اجازه دهیم که عده ای با هنجارشکنی جامعه را به انحراف بکشانند.

وی افزود: در همین زمینه مجمع رهروان امر به معروف استان اصفهان هسته‌های آمران به معروف از نیروهای مردمی را در راستای تذکر لسانی به بدپوشش‌ها و نیز حوزه های مختلف دیگر و حتی در فضای مجازی سازماندهی کردند تا اینکه جامعه سالم و با اخلاقی داشته باشیم که جای تقدیر دارد.

رئیس کل دادگستری استان اصفهان ادامه داد: همه در جامعه اسلامی مکلف هستند که به حقوق همدیگر احترام بگذارند و نباید کسی به خودش اجازه دهد که با رفتارش به ارزشها، باورها و اعتقادات مردم توهین کند.
حجت السلام جعفری تاکید کرد: دستگاه قضائی خودش را مکلف می داند تا براساس ماده ۱۱ قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر از این افراد حمایت کند.

وی هم‌چنین از تشکیل شعب ویژه برای رسیدگی به پرونده کسانی که آمران به معروف را مورد توهین، تعرض و ضرب و شتم قرار دهند خبر داد و گفت: با هرگونه پرخاشگری، تعرض و تعدی به آمران به معروف و ناهیان از منکر برابر قانون برخورد می کنیم و توصیه من این است که همه مردم به صحنه بیایند و برای حفظ ارزش های انقلاب اسلامی و احکام اسلام عزیز تلاش کنند و مطمئن باشند که نیروی انتظامی و دستگاه قضائی هم قاطعانه از آنان حمایت خواهند کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->