درباره یکی از کوچک‌ترین روستا‌های اطراف مشهد قدیم | عطر فراموشی در کوچه‌های «قریه عطار» قلندرشریف: ۹۰ درصد زائران و شهروندان از خدمات شهرداری مشهد رضایت داشته‌اند گزارش ویژه فیفا از دختران فوتسال ایران روابط‌عمومی‌ها؛ بهره‌گیری هنرمندانه از همه ابزار‌ها و شیوه‌های تعامل پیشرفت ۲۸‌ درصدی میان‌گذر جنوبی مشهد نمایشگاه مشهد اینوکس- فاینکس، نقطه عطفی در مسیر جذب سرمایه‌گذاری و تعامل با ارکان بازار مالی احیای تاریخ شهر مشهد، به همت مدیریت شهری کاهش ۴۳ درصدی بارندگی در مشهد نسبت به سال قبل | احتمال جیره‌بندی آب در تابستان دبیر شورای امنیت ملی در دیدار با همتای ارمنی خود: بیگانگان علاقه‌ای به آرامش در منطقه ندارند افزایش ۵ برابری بودجه فرهنگی و ورزشی در مشهد| ۱۱۰ مجموعه ورزشی تا پایان دوره مدیریت شهری احداث می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود پزشکیان در مجمع گفت‌وگوی تهران: اسرائیل حقوق انسان‌ها را نادیده گرفته است | غرب پیام سیاست خارجی دولت چهاردهم را نپذیرفت رکوردشکنی شهرداری مشهد در جذب سرمایه و انتشار اوراق مشارکت | تأمین مالی ۱۸ هزار میلیارد تومانی برای پروژه‌های شهری + فیلم خراسان رضوی، میزبان ۱۰ درصد موزه‌های کشور | گزارش شهرآرانیوز از ظرفیت‌ها و چالش‌های موجود در موزه‌های استان هوا آلوده است؛ شهروندان کلانشهر مشهد اصول خودمراقبتی را رعایت کنند (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) از رونق سرمایه‌گذاری تا تحول شرکت توسعه گردشگری| مدیران شهر از راهکار‌های تسهیل زیارت می‌گویند مشهد، شهر ظرفیت‌های چشمگیر در حوزه گردشگری| خبر‌های خوب از تحول در شرکت توسعه گردشگری شهرداری در راه است+فیلم بازگشایی راست‌گرد چهارم پل نوغان مشهد پس از ۲۰ سال انتظار مدیر منطقه هفت شهرداری مشهدمقدس منصوب شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟
سرخط خبرها

زیباسازی محور‌های ورودی مشهدالرضا، در بهار ۱۴۰۱

  • کد خبر: ۹۱۹۰۴
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۴
زیباسازی محور‌های ورودی مشهدالرضا، در بهار ۱۴۰۱
معاون خدمات شهری شهرداری مشهد، از برنامه‌ریزی گسترده برای زیباسازی محور‌های ورودی مشهدالرضا در بهار ۱۴۰۱ و اجرای ۱۵ رویداد و المان تعاملی در منطقه ۱۰ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون خدمات شهری شهرداری مشهد، از برنامه‌ریزی گسترده برای زیباسازی محور‌های ورودی مشهدالرضا در بهار ۱۴۰۱ و اجرای ۱۵ رویداد و المان تعاملی در منطقه ۱۰ خبر داد.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، مهدی یعقوبی در حاشیه بازدید از پروژه‌های فضای سبز و خدمات شهری منطقه ۱۰ شهرداری مشهد گفت: با توجه به همزمانی اعیاد شعبانیه با نوروز ۱۴۰۱، ویژه برنامه‌های گسترده‌ای برای زیباسازی مشهد الرضا در نظر گرفته شده که یکی از مهمترین آن‌ها زیباسازی ورودی‌های مشهد است تا زائران با ورود به حریم شهر مشهد، حضور در پایتخت معنوی ایران اسلامی و مضجع نورانی حضرت علی بن موسی الرضا (ع) را احساس کنند.

وی اضافه کرد: علاوه بر زیباسازی محور‌های ورودی شهر، برنامه‌های جامعی به تفکیک مناطق ۱۳ گانه شهرداری مشهد تدارک دیده شده است که در این میان علاوه بر اقدامات گسترده در زمینه استقبال از بهار در منطقه ۱۰، ۱۵ رویداد و المان تعاملی، نیز در این منطقه اجرا خواهد شد.

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد ادامه داد: در این بازدید مقرر شد علاوه بر اقدامات برنامه‌ریزی‌شده برای بهار ۱۴۰۱، اولویت‌های دیگری نیز به صورت ویژه پیگیری و اجرا شود که از آن جمله می‌توان به تکمیل شبکه جداسازی آب شرب از آب خام، تجهیز بوستان‌های منطقه به تجهیزات و تسهیلات ویژه توانیابان، احداث فضا‌های اختصاصی بانوان و خانواده محور شدن بوستان‌ها اشاره کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->