بازی پرسپولیس - فولاد در شهر قدس قطعی شد ام‌باپه: توپ طلا بدون شک متعلق به عثمان دمبله است چه تیم‌هایی جام جهانی ۲۰۲۶ را از دست دادند؟ بازگشت آبی‌ها به اردوی کیش پس از بازی با استقلال خوزستان دلافوئنته: این نسل از فوتبال اسپانیا بهترین گروه از بازیکنان جهان هستند اعتراف گواردیولا به یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات دوران مربیگری‌اش ام‌باپه به ژابی آلونسو بازیکن پیشنهاد داد! یامال، تنها بازیکن آماده اروپا نازون بازی با استقلال خوزستان را از دست داد بی‌اطلاعی رئیس کمیته جوانان از انتخاب سرمربی تیم نوجوانان ایران | ممنون آقای تاج! چمن ورزشگاه تختی در آستانه تخریب | ۲۴ ساعت، ۲ بازی در لیگ یک! مذاکرات پنهانی بیرانوند با استقلال برای عقد قرارداد در نیم فصل! تمرین پرسپولیس تعطیل شد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) حمدالله - پرسپولیس، دوباره جدی شد بازتاب جهانی حضور منیرالحدادی در استقلال میزبانی مشهد از بازی‌های آسیایی استقلال در هاله‌ای از ابهام استقلال بازهم بازیکن خارجی می‌خواهد! تاریخ و ساعت بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا | دل‌خوشی امیر خبرخوش برای پرسپولیسی‌ها | صحرایی رباط نداد پایان مسابقات قهرمانی لیگ پرس‌سینه و لیفت بانوان خراسان رضوی
سرخط خبرها

صدرنشینی سیرجانی ها در لیگ برتر بسکتبال

  • کد خبر: ۹۲۳۶۴
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۳
صدرنشینی سیرجانی ها در لیگ برتر بسکتبال
تیم بسکتبال نظم‌آوران سیرجان در هفته یازدهم رقابت های لیگ برتر بسکتبال صدرنشین گروه الف شد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، در هفته یازدهم رقابت‌های لیگ برتر بسکتبال تیم نظم‌آوران سیرجان با برتری ۷۶ - ۷۰ مقابل کاله آمل، موقتا صدرنشین گروه الف سوپرلیگ شد. در این دیدار بالابان سبد نخست بازی را گرفت و سلیمانی سبد نخست سیرجان را دشت کرد. پس از امتیازآوری آقامیری و آقاجانپور، دو پرتاب ۳ امتیازی پونکراشف بازی را در ۱۰ مساوی می‌کند. کاله با ران ۹ امتیازی بالابان، متین آقاجانپور و امیرحسین یازرلو، ۱۹ - ۱۰ پیش می‌افتد. پس از تک امتیاز نیکلا، نظری کیا ۳ می‌زند، اما متین آقاجانپور جواب می‌دهد و ۵ امتیاز هادی لکزایی‌فرد، کاله را ۲۷ - ۱۴ پیش می‌اندازد.
کوارتر دوم بازی درخشان پونکراشف با حمایت نیکلا، سلیمانی و طاهرخانی مقابل حملات پراکنده بالابان، نتیجه نیمه را در ۳۸ مساوی کرد.
کوارتر سوم جنگ بین نیکلا و پونکراشف در سیرجان و متین و آقامیری در کاله است. شهربان هم به کمک نظم‌آوران می‌آید تا آن‌ها ۶۲ - ۵۷ پیش بیفتند.
کوارتر چهارم آقاجانپور به آب و آتش می‌زند، اما طاهرخانی، شهریان و بیگی برتری ۷۶ - ۷۰ را برای نظم‌آوران به ارمغان می‌آورند تا شاگردان علی آرزومندی موقتا صدرنشین گروه الف شوند.

گفتنی است تیم نظم‌ آوران سیرجان با ۸ برد، ۳ باخت و ۱۹ امنیاز پیشاهنگ شد. شهرداری گرگان با ۸ برد، یک باخت، ۱۷ امتیاز و ۲ بازی کمتر نسبت به نظم‌آوران سیرجان در رتبه دوم قرار دارد. گرگانی‌ها برای پس گرفتن صدر جدول گروه، حتما باید مس کرمان را شکست دهند. کاله هم با ۶ برد و ۵ باخت در رده سوم قرار دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->