رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد تأکید شهردار مشهد بر تسریع بر اجرای مصوبات مرتبط با خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران تداوم همکاری‌های بانک شهر و شهرداری مشهد در توسعه پروژه‌های عمرانی و حمل‌ونقل شهری یعقوبی: مشهد به‌زودی در تمام مناطق خود بوستان بانوان خواهد داشت پرستاران، فرشتگان ایثار | اکران تصاویر شهدای پرستار در مشهد شهردار مشهد مقدس: بوستان «شهربانوی بسیج» فردا (۶ آبان ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود ارتباط مستقیم با مردم، کلید تصمیم‌گیری دقیق در مدیریت شهری مشهد ارمنستان محدودیت‌های ترانزیتی با آذربایجان را لغو کرد پرستاران، جلوه‌ی عینی مهربانی و ایثار زمین های رها شده محله پورسینای مشهد و تردد دانش آموزان در اراضی خاکی | ۱۰۰  متر خاکی تا مدرسه!
سرخط خبرها

پیکر ۱۶ شهید گمنام دفاع مقدس و مدافع‌حرم در مشهد تشییع شد

  • کد خبر: ۹۴۱۶۷
  • ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۶
پیکر ۱۶ شهید گمنام دفاع مقدس و مدافع‌حرم در مشهد تشییع شد
در واپسین روز‌های هفته‌ای که گذشت، عطر و بوی شهادت دوباره در مشهدالرضا (ع) پیچید و سوغاتی پلاک و استخوان شهدای گمنام، دیدگانمان را به زلال اشک نشاند.

مهدی عسکری | شهرآرانیوز؛ در واپسین روز‌های هفته‌ای که گذشت، عطر و بوی شهادت دوباره در مشهدالرضا (ع) پیچید و سوغاتی پلاک و استخوان شهدای گمنام، دیدگانمان را به زلال اشک نشاند و شهر نیز دوباره میزبان لاله‌های پرپر باغ شهادت شد.

فرودگاه بین المللی شهیدهاشمی نژاد مشهد ظهر پنجشنبه در استقبالی باشکوه، میزبان پیکر ۱۴ شهید گمنام، شهید علی اکبر آخوندی و شهید مدافع حرم حسین نظری بود تا پس از حضور پیکر این شهدا در شهر‌های استان، پنجشنبه این هفته و هم زمان با سالروز شهادت حضرت زهرا (س) پیکر این شهدا به خاک سپرده شود.

لاله‌ها از راه رسیدند

عقربه‌های ساعت نیمروز را نشان می‌داد که تابوت سبک بال شهدا از راه رسید. خیلی‌ها فقط پلاک بود و چندتکه استخوان که از جبهه‌های سال‌های دفاع مقدس آمده بود؛ از شلمچه، از شرق دجله، از شرق بصره و...

میهمانی شهدا پر بود از سلام و صلواتی که به روح شهیدان نثار می‌شد. خانواده شهدا، مسئولان استانی و نظامی، فرماندهان دوران دفاع مقدس و خیلی‌های دیگر به احترام فرزندان وطن، به استقبال آمده بودند.

گل‌های پرپر این سرزمین پرغرور پس از استقبالی باشکوه راهی معراج شهدا شدند و قرار است پیکر مطهر شهدای گمنام تشییع شده در استانداری خراسان رضوی، عرصه میدان شهدای مشهد، بوستان ملت مشهد، ستاد سپاه امام رضا (ع)، صنایع وزارت دفاع در مشهد، مرکز آموزش عالی شهرستان گناباد، بوستان ارغوان شهرستان نیشابور، مرکز آموزش حوزه‌های علمیه و جاده حصار ازغد شهرستان بینالود طی مراسمی در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) به خاک سپرده شود. ضمن اینکه پیکر پاک شهید مدافع حرم لشکر فاطمیون «حسین نظری» نیز در گلزار شهدای بهشت رضا (ع) مشهد و پیکر مطهر شهید دفاع مقدس «علی اکبر آخوندی» نیز در شهرستان مه ولات در جوار یاران شهید، میهمان تربت ابدی خواهد شد.

شهدا در راه شهر‌های استان

پیش از این نیز معاون هماهنگ کننده سپاه امام رضا (ع) اعلام کرده بود که برای بهره مندی همه شهر‌های خراسان رضوی از عطر شهیدان با برنامه ریزی صورت گرفته، پیکر ۱۴شهید در ۵ محور با حضور قشر‌های مختلف مردم تشییع می‌شود.

طبق اعلام سردار علی اکبر افراسیابی، محور اول سبزوار و شهر‌های جوین، جغتای، خوشاب، قوچان و گلبهار؛ محور دوم نیشابور و شهر‌های کاشمر، کوهسرخ، خلیل آباد، بردسکن، فیروزه و زبرخان؛ محور سوم تربت حیدریه و شهر‌های زاوه، رشتخوار، خواف، مه ولات و بجستان؛ محور چهارم تربت جام و شهر‌های فریمان، باخرز، تایباد، صالح آباد و محور پنجم مرکز استان و شهر‌های کلات و درگز است.

میدان شهدا، مزار ۳ شهید

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد نیز در گفتگو با خبرنگار ما با اعلام اینکه پیکر ۳ شهید گمنام قرار است در میدان شهدای مشهد خاک سپاری شود، افزود: این ۳ شهید قرار است در عرصه میدان شهدا و حدفاصل آب نما و در اصلی ورودی ساختمان شهرداری مشهد به خاک سپرده شوند.

حسن منصوریان افزود: بعد از خاک سپاری نیز مدیریت شهری مشهد به تعیین مشاور پروژه و ساخت و نصب یادمان شاخصی برای این شهدا اقدام خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->