مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد حمله مستقیم رژیم صهیونیستى به تیم هاى امدادى هلال احمر در حین عملیات | احتمال شهادت ٢ امدادگر اولویت در برنامه‌ریزی امتحانات، آرامش روان دانش‌آموزان است جزئیات اصابت پرتابه به آزادراه تهران-قم آزمون‌های ورودی مقطع متوسطه دوم در البرز به تعویق افتاد امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی حضوری شد سامانه‌های ۱۴۸۰ و ۱۲۳، آماده حمایت روانی از مردم در شرایط جنگی مدارس مشهد و خراسان رضوی آماده اسکان اضطراری در شرایط بحرانی هستند توصیه های حیاتی برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی نشانه‌ها و امید‌ها سرنوشت صدور شناسنامه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و  بیشتر چه شد؟ | سرنوشت نامعلوم امتیاز‌های مادری تولد اولین بره آهو در سال ۱۴۰۴ در دشت مغان کمک قارچ‌های ناشناخته زیرزمینی به حفظ اکوسیستم‌ها وعده بانک مرکزی برای تخصیص ارز به واردات دارو و تجهیزات پزشکی افزایش خطر شیوع بیماری سالک در فصول گرم سال بیماری خطرناکی که ممکن است حجاج ناقل آن باشند جزئیات استرداد هزینه بلیت پروازهای لغوشده گلایه مردم مشهد از گرانی انشعاب برق، نبود شفافیت در خرید کنتور و بلاتکلیفی در جبران خسارات نوسانات برقی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش، امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات سرقت‌های سریالی با  خودرو‌های سرقتی آسیب به بیمارستان فارابی کرمانشاه در حمله رژیم صهیونیستی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟
سرخط خبرها

حکم اعدام برومند نجفی، محیط بان کرمانشاهی تأیید و ابلاغ شد

  • کد خبر: ۹۵۵۸۰
  • ۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۴
  • ۱
حکم اعدام برومند نجفی، محیط بان کرمانشاهی تأیید و ابلاغ شد
۱۴ مرداد سال ۱۳۹۹ در جریان مواجهه نیرو‌های اجرایی یگان حفاظت محیط زیست با سرنشینان یک دستگاه خودرو پراید یک نفر از سرنشینان این خودرو به دلیل تیراندازی که صورت گرفته جان خود را از دست داد.

به گزارش شهرآرانیوز، روز گذشته خبر تایید و ابلاغ حکم قصاص محیط بان کرمانشاهی از سوی فرمانده یگان حفاظت محیط زیست کشور اعلام شد.

به گفته سرهنگ جمشید محبت‌خانی علیرغم پیگیری‌های قضایی صورت گرفته و تلاش گروهی وکلای مدافع پرونده برومند نجفی محیط‌بان کرمانشاهی، دیوان عالی کشور حکم دادگاه بدوی در خصوص قصاص این محیط بان را تایید و ابلاغ کرد.

ماجرا از این قرار بود که  در تاریخ ۱۴ مرداد سال گذشته در جریان مواجهه نیرو‌های اجرایی یگان حفاظت محیط زیست با سرنشینان یک دستگاه خودرو پراید، متاسفانه یک نفر از سرنشینان این خودرو  به دلیل تیراندازی که صورت گرفته جان خود را از دست می‌دهد.

این فرد جوانی ۲۳ ساله به نام یوسف فلاحی داروندی بود و محیط بان، برومند نجفی نیز در این زمینه متهم به قتل شد و از آن زمان تاکنون در زندان به سر می‌برد.

پس از رسیدگی قضایی به این پرونده، حکم قصاص این محیط‌بان از سوی شعبه سه دادگاه کیفری یک استان کرمانشاه صادر و ابلاغ شد و علی رغم پیگیری‌های فراوانی که خصوصا از سوی وکلای مربوطه انجام شد تا در حکم تغییری ایجاد شود، در نهایت این حکم قصاص تایید و ابلاغ شد.

حسن ویسی اظهار کرد: هنوز موضوع تایید حکم قصاص به صورت رسمی ابلاغ نشده است.

وی گفت: در صورت تایید نهایی این حکم، تمام تلاش خود را برای جلب رضایت خانواده مقتول انجام خواهیم داد.

رئیس اداره حقوقی محیط زیست استان کرمانشاه با بیان اینکه اقدامات محیط زیست برای گرفتن رضایت از خانواده مقتول از مدتی قبل و حتی پیش از آنکه صحبت از تایید حکم باشد آغاز شده، عنوان کرد: مکاتباتی نیز با شورای حل اختلاف انجام دادیم و با افراد خیر سطح استان که در زمینه جلب رضایت از خانواده‌های مقتول فعالیت دارند مانند حاج آقای "عربی" رایزنی کردیم و امیدواریم به نتیجه برسد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۰۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
0
0
در روستای ما گراز زیادشده بود هرکسی از هر جا می آمد دست به آزارو کشتار این حیوان زبان بسته میزد...هر روز ما شاهد تصویر دردناک یک لش مثله شده گراز بودیم.که با اعتراض بعضی از افراد دلسوز و با کمک محیط بان عزیز و مهربان جلوی این گونه قصابی و کشتار بی رویه گرفته شد.حالا تصور اینکه یکی از برادران دلسوز محیط بان می خواهد اعدام شود برای بنده و دیگران دوستداران طبیعت سخت و دشوار است.باید کاری کرد و جلوی این حکم هولناک را هرچه زودتر گرفت.....خواهش می کنم جلوی اجرای این حکم را بگیرید.....خواهش می کنم......
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->