فرماندار مشهد خبر داد: تکمیل ظرفیت ۶۰ درصدی ظرفیت هتل‌های مشهد هشدارها درباره ناترازی تولید و مصرف برق دوباره جدی شد | خاموشی‌ها ادامه می‌یابد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان| تتر، بیت‌کوین سبز استخراج می‌کند قیمت جدید برنج اعلام شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا امروز در مشهد چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) صنایع انرژی‌بر چقدر به تکلیف قانونی ساخت نیروگاه برق عمل کرده‌اند؟ پیش‌بینی بازار سهام در روز‌های آینده | جهش نرخ ارز نخواهیم داشت (۱۲ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت خودرو در بازار آزاد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار عراق در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های سامسونگ در مشهد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شکر در ایام محرم چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) پیش‌ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو از امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول و مشخصات خودرو‌ها آغاز عرضه ارز اربعین ۱۴۰۴، به‌زودی | ۲۰۰ هزار دینار به هر متقاضی خرید تعلق می‌گیرد دفترچه آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی اصلاح شد | آخرین مهلت ثبت نام چه روزی است؟ کاهش ناترازی برق به ۱۴ هزار مگاوات رسید (۱۲ تیر ۱۴۰۴) در دومین هفته تیرماه، چه بر سر بورس آمد؟ مبلغ و جزئیات خرید با کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های مختلف چقدر است؟ + فیلم صادرات خراسان رضوی در آستانه بحران است | کاهش ۱۲ درصدی صادرات کشور در سه‌ماهه نخست ۱۴۰۴ قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۲ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد سقف افزایش نهایی قیمت خودرو حدود ۱۵ درصد است نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۲ تیر ۱۴۰۴) | صعود دوباره طلا به کانال ۹۲ هزار تومان ضرورت نگرش جدید در حوزه سیاست‌های شهرسازی پس از جنگ ۱۲روزه پرواز‌ها از فرودگاه مشهد به ۲۱ مسیر خارجی برقرار شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) جزئیات حمایت شبکه بانکی از بازار سرمایه و سهامداران اعلام شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) کاهش قیمت نفت به ۶۰دلار با تداوم ثبات در منطقه تشکیل مرکز رسیدگی آنی به فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خراسان رضوی | به‌زودی شهرک‌های صنعتی جدید در استان تأسیس می‌شوند شهرک‌های صنعتی ویژه صادرات در استان احداث می‌شوند | گره‌گشایی از مشکل شهرک‌های صنعتی، یک‌بار برای همیشه انحصار خودروسازان عامل اصلی رکود بازار خودرو است نرخ بلیت اتوبوس افزایش نیافته است | مردم گران‌فروشی‌ها را گزارش دهند
سرخط خبرها

آغاز توزیع رب ارزان‌ در مشهد

  • کد خبر: ۹۷۷۳
  • ۰۳ آذر ۱۳۹۸ - ۰۶:۰۱
آغاز توزیع رب ارزان‌ در مشهد
جزایری| در حالی که قیمت هر قوطی رب گوجه فرنگی در بهار امسال به ۱۶ تا ۱۸ هزار تومان رسیده بود، افزایش تولید گوجه فرنگی سبب شد قیمت هر قوطی رب در اواخر تابستان امسال به ۱۰ هزار تومان کاهش بیابد. با این حال، گرانی‌های اخیر گوجه فرنگی دوباره سبب افزایش قیمت رب در بازار شده بود. بر این اساس توزیع رب ارزان قیمت در استان در دستور کار قرار گرفت. از این رو روز گذشته انجمن صنایع تبدیلی خراسان رضوی با هماهنگی با سازمان صنعت، معدن و تجارت استان توزیع هر قوطی رب به قیمت ۷۵۰۰ تومان را در مشهد آغاز کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی در جریان بازدید از روند عرضه محصولات صنایع تبدیلی استان زیر قیمت بازار به شهرآرا گفت: ۲۶ کارخانه استان هر قوطی رب گوجه فرنگی را به صورت مستقیم و با قیمت ۷۵۰۰ تومان به شهروندان عرضه می‌کنند. علی رسولیان افزود: این اقدام در راستای کاهش نقش واسطه‌ها در توزیع اقلام اساسی صورت گرفته است. ورود انجمن صنایع غذایی استان به توزیع رب سبب شده است این ماده غذایی با نرخی کمتر از ۲ سال گذشته در مشهد توزیع شود.  وی درباره وضعیت بازار کالا‌های اساسی نیز گفت: ذخایر دامی استان در حد مطلوب است و به بیش از ۲ سال گذشته رسیده است. رسولیان به افزایش عرضه توزیع برنج در بازار هم اشاره کرد و گفت: برنج پاکستانی و هندی بدون محدودیت در استان و مشهد توزیع می‌شود. در یک هفته گذشته ۱۰۰۰ تن برنج در بازار توزیع شده و ۵۰۰ تن برنج دیگر قرار است به شهرستان‌ها تخصیص یابد. وی افزود: قیمت شکر در بازار نیز به تعادل رسیده است و اکنون کمبودی در توزیع این کالا نداریم.
محمدرضا مس فروش، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی، نیز در این بازدید گفت: به دنبال افزایش مشارکت واحد‌های تولیدی در توزیع کالا‌های اساسی هستیم تا از این طریق، اقلام غذایی به صورت مستقیم و با قیمت کمتری به دست مصرف کننده نهایی برسد. علیرضا بوستانی، رئیس انجمن صنایع تبدیلی خراسان رضوی، نیز گفت: هر قوطی رب به قیمت ۷۵۰۰ تومان در ابتدای بولوار فرامرز عباسی، جنب بانک تجارت، ساختمان تعاونی کارخانه‌های کنسرو و رب خراسان رضوی، توزیع می‌شود. ضمن اینکه فروشگاه‌های شهر نیز می‌توانند رب ارزان قیمت برای توزیع دریافت کنند. در این طرح به هر نفر ۱۲ رب فروخته می‌شود.
این بازدید بدون حاشیه نیز نبود. در جریان این بازدید، یکی از شهروندان با اشاره به کاهش قیمت گوجه فرنگی در شهریور امسال گفت بسیاری از شهروندان در همان ماه با خرید فله‌ای گوجه، بخش زیادی از رب مورد نیاز خود را تأمین کرده اند. از این رو، مسئولان باید طرح‌هایی برای عرضه ارزان‌تر کالا‌های اساسی مانند برنج و روغن اجرا کنند. در زمان خروج مسئولان نیز خانمی با اشاره به افزایش هزینه‌های زندگی گفت اکنون کاهش هزینه‌های مسکن و افزایش درآمد‌ها ضرورتر از توزیع رب و کنسروجات است. با این حال، مسئولان توزیع کالا به این شهروند قول دادند عرضه مواد غذایی با قیمت منطقی‌تر انجام خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->