مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود
سرخط خبرها

لزوم اجرای تعهدات توسط معلمان متقاضی در نقل و انتقالات

  • کد خبر: ۱۰۰۸۳۰
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۷
لزوم اجرای تعهدات توسط معلمان متقاضی در نقل و انتقالات
وزیر آموزش و پرورش گفت: در فرآیند نقل و انتقالات متقاضیان باید تعهداتشان را سپری کرده باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف نوری در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش که در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، با اشاره به سیاست جذب افراد نخبه در آموزش و پرورش، اظهار کرد: افراد دارای استعداد‌های برتر و نخبگان تأثیرات مستقیم و مثبتی بر روی مرتبیان (دانش‌آموزان) دارند.

وی با بیان اینکه الگوسازی و معرفی افراد شایسته به دانش‌آموزان از دیگر سیاست‌های این وزارتخانه است، گفت:آینده کشور در دست همین دانش‌آموزان است پس نه تنها نیازمند آموزگارانی دانا و فهیم هستند بلکه افرادی شایسته در تمام عرصه‌ها نیز باید به آن‌ها معرفی شود.

وزیرآموزش و پرورش تصریح کرد: شکوفایی استعداد‌های دانش‌آموزان به ویژه دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه مستلزم تلاش و انجام پیگیری‌های لازم است و در این خصوص باید با دانش‌آموزان و خانواده‌های آن‌ها گفتگو و تبادل نظر انجام شود.

نوری در ادامه ضمن تقدیر از تمامی خیّرانی که به هر نحوی زمینه تحصیل دانش‌آموزان را فراهم می‌کنند اضافه کرد: مدارس خیرساز باید به هر نامی که خیّران انتخاب می‌کنند مزین شود، این افراد نیکوکار و شایسته سهم بزرگی در پیشرفت و آبادانی کشور دارند.

عضو کابینه دولت مردمی از ادامه تلاش‌ها برای اجرایی کردن طرح رتبه بندی خبر داد و افزود: فرآیند گزینش و استخدام در آموزش و پرورش باید با نهایت دقت انجام و صلاحیت‌های عمومی و همچنین شایستگی‌های تخصصی مدنظر قرار گیرد.

وی با اشاره به اهمیت حفظ سلامتی دانش‌آموزان و مربیان و همچنین وضعیت تحصیلی آن‌ها گفت: تعطیلی کامل مدارس امری مطلوب نیست و تأثیر این اقدامات دهه آینده مشخص خواهد شد لذا در بسیاری از مناطق با رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌توان مدارس را بازگشایی کرد.

نوری بابیان اینکه در فرآیند نقل و انتقالات متقاضیان باید تعهداتشان را سپری کرده باشند، خاطرنشان کرد: کمیته‌ای در راستای اجرای تبدیل وضعیت‌ها تشکیل شود تا مراحل آن به شکل دقیق انجام بگیرد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، عضوکابینه دولت مردمی با اشاره به وضعیت فضا‌های آموزشی و تربیتی آموزش و پرورش و تأکید براستفاده حداکثری از این فضاها، افزود: املاک مازاد غیرآموزشی شناسایی و اقدامات لازمه در خصوص آن‌ها انجام شود.

وزیر آمورش و پرورش در ادامه بر حضور میدانی مدیران کل در مدارس و در بین دانش‌آموزان تأکید و عنوان کرد: در راستای بررسی وضعیت ارائه خدمات تحصیلی به دانش‌آموزان باید وضعیت مدارس به صورت دقیق ارزیابی شود و این مهم بدون حضور میدانی امکان‌پذیر نیست.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->