تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک دانش‌آموزه در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد
سرخط خبرها

گربه‌ها عامل اصلی سه چهارم مرگ ومیر غیرطبیعی پرندگان هستند

  • کد خبر: ۱۰۱۶۱۱
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۲
گربه‌ها عامل اصلی سه چهارم مرگ ومیر غیرطبیعی پرندگان هستند
گربه‌ها عامل اصلی حدود سه چهارم مرگ ومیر غیرطبیعی پرندگان هستند. آن‌ها همچنین در انقراض ۶۳ گونه از مهره داران نقش داشته اند که بیشتر آن‌ها پرندگان هستند.

سیدزاده | شهرآرانیوز؛ دل سوزاندن و نگران بودن برای محیط زیست باید به چه شکل ظهور و بروز پیدا کند؟ باید نگاهمان به محیط زیست با همه گونه‌های گیاهی و جانوری اش که سرشار از تنوع و جذابیت است، به صورت یک مجموعه کامل باشد که تک تک اعضای آن از هم تأثیر می‌گیرند و بر یکدیگر تأثیر می‌گذارند؟ یا می‌توانیم به شکل کاملا شخصی، با تماشای هر سگ و گربه‌ای که در دشت و بیابان و کوچه و خیابان پرسه می‌زد، که کم هم نیستند، به سرعت دست نوازش به سرشان بکشیم و یک ظرف پرملات از گوشت و استخوان بگذاریم مقابلشان؟ شبکه‌های اجتماعی پر شده از تصاویر و نطق‌هایی در باب محیط زیست و لزوم توجه به آن.

این روز‌ها یکی از بحث‌هایی که حرف و حدیث پیرامون آن زیاد است درستی یا نادرستی این کمک رسانی به گونه‌های جانوری محیط زیست به ویژه سگ و گربه‌هایی است که در محیط وجود دارند. کارشناسان معتقدند این رویه غلطی است و باید اصلاح شود. صحبتی که بار‌ها و بار‌ها از زبان متخصصان و کارشناسان به کرات بیان شده؛ اما همچنان تکرار و توجه بیشتری می‌طلبد.

پوریا سرداری، دانش آموخته کارشناسی محیط زیست از دانشگاه فردوسی مشهد، مدتی پیش در گفتگو با خبرگزاری مهر از این گفت که هرگونه غذا دادن به حیات وحش شهری در تمام دنیا ممنوع است. دلیلش هم این است که رفتار آن‌ها را تغییر می‌دهد و باعث افزایش تعارضات آن‌ها با انسان می‌شود.

همچنین غذادهی به حیوانات اهلی مثل سگ و گربه‌های رها باید ممنوع باشد، چرا که غذادهی به دلیل اینکه دسترسی به منابع غذایی را بیشتر می‌کند و باعث افزایش جمعیت این جانوران شده است، در نهایت به این منجر می‌شود که زایمان‌های بیشتری داشته باشند و توله‌های بیشتری به دنیا بیاورند که خود این مسئله تعارضات را بیشتر می‌کند.

او به این نکته هم اشاره کرد؛ برخلاف تصور غلطی که می‌گوید غذا دادن به حیوانات مانع از تعرض آن‌ها به حیات وحش می‌شود، به هیچ وجه روحیه شکارگری آن‌ها را کم نمی‌کند، ضمن اینکه به هر حال این رویه زیستی بخشی از چرخه طبیعی محیط زیست است.

به تازگی، صدرا محقق، روزنامه نگار که این اواخر فعالیت‌های پیگیرانه‌ای پیرامون مباحث محیط زیستی انجام داده است، پستی در صفحه اینستاگرام خود به نقل از مقاله‌ای در نشنال جئوگرافیک منتشر کرده است که آمار عجیب و غریبی را در این باره بیان کرده است.

او با انتشار عکس بالا نوشته همه ۲۳۲ جانور ردیف شده در این عکس را گربه‌های خانگی کشته اند، آن هم فقط در یک سال! و البته این عکس باید در ۱۰ میلیون بار ضرب شود تا بتواند به صورت حدودی تعداد چندین میلیاردی جانورانی را نشانمان بدهد که هر ساله به دست گربه‌ها کشته می‌شوند.

این جانوران را یک مرکز درمانی حیات وحش در کالیفرنیا از بین ۳۲۱ جانور مجروحی که همه به دست گربه‌ها آسیب دیده بودند جمع آوری کرده است. از بین آن‌ها فقط ۸۹ جانور زنده ماندند و بقیه یعنی ۲۳۲ جانور دیگر از بین رفتند. گربه‌ها عامل اصلی حدود سه چهارم مرگ ومیر غیرطبیعی پرندگان هستند. آن‌ها همچنین در انقراض ۶۳ گونه از مهره داران نقش داشته اند که بیشتر آن‌ها پرندگان هستند.

عنوان این عکس «گرفتار گربه‌ها» و اثری از جک واندرلی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->