ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو
سرخط خبرها

بزرگترین رزمایش نظامی ناتو در نروژ برگزار می شود

  • کد خبر: ۱۰۱۹۹۶
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۴
بزرگترین رزمایش نظامی ناتو در نروژ برگزار می شود
بزرگترین رزمایش نظامی کشورهای عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در سال جاری میلادی با نام "واکنش سرد ۲۰۲۲" با حضور حدود ۳۰ هزار سرباز، ۲۰۰ هواپیما و حدود ۵۰ کشتی و با مشارکت ۲۷ کشور جهان ۲ روز دیگر (۱۴ مارس) در نروژ آغاز می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، خبرگزاری فرانسه روز شنبه اعلام کرد: در حالی که جنگ در اوکراین بیداد می‌کند، ناتو و شرکای آن، سلاح‌های خود را آماده می‌کنند تا در نروژ توانایی خود را برای کمک به یکی از اعضای خود مورد آزمایش قرار دهند.

بر اساس این گزارش، رزمایش مورد اشاره بزرگترین رزمایش ناتو در سال جاری میلادی است که در تاریخ ۱۴ مارس کلید می‌خورد.

در همین ارتباط وزیر دفاع نروژ به خبرگزاری فرانسه اعلام کرد که این رزمایش برای امنیت نروژ و متحدانش بسیار مهم است و ما در حال آموزش برای تقویت کشورمان توسط متحدان هستیم.

اود راجر انوکسن(Odd Roger Enoksen) اضافه کرد: این رزمایش به دلیل حمله‌ای که مقام‌های روسی به اوکراین به راه انداخته‌اند، برگزار نمی‌شود اما با توجه به این پس زمینه، اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

وزیر دفاع نروژ همچنین اطمینان داد: در حال حاضر هیچ تهدید نظامی آشکاری علیه ناتو یا خاک نروژ وجود ندارد.

روزنامه لو فیگارو نیز با روایت برگزاری این رزمایش در نروژ که مرز مشترک با روسیه دارد، اینگونه تحلیل کرد که این کشور اسکاندیناوی که نگهبان مرزهای شمالی ناتو در اروپا است، قصد دارد توانایی خود را برای دریافت کمک از متحدان خود مطابق با ماده پنج منشور اتحاد که همه اعضای ناتو را موظف می‌کند در صورت حمله به یکی از اعضا، به آن کشور کمک کنند، مورد آزمایش قرار دهد.

ژنرال ینگوه اودلو (Yngve Odlo) رئیس فرماندهی عملیات نروژ که این رزمایش را نیز هدایت می‌کند، در این زمینه اظهار داشت: من این را کاملا طبیعی می‌دانم، شاید اکنون بیش از هر زمان دیگری برای نشان دادن توانایی و اراده ما برای دفاع از ارزش‌ها و شیوه زندگیمان با هم تمرین کنیم.

بر اساس این گزارش، برای جلوگیری از هرگونه سوء تفاهم، تأکید شده است که رزمایش "واکنش سرد۲۰۲۲" ماهیت "صرفاً دفاعی" دارد و به‌ درستی اطلاع‌رسانی شده است و در فاصله‌ای محترمانه از روسیه باقی خواهد ماند.

در همین ارتباط روسیه پیشنهاد اعزام ناظران را رد کرده و سفارت روسیه در اسلو اعلام کرده است که تقویت توان نظامی ناتو در نزدیکی مرزهای روسیه به تقویت امنیت منطقه کمکی نمی‌کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->