تشیع پیکر شهید جانباز «حبیب ضیایی‌پور» در مشهد برگزار شد شناخت امام رضا (ع) تنها به زیارت محدود نمی‌شود آیین شکرانه هجدهمین سال حرکت نورانی «زیر سایه خورشید» در حرم امام رضا (ع) برگزار شد سردار یوسفعلی زاده: اجازه ندهیم حماسه بزرگ دفاع مقدس دچار انحراف و تحریف شود برگزاری راهپیمایی جمعه ۲۲ فروردین ماه در مشهد| اعتراض به سکوت جهانیان در برابر قتل عام مردم غزه نگاهت راوی فتح طلوع صبح سنگرهاست | یادی از شهید سیدمرتضی آوینی، روزنامه‌نگار و مستندساز حفظ هویت شیعه به تدبیر باب‌الحوائجِ اهل‌بیت (ع) بچه‌ها را دوست بدارید و تکریمشان کنید | مروری بر اصول تربیت فرزند در سیره امام رضا(ع) فرمانده‌ای در خط مقدم | روایت زندگی شهید سپهبد علی صیاد شیرازی تظاهرات اعتراضی مردم مشهد در محکومیت کشتار غزه برگزار می‌شود (۲۲ فروردین) رئیس بنیاد شهید: لایحه جامع ایثارگران به مجلس می‌رود برگزاری آزمون روحانیان سفر عمره پس از ۱۰ سال وقفه داستان هم‌پیمانی یک شهید آموزش‌دیده در اسرائیل با شهید صیاد شیرازی بیانیه سرپرست حجاج ایرانی در پی یورش صهیونیست ها به مسجدالاقصی سامانه تشکل‌های شاهد و ایثارگر «بشری» رونمایی شد از تشرف ۳۰ هزار زائر اولی تا آزادسازی زندانیان با کمک پویش‌های ماه رمضان اعزام بیش از ۱۲ هزار زائر خراسانی حج تمتع از فرودگاه بین‌المللی مشهد+ جزئیات ۲۴ فروردین آخرین زمان ورود به عربستان برای ادای فریضه عمره میزان وجه قربانی و نحوه پرداخت آن برای حجاج چگونه است؟ نسخه قرآن برای خانواده متعالی
سرخط خبرها

ظهور منجی، مسئله جهانی

  • کد خبر: ۱۰۲۵۷۲
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۴
ظهور منجی، مسئله جهانی
حجت الاسلام سیدعبدالهادی مرتضوی - استاد درس خارج حوزه علمیه خراسان

ظهور منجی مسئله‌ای جهانی است و تمام ادیان و مذاهب به نوعی منتظر ظهور یک تسلی دهنده هستند. در جهان اسلام هیچ مذهبی نیست که به موعود اعتقاد نداشته باشد و تمام مذاهب اسلامی در چارچوب خاصی مهدویت را می‌پذیرند.

شیعه نیز همراه تمام ادیان به ظهور منجی اعتقاد دارد؛ همان طور که بسیاری از اهل سنت اعتقاد دارند که منجی عالم بشریت، مردی از نسل آخرین پیام آور صلح و دوستی است که وعده حاکمیت دین بر پهنه هستی را تحقق می‌بخشد.

از نکات درخورتوجه درباره موعود اسلام این است که اول: موعود منتظر از سلاله انبیا و در امتداد مسیر خلافت الهی است: «انی جاعل فی الارض خلیفه» (سوره بقره آیه ۳۰). دوم: هم اکنون زنده است و بستر فیض و رزق جهان هستی است: «بیمنه رزق الوری» و سوم: متعلق به قوم و مذهب خاصی نیست، بلکه همچون بارانی است که بر همگان می‌بارد و پدری دلسوز و مهربان است که مایه آرامش بشریت است؛ چنان که خود آن حضرت فرمود: «و انی امان لاهل الارض کما ان النجوم امان لاهل السماء»: من مایه آرامش و امنیت زمینیان هستم، همان گونه که ستارگان آسمان باعث امنیت آسمانیان هستند.»

نیمه شعبان عید بشریت است؛ البته جهان اسلام وظیفه مهمی در معرفی چهره رحمانی حضرت حجت (عج) به دنیا دارد. تک تک ما باید مثل آن حضرت، مایه آرامش و امنیت بندگان خداوند متعال باشیم. تمام افراد باید مواظب قلم و بیان خود باشند تا خواسته یا ناخواسته مطلب ناحقی را القا نکنند.

امروز چشم جهان به بیان و قلم شیعه دوخته شده است؛ چون تبلیغات مسموم دشمنان، موجب نگرانی سیل مشتاقان معارف قرآن و اهل بیت (ع) شده است.

همگان باید با قلم، بیان، مال و جان خود، آتش نفرتی را که در بخش‌هایی از جهان اسلام برافروخته شده است، خاموش کنند. علما و دانشمندان جهان اسلام برای تحقق جامعه مهدوی باید در خط مقدم نشر معارف اهل بیت (ع) قرار بگیرند.

مردم باید پیام حق را یاری دهند تا پیروز شود؛ همچنان که صبر و کوشش و عقلانیت خوبان موجب پیروزی انبیای الهی بر بدخواهان شد، لذا بیاییم با همه وجود، حول محور ثقلین برای تحقق جامعه مهدوی که نهایت آمال و آرزوی تمام خوبان جهان هستی است، تلاش کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->