روش محاسبه افزایش حقوق و اعمال متناسب‌سازی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ + جدول پیش‌بینی هواشناسی کشور | بارش پراکنده و هوای ابری فقط در برخی مناطق (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خانواده‌ها مراقب فرزندان خود باشند | رواج مصرف قرص ریتالین در دوران امتحانات درسی هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) فرصت طلایی ایران برای جوان شدن جمعیت تا سال ۱۴۲۵ علائم هشداردهنده اولیه پیری در ۴۰سالگی چیست؟ «جوانه ماش» بمب ویتامین و پروتئین وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت پشت‌پرده سیاه پست‌های رنگی کودکانه در اینستاگرام | چرا فعالیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی پررنگ شده است؟ کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟
سرخط خبرها

وزش باد و گاهی رعدوبرق در برخی استان‌ها (۲۷ و ۲۸ اسفند ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۱۰۲۶۳۷
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۲
وزش باد و گاهی رعدوبرق در برخی استان‌ها (۲۷ و ۲۸ اسفند ۱۴۰۰)
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش برف و باران و رعد و برق در بعضی استان‌ها و افزایش دما خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز - رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش برف و باران و رعد و برق در بعضی استان‌ها و افزایش دما خبر داد.

صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور گفت: بر اساس آخرین خروجی مدل‌های هواشناسی طی روز‌های جمعه و شنبه (۲۷ و ۲۸ اسفندماه) در برخی نقاط استان‌های آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، گیلان، شمال استان‌های خراسان شمالی و رضوی بارش برف و باران، وزش باد و گاهی رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: یکشنبه (۲۹ اسفندماه) در شمال غرب و دوشنبه (اول فروردین ماه) در شمال غرب، سواحل شمالی، ارتفاعات البرز، استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی و سه شنبه (۲ فروردین ماه) علاوه بر این مناطق در برخی نقاط غرب و مرکز، شمال شرق و دامنه‌های جنوبی البرز بارش خواهیم داشت و از روز شنبه دمای هوا در غالب مناطق کشور به تدریج افزایش خواهد یافت. خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان نیز طی روز‌های جمعه و شنبه مواج و طوفانی هستند.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲۸ اسفندماه) نیمه ابری و دارای غبار محلی با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۱۴ درجه سانتیگراد و برای روز یکشنبه (۲۹ اسفندماه) نیمه ابری و گاهی غبارمحلی و در بعد از ظهر ابری با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۲۷ و ۲۸ اسفند ماه) بندرعباس با دمای ۲۸ و ۲۹ درجه سانتیگراد گرم‌ترین واردبیل با دمای ۹- و ۴- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->