جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران هیچگاه تسلیم دشمنان خویش نشده است سردار قاآنی در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار + ویدئو انعکاس حضور میلیونی مردم تهران در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در رسانه‌های خارجی + فیلم و عکس حضور رئیس‌جمهور در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس و فیلم ایران خواستار محکومیت تهدید‌های تروریستی اسرائیل و آمریکا از سوی سازمان ملل شد نخست‌وزیر رژیم اسرائیل به واشنگتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد حضور هیئت دیپلماتیک ایرانی در مرز دوغارون خراسان رضوی ترکیه: اقدام ایران در برابر اسرائیل، دفاع مشروع از خود بود حبس ابد ۴ سرباز ترکیه‌ای به دلیل شکنجه و قتل آوارگان سوری پاسخ موشکی ایران به اسرائیل پدافند موشکی آمریکا را شدیدا ضعیف کرد معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس
سرخط خبرها

تاکید رئیس جمهور بر اطلاع رسانی امید آفرین برای جهاد تبیین

  • کد خبر: ۱۰۴۶۱۲
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۸
تاکید رئیس جمهور بر اطلاع رسانی امید آفرین برای جهاد تبیین
رئیس جمهور یکی از بخش‌های مهم جهاد تبیین را اطلاع رسانی امیدآفرین خواند و بیان کرد: در این بخش، از بنده به عنوان رئیس جمهور تا یکایک مدیران و کارکنان دولت و اصحاب رسانه، همه مسئولیت داریم با اطلاع رسانی مسئولانه به بازسازی امید و اعتماد مردم، ارتقای سرمایه اجتماعی، مشارکت عمومی و نشاط اجتماعی کمک کنیم و در راستای خنثی کردن توطئه دشمن برای یأس آفرینی گام برداریم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید ابراهیم رئیسی در نشست هم اندیشی با جمعی از مدیران و اصحاب رسانه با بیان اینکه این گونه نشست‌ها را برای دولت بسیار مفید و مغتنم می‌دانم، گفت: اجرای عدالت، خواست مردم، تکلیف قانونی دولت، تأکید رهبر معظم انقلاب و یکی از عقب ماندگی‌های جدی در نظام جمهوری اسلامی است. تلاش دولت این است که در همه عرصه‌ها از جمله نظام مالیاتی، نظام بانکی، مقررات و شیوه جذب افراد، نحوه استفاده و به کارگیری افراد، نظام پرداخت حقوق و زمینه‌های دیگر عدالت اجرا شود.

رئیس جمهور نقش رسانه‌ها در افزایش و اعتماد عمومی و ارتقای سرمایه اجتماعی را شایان توجه دانست و گفت: البته این به معنی آن نیست که رسانه‌ها نباید دولت را نقد کنند؛ زیرا انتقاد آنان و انتقال دیدگاه ها، نظرات و انتقادات مردم به دولت می‌تواند کمک بزرگی برای حل مشکلات کشور باشد.

رئیسی با اشاره به برخی مسائل مطرح شده در این جلسه از جمله روند مذاکرات هسته‌ای گفت: مؤکدا و مکررا اعلام کرده ایم که راهبرد ما در مذاکرات هسته ای، راهبرد اعلامی از سوی رهبر معظم انقلاب است. گاهی عده‌ای طوری وانمود می‌کنند که مسئله مذاکرات هسته ای، تنها مسئله عرصه سیاست خارجی کشور است، اما این از نظر ما نادرست است. از نظر دولت، مذاکرات هسته ای، یکی از مسائل سیاست خارجی کشور است، نه همه مسئله سیاست خارجی.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برخی مشکلات پیش روی دولت در روز‌های شروع به کار از جمله موضوع تأمین منابع و پرداخت حقوق کارکنان دولت، گفت: امروز دیگر شرایط کاملا متفاوت شده و دولت اجرای برنامه‌های خود برای رفع مشکلات بزرگ‌تر را آغاز کرده است.

رئیسی با بیان اینکه اقدامات دولت برای جذب سرمایه گذاری خارجی نیز آغاز شده است، افزود: در این بخش کار آغاز شده است، اما روند آن باید به مرحله مشخصی برسد تا جزئیات آن اعلام شود. انجام این سرمایه گذاری‌ها و درکنار آن تلاش برای ارتقای بهره وری می‌تواند به دولت در تحقق هدف رشد اقتصادی هشت درصدی کمک کند.
پیش از سخنان رئیس جمهور، مدیران مسئول مطبوعات و خبرگزاری‌ها در سخنانی به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند.

لزوم توجه به بازسازی امید، اعتماد عمومی و ارتقای سرمایه اجتماعی، اطلاع رسانی شفاف و گفتگو با مردم درباره مشکلات و محدودیت‌های پیش روی دولت، تلاش برای ایجاد ثبات در فضای فعالیت و مقررات ناظر به کسب وکار‌های اقتصادی، تبیین مؤثرتر اقدامات مهم دولت به ویژه درزمینه واکسیناسیون عمومی، تقویت ارتباط دولت با نخبگان، تدوین نظام مسائل کشور در عرصه‌های مختلف با کمک مجامع علمی و دانشگاهی، حمایت از مجموعه دغدغه‌مندان و دلبستگان به نظام به عنوان عقل منفصل دولت و بهره گیری از آنان برای تبیین سیاست‌ها و اقدامات دولت و تسری دادن تغییرات رخ داده در مدل حکمرانی در رأس دولت به سطوح پایین‌تر از جمله مهم‌ترین نظرات و دیدگاه‌های مطرح شده از سوی ۱۵ تن از مدیران رسانه‌ای حاضر در جلسه بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->