اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است وزیر امور خارجه روسیه: تعدادی از کشور‌های خاورمیانه علاقه‌مند به حفظ حضور روسیه در سوریه هستند طرح استیضاح ماکرون در پارلمان فرانسه رأی نیاورد همه چیز درباره مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا نیکلاس مادورو: وحشیانه‌ترین نسل‌کشی از زمان هیتلر در غزه رخ داده است استقبال رئیس مجمع عمومی سازمان ملل از توافق آتش‌بس | باید به جنگ غزه پایان دهیم رهبر انصارالله: اسرائیل در برابر مقاومت و ایستادگی غزه به زانو درآمد حمایت گوترش از اجرای کامل توافق آتش‌بس غزه ترامپ: اسرائیل نیرو‌های خود را تا خط توافق‌شده عقب خواهد کشید | فکر می‌کنم ایران بخشی از روند گسترده‌تر صلح خواهد بود رهبری در پیامی به اجلاس سراسری نماز: برای ترویج و آموزش نماز باید از ابزار‌های نوین بهره‌گیری کرد بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه: جنگ به پایان رسید پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تاکید رئیس جمهور بر اطلاع رسانی امید آفرین برای جهاد تبیین

  • کد خبر: ۱۰۴۶۱۲
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۸
تاکید رئیس جمهور بر اطلاع رسانی امید آفرین برای جهاد تبیین
رئیس جمهور یکی از بخش‌های مهم جهاد تبیین را اطلاع رسانی امیدآفرین خواند و بیان کرد: در این بخش، از بنده به عنوان رئیس جمهور تا یکایک مدیران و کارکنان دولت و اصحاب رسانه، همه مسئولیت داریم با اطلاع رسانی مسئولانه به بازسازی امید و اعتماد مردم، ارتقای سرمایه اجتماعی، مشارکت عمومی و نشاط اجتماعی کمک کنیم و در راستای خنثی کردن توطئه دشمن برای یأس آفرینی گام برداریم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید ابراهیم رئیسی در نشست هم اندیشی با جمعی از مدیران و اصحاب رسانه با بیان اینکه این گونه نشست‌ها را برای دولت بسیار مفید و مغتنم می‌دانم، گفت: اجرای عدالت، خواست مردم، تکلیف قانونی دولت، تأکید رهبر معظم انقلاب و یکی از عقب ماندگی‌های جدی در نظام جمهوری اسلامی است. تلاش دولت این است که در همه عرصه‌ها از جمله نظام مالیاتی، نظام بانکی، مقررات و شیوه جذب افراد، نحوه استفاده و به کارگیری افراد، نظام پرداخت حقوق و زمینه‌های دیگر عدالت اجرا شود.

رئیس جمهور نقش رسانه‌ها در افزایش و اعتماد عمومی و ارتقای سرمایه اجتماعی را شایان توجه دانست و گفت: البته این به معنی آن نیست که رسانه‌ها نباید دولت را نقد کنند؛ زیرا انتقاد آنان و انتقال دیدگاه ها، نظرات و انتقادات مردم به دولت می‌تواند کمک بزرگی برای حل مشکلات کشور باشد.

رئیسی با اشاره به برخی مسائل مطرح شده در این جلسه از جمله روند مذاکرات هسته‌ای گفت: مؤکدا و مکررا اعلام کرده ایم که راهبرد ما در مذاکرات هسته ای، راهبرد اعلامی از سوی رهبر معظم انقلاب است. گاهی عده‌ای طوری وانمود می‌کنند که مسئله مذاکرات هسته ای، تنها مسئله عرصه سیاست خارجی کشور است، اما این از نظر ما نادرست است. از نظر دولت، مذاکرات هسته ای، یکی از مسائل سیاست خارجی کشور است، نه همه مسئله سیاست خارجی.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برخی مشکلات پیش روی دولت در روز‌های شروع به کار از جمله موضوع تأمین منابع و پرداخت حقوق کارکنان دولت، گفت: امروز دیگر شرایط کاملا متفاوت شده و دولت اجرای برنامه‌های خود برای رفع مشکلات بزرگ‌تر را آغاز کرده است.

رئیسی با بیان اینکه اقدامات دولت برای جذب سرمایه گذاری خارجی نیز آغاز شده است، افزود: در این بخش کار آغاز شده است، اما روند آن باید به مرحله مشخصی برسد تا جزئیات آن اعلام شود. انجام این سرمایه گذاری‌ها و درکنار آن تلاش برای ارتقای بهره وری می‌تواند به دولت در تحقق هدف رشد اقتصادی هشت درصدی کمک کند.
پیش از سخنان رئیس جمهور، مدیران مسئول مطبوعات و خبرگزاری‌ها در سخنانی به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند.

لزوم توجه به بازسازی امید، اعتماد عمومی و ارتقای سرمایه اجتماعی، اطلاع رسانی شفاف و گفتگو با مردم درباره مشکلات و محدودیت‌های پیش روی دولت، تلاش برای ایجاد ثبات در فضای فعالیت و مقررات ناظر به کسب وکار‌های اقتصادی، تبیین مؤثرتر اقدامات مهم دولت به ویژه درزمینه واکسیناسیون عمومی، تقویت ارتباط دولت با نخبگان، تدوین نظام مسائل کشور در عرصه‌های مختلف با کمک مجامع علمی و دانشگاهی، حمایت از مجموعه دغدغه‌مندان و دلبستگان به نظام به عنوان عقل منفصل دولت و بهره گیری از آنان برای تبیین سیاست‌ها و اقدامات دولت و تسری دادن تغییرات رخ داده در مدل حکمرانی در رأس دولت به سطوح پایین‌تر از جمله مهم‌ترین نظرات و دیدگاه‌های مطرح شده از سوی ۱۵ تن از مدیران رسانه‌ای حاضر در جلسه بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->