سیدحسن نصرالله، سرچشمه جریان مقاومت قطره‌های اشک و گریه‌های آسمان من هم شمعی روشن می‌کنم بیعت با شهیدان مقاومت، شهید سیدحسن نصرالله و شهید سیدهاشم صفی‌الدین امضای بیانیه تکریم جبهه مقاومت توسط صدها نفر از علمای اهل سنت کاربردی‌شدن قرآن در زندگی، یک ضرورت فرهنگی است گسترش سبک زندگی قرآنی با اجرای طرح «زندگی با آیه‌ها» اعزام اردوهای راهیان نور در سال جاری ۳۰ درصد افزایش یافت اهتزاز پرچم «نَصرُ مِنَ الله و فَتح قَریب» در جوار گنبد بارگاه منور رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) شاهده؛ تازه‌ترین اثر حسن روح‌الامین برای شهید نصرالله + عکس تأکید حجت‌الاسلام قرائتی بر لزوم احیای زکات در سراسر کشور طرح «زندگی با آیه‌ها» با هدف تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن اجرا می‌شود پخش زنده مراسم تشییع پیکر شهید نصرالله از شبکه قرآن آزمون مرحله استانی رقابت علمی طلاب خواهر، چهارشنبه (۸ اسفند ۱۴۰۳) برگزار می‌شود بیمار در چه صورتی می‌تواند روزه نگیرد؟ | فتوای آیت الله خامنه‌ای درباره روزه بیماران چگونه می‌توان جریان فقهی جدید ایجاد کرد؟ تصمیمات لازم برای ارائه خدمات بهتر به زائران عتبات گرفته می‌شود رونمایی از مجموعه آثار فقه بورس و اوراق بهادار مراسم گرامیداشت شهید سیدحسن نصرالله فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) در سراسر کشور برگزار می‌شود آخرین مهلت ارائه مقالات به دبیرخانه چهارمین همایش بین‌المللی اربعین اعلام شد + جزئیات
سرخط خبرها

تاکید تولیت آستان قدس رضوی بر اهمیت احیای جلسات سنتی و خانگی قرآن

  • کد خبر: ۱۰۵۴۳۷
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۸
تاکید تولیت آستان قدس رضوی بر اهمیت احیای جلسات سنتی و خانگی قرآن
تولیت آستان قدس رضوی بر اهمیت احیای جلسات سنتی و خانگی قرآن تأکید کرد و آن جلسات را کانون‌های مهم ارتباط اجتماعی و ترویج فرهنگی دینی در جامعه دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مروی در نشست قاریان، مداحان و شعرای آیینی مشهد مقدس که در حرم مطهر رضوی انجام شد، تجلی خداوند در قرآن را یکی از نشانه‌های برتری پیامبر اکرم (ص) نسبت به همه انبیاء الهی دانست.

وی با اشاره به جلسات سنتی ختم قرآن کریم که در منازل برگزار می‌شد، ابراز کرد: مجالس ختم قرآن خانگی که درگذشته در محلات رایج بود، یکی از کانون‌های ‎مهم ارتباط اجتماعی و ترویج فرهنگی دینی در جامعه به شمار می‌رفت و در تقویت ارتباطات اجتماعی میان مؤمنان بسیار مؤثر بود.

تولیت آستان قدس رضوی به تاریخچه جلسات خانگی قرآن اشاره و تصریح کرد: درگذشته جلسات منظم هفتگی قرائت قرآن در طول سال هفته‌ای یک شب و در ماه مبارک رمضان هر شب با حضور تعداد کمی از افراد در منازل برگزار می‌شد، در این جلسات علاوه بر تلاوت قرآن، قرائت صحیح نیز آموزش داده می‌شد که برکات زیادی داشت.

وی بر اهمیت ترویج فرهنگ برگزاری جلسات خانگی قرآن و احیای این سنت حسنه تأکید و با اشاره به رشد و پرورش بسیاری از استعداد‌های قرآنی از آن جلسات خانگی، ابراز کرد: فعالان قرآنی باید پیشگام احیای جلسات خانگی قرآن باشند و هرکدام بتوانند آن را در چندین هیئت راه‌اندازی کنند.

مروی اظهار کرد: سنت‌های حسنه قدیمی را باید حفظ کنیم و اجازه ندهیم منسوخ و نابود شوند، دین اسلام با همین جلسات قرآن و هیئت‌ها حفظ شده است، رضاخان برای آنکه تیشه به ریشه دین بزند به مقابله با جلسات قرآن و هیئت‌ها پرداخت، زیرا می‌دانست این جلسات منشأ تزریق معنویت و فرهنگ دینی به جامعه هستند.

وی ابراز کرد: نفس گردهم جمع شدن عده‌ای از مؤمنان برای قرائت قرآن خود موجب مهربانی، همسویی و الفت بین قلوب می‌شود؛ اگر جوانان با جلسات مذهبی و تجمعات مؤمنانه انس نداشته باشند، فضای مجازی جایگزین آن خواهد شد، به نسل جوان باید عادت داد که تفنن و تنوع در زندگی را با جلسات قرآن تأمین کنند.

تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر اینکه بخش‌های فرهنگی آستان قدس ملزم به برنامه‌ریزی فرهنگی برای احیای جلسات قرآن خانگی هستند، عنوان کرد: آستان قدس رضوی به میزان توان و امکانات به احیای جلسات خانگی قرآن کمک خواهد کرد.

وی انس و مأنوس بودن با قرآن را بهترین راهکار برای ارتباط با امام زمان (عج) معرفی و اظهار کرد: آیت الله العظمی وحید خراسانی در جلسه‌ای فرمودند «روزی ۵۰ آیه قرآن بخوانید و به حضرت، ولی عصر (عج) هدیه کنید، این توصیه اکسیر اعظم و مانند آن است که هر روز یک شاخه گل در جلوی خانه آن حضرت قرار دهیم، از قرآن چه هدیه‎ای بهتر برای امام زمان (عج) وجود دارد؟ حضرت نیز پاسخ این تلاوت‌ها را در شب قدر خواهند داد.»

تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر اینکه قرآن بهترین وسیله برای ارتباط با حضرت مهدی (عج) است، عنوان کرد: بر اساس روایات اسلامی کسی که کینه مؤمنی را به دل داشته باشد، دعای او مستجاب نمی‌شود؛ کدورت بستر و عرصه فعالیت شیطان در قلب انسان است و ماه مبارک رمضان و جلسات قرآن و روضه از بهترین فرصت‌ها برای زدودن کدورت از دل‌هاست.

گفتنی است، در این نشست محمدجواد پناهی از اساتید برجسته قرآنی و سینا فتحی از قاریان نوجوان، استاد سید رضا مؤید از شاعران شاخص و پیر غلامان آستان مقدس اهل بیت (ع) و علیرضا خاکساری و حجت‌الاسلام سید روح‌الله مؤید از شعرای آئینی، گروه تواشیح نور الرضا (ع)، استاد علی خوش‌چهره از پیر غلامان اهل‌بیت (ع) و محمدمهدی فانی از ذاکران نوجوان و مرتضی اسلامی نژاد از مداحان خاندان پیغمبر (ص) به اجرای برنامه پرداختند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->