احتیاط! مشغول شهرتکانی هستیم روایت دکتر محمدابراهیم باستانی‌پاریزی از مشهد سال ۱۳۴۹: مشهد شهر درخت‌هاست سردرگمی مراجعان در پیداکردن محل دفن اموات در آرامستان بهشت رضا (ع) تمرکز بودجه‌ ۱۴۰۴ مشهد بر توسعه پایدار و عدالت‌محوری تولید بیش از ۲۲۰ هزار تن آسفالت طی ۱۱ ماه | پخش بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار مترمربع آسفالت از ابتدای سال ۱۴۰۳ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: اضافه‌شدن ۲۱۹ المان جدید استقبال از بهار ۱۴۰۴ در حوزه فرهنگی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد: المان‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ هویت رضوی و فرهنگ ایثار و شهادت را به نمایش می‌گذارند شرح آخرین وضعیت راه‌اندازی فاز یک خط ۳ متروی مشهد از زبان مدیرعامل مدیرعامل سازمان مپ شهرداری مشهد: بازیافت، راهکار رفع ناترازی انرژی است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: ۴ ایستگاه میانی خط سه مترو تا پایان سال ۱۴۰۴ در مدار قرار خواهد گرفت مشهد مقدس، رکورددار گل‌کاری بهاری در کشور رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: ۲۵ اسفندماه تست اولیه فاز یک خط سه مترو مشهد انجام خواهد شد ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) فراخوان مرکز نوآوری پارک دانش شهرداری مشهد اعلام شد+جزئیات ثبت نام مشهد باید سبز بماند | ضرورت حفظ و توسعه فضای سبز در شهر و چالش‌ها و راهکارهایش هوای مشهد در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (چهارشنبه، ۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | اواسط روز و بعدازظهر از غلظت آلاینده‌ها کاسته می‌شود آتش سوزی کارخانه قند آبکوه مشهد در ۷۸ سال پیش | بوی قند سوخته شهر را فراگرفت ایجاد بیش از ۳۰۰۰ جای‌پارک موقت نوروزی توسط شهرداری مشهد با همکاری ادارات دولتی ماجرای حمله به اتوبوس شهرداری در بولوار طبرسی مشهد چه بود؟ + ویدئو
سرخط خبرها

رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی مشهد تاکید کرد: تسریع در تعیین تکلیف کوهستان پارک

  • کد خبر: ۱۰۶۵۵۶
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۴
رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی مشهد تاکید کرد: تسریع در تعیین تکلیف کوهستان پارک
رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اینکه مدیریت شهری به دنبال رفع گره‌های کوری است که مردم مشهد سال‌هاست با آن‌ها مواجه‌اند، گفت: تلاش است نسبت به کوهستان پارک شادی، کمربند جنوبی مشهد و انتقال پادگان ارتش در این دوره مدیریت شهری تعیین تکلیف صورت پذیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، هاشم دائمی در گفت‌و‌گویی پیرامون انتقال پادگان ارتش اظهار کرد: طی ۱۴ سال اخیر، آستان قدس رضوی، ارتش، مدیریت شهری مشهد و سایر دستگاه‌های متولی در رابطه با حل مسئله انتقال پادگان دخیل بودند که خوشبختانه با عزم جهادی در دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد و پیگیری شهردار مشهد، این امر محقق گردید.
وی افزود: با توجه به موافقت کمیسیون ماده ۵ شهرسازی در انتقال پادگان ارتش، شاهد یک موفقیت و اتفاق مهم در دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد خواهیم بود؛ این پروژه پس از تایید شورای عالی معماری و شهرسازی وارد فاز اجرایی شده و همشهریان می‌توانند از بازگشایی معابر پس از انتقال پادگان ارتش به خارج از شهر، منتفع شوند.
دائمی با اشاره به اینکه مدیریت شهری به دنبال رفع گره‌های کوری است که مردم مشهد سال‌هاست با آن‌ها مواجه‌اند، گفت: تلاش است نسبت به کوهستان پارک شادی، کمربند جنوبی مشهد و انتقال پادگان ارتش در این دوره مدیریت شهری تعیین تکلیف صورت پذیرد.
رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در مورد کمربند جنوبی بیان کرد: بایستی تعیین تکلیف پیرامون از سر گرفتن فعالیت‌ها و یا توقف کار صورت پذیرد؛ امید است با عزم جدی در شهرداری و نگاه اعضای شورای شهر، گره کور در مورد این دست پروژه‌ها، تعیین تکلیف گردد.
وی با اشاره به درخواست مردم برای افزایش سرانه فضای تفریحی تصریح کرد: یکی از مطالبات همشهریان از مجموعه مدیریت شهری مشهد، افزایش سرانه تفریحی بوده، چرا که متاسفانه این مسئله به صورت متوازن در سطح شهر توزیع نشده است؛ در مناطق کم برخوردار سرانه‌های تفریحی بسیار پایین است.
دائمی تاکید کرد: افزایش سرانه‌های تفریحی در دستور کار شهرداری و شورای اسلامی شهر مشهد قرار داد؛ تلاش است بتوانیم «عدالت» پیرامون برخورداری تمام مناطق شهری از سرانه‌های تفریحی را فراهم آوریم؛ این در حالی است که باید با هدف بهره‌مندی هرچه بیشتر همشهریان، هرچه سریعتر نسبت به تعیین تکلیف کوهستان پارک شادی اقدام نماییم.

منبع:پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی مشهد  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->