۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟
سرخط خبرها

بررسی بحث افزایش حقوق و مشکلات بازنشستگان در مجلس

  • کد خبر: ۱۰۷۰۴۹
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۴
  • ۱
بررسی بحث افزایش حقوق و مشکلات بازنشستگان در مجلس
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس، از بررسی مسائل و مشکلات بازنشستگان به ویژه در حوزه‌های معیشتی، درمان و سلامت، امور رفاهی و اجرای قانون بودجه ۱۴۰۱ کل کشور در خصوص افزایش حداقل حقوق بازنشستگان در نشست امروز این کمیسیون خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید انصاری در تشریح دستورکار (روز شنبه ۱۰ اردیبهشت ماه) کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، گفت: در این نشست مسائل و مشکلات بازنشستگان به ویژه در حوزه‌های معیشتی و درمان و سلامت و امور رفاهی آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

نماینده ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: در این نشست نحوه اجرای قانون بودجه ۱۴۰۱ کل کشور در خصوص افزایش حداقل حقوق بازنشستگان نیز مورد بررسی قرار گرفت چراکه در بودجه رقم مطلوبی به این حوزه اختصاص داده شده است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، تاکید کرد: کمیسیون اجتماعی به دلیل عدم شفافیت در نحوه پرداخت دیون سازمان تامین اجتماعی به بازنشستگان چه لشکری و چه کشوری، کمیته‌ای ویژه تشکیل داده است چرا که ارقامی که به این منظور ارائه شده با واقعیات در تضاد است بنابراین قرار است این کمیته عملکرد سازمان تامین اجتماعی در این حوزه را به طور دقیق مورد بررسی قرار داده و در نهایت گزارشی جهت ارائه تهیه کند.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به مهمانان حاضر در این نشست، یادآور شد: در این نشست مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی نیرو‌های مسلح، رییس سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح و مسئولان کانون عالی کارگران بازنشسته کشور حضور داشتند.

منبع: خانه‌ملت


اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۲
0
1
نمایندگان موقع تصویب بودجه حد اقلهارا برای بازنشستگان مصوب می کنند وموقع اختصاص آن برای رضایت باز نشستگان به دولت گیر میدهند این عین نفاق و دو رویی است این مجلس نفاق وریاکاری است
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->