احتیاط! مشغول شهرتکانی هستیم روایت دکتر محمدابراهیم باستانی‌پاریزی از مشهد سال ۱۳۴۹: مشهد شهر درخت‌هاست سردرگمی مراجعان در پیداکردن محل دفن اموات در آرامستان بهشت رضا (ع) تمرکز بودجه‌ ۱۴۰۴ مشهد بر توسعه پایدار و عدالت‌محوری تولید بیش از ۲۲۰ هزار تن آسفالت طی ۱۱ ماه | پخش بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار مترمربع آسفالت از ابتدای سال ۱۴۰۳ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: اضافه‌شدن ۲۱۹ المان جدید استقبال از بهار ۱۴۰۴ در حوزه فرهنگی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد: المان‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ هویت رضوی و فرهنگ ایثار و شهادت را به نمایش می‌گذارند شرح آخرین وضعیت راه‌اندازی فاز یک خط ۳ متروی مشهد از زبان مدیرعامل مدیرعامل سازمان مپ شهرداری مشهد: بازیافت، راهکار رفع ناترازی انرژی است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: ۴ ایستگاه میانی خط سه مترو تا پایان سال ۱۴۰۴ در مدار قرار خواهد گرفت مشهد مقدس، رکورددار گل‌کاری بهاری در کشور رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: ۲۵ اسفندماه تست اولیه فاز یک خط سه مترو مشهد انجام خواهد شد ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) فراخوان مرکز نوآوری پارک دانش شهرداری مشهد اعلام شد+جزئیات ثبت نام مشهد باید سبز بماند | ضرورت حفظ و توسعه فضای سبز در شهر و چالش‌ها و راهکارهایش هوای مشهد در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (چهارشنبه، ۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | اواسط روز و بعدازظهر از غلظت آلاینده‌ها کاسته می‌شود آتش سوزی کارخانه قند آبکوه مشهد در ۷۸ سال پیش | بوی قند سوخته شهر را فراگرفت ایجاد بیش از ۳۰۰۰ جای‌پارک موقت نوروزی توسط شهرداری مشهد با همکاری ادارات دولتی ماجرای حمله به اتوبوس شهرداری در بولوار طبرسی مشهد چه بود؟ + ویدئو
سرخط خبرها

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد: ارتباط بین مشهد با جهان تشیع یک ارتباط تنگاتنگ باشد

  • کد خبر: ۱۰۷۱۳۳
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۹
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد: ارتباط بین مشهد با جهان تشیع یک ارتباط تنگاتنگ باشد
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: جایگاه مشهد یک جایگاه بین‌المللی بوده و اینجا نقطه‌ای برای تابیدن به عالم است.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید طهوریان عسکری در جریان بازدید از رویداد «ماه امت» با بیان این که دوره ششم شورای شهر مشهد شعاری را تحت عنوان مشهد الرضا (ع) جهانشهر برکت و کرامت برای این شهر انتخاب کرده است، اظهار کرد: وجود پر برکت امام رضا (ع) در زمان حیاتش مانند چلچراغی برای گفتگو بین ادیان مختلف بوده است و به همین دلیل وقتی که امام رضا (ع) به مشهد آمدند این شهر به محلی برای گفت‌وگوی دین‌های مختلف شد.

وی با بیان اینکه موضوع هویت نیز برای شورای ششم دارای اهمیت است، افزود: هویت یعنی همین دوستی و ارتباط ملل با یکدیگر و این هویت در ارتباط کشور‌های هم‌زبان، کشور‌های حوزه نوروز و فارسی زبان‌ها معنای جدی‌تری پیدا می‌کند؛ با توجه به این که نگاه ما یک نگاه جهانی است باید ارتباط بین مشهد با جهان تشیع یک ارتباط تنگاتنگ باشد.

طهوریان عسکری تصریح کرد: در حوزه عملیات نیز فعالیت دستگاه‌هایی همچون شهرداری مشهد، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و حوزه هنری انقلاب اسلامی تلاش بر این بوده که نشان دهیم بین اقوام و ادیان مختلف یک ارتباط تنگاتنگ وجود دارد؛ از طرفی در این نقطه خاص شهر، منطقه گلشهر که همسایگان افغانی ما در آن زندگی می‌کنند در واقع گوشت و پوست و خون ما و این مردم با هم تنیده شده است.

رئیس کمیسیون ویژه توسعه و بهسازی توس شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اینکه، این ارتباطات با کشور‌های سوریه، لبنان، پاکستان و عراق نیز ادامه خواهد داشت، گفت: ما در مشهد یک قله گفت‌وگویی و تمدنی دیگر نیز داریم و آن موضوع حکیم ابوالقاسم فردوسی است که در کشور‌های مختلف آسیای میانه اروپا و حتی آمریکا نیز علاقمندان خاص خود را دارد.

عضو کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: در حوزه فرهنگ ابزاری مانند تئاتر، سینما، ادبیات، داستان و حماسه سرایی را نیز داریم که باید از آن‌ها بهره‌های بیشتری برد.

وی بیان کرد: سعی داریم حتی در حوزه آبادانی نیز به کشور‌های همسایه کمک کنیم و متخصصان خود را به آنجا بفرستیم و با آباد شدن آن کشور آرامش را به مردم همزبان و هم دین خود هدیه کنیم.

گفتنی است؛ نخستین رویداد بین‌المللی «رمضان، ماه امت» تا ۱۶ اردیبهشت ماه در سالن شهدای مدافع حرم واقع در آوینی (گلشهر) ۵۷ میزبان علاقه‌مندان است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->