طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت قیمت سیب‌زمینی نصف شد (۵ تیر ۱۴۰۴) جابه‌جایی بیش از ۴.۶ میلیون مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل بین‌شهری در ۱۲ روز جنگ وزیر راه و شهرسازی: بازسازی مناطق خسارت‌دیده در جنگ در اولویت وزارت راه است قرائت کنتور مشترکان آب و فاضلاب از هفتم تیر به روال عادی بازمی‌گردد قیمت طلای جهانی اندکی بالا رفت (۵ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) | ملزومات سالاد چه قیمتی دارند؟
سرخط خبرها

برای اعتراض به دهک‌بندی درآمدی چه کنیم؟

  • کد خبر: ۱۰۸۳۱۴
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۱
  • ۳
برای اعتراض به دهک‌بندی درآمدی چه کنیم؟
 ۹ دهک درآمدی جامعه مشمول یارانه جدید دولت رئیسی شده‌اند. برخی از مردم در دهک یک تا سه قرار گرفته و یارانه ۴۰۰ هزار تومانی دریافت کرده‌اند و برخی دیگر یارانه ۳۰۰ هزار تومانی. اما نحوه اعتراض به دهک‌بندی درآمدی چیست و به کجا باید مراجعه کرد؟

به گزارش شهرآرانیوز، سه دهک اول درآمدی جامعه مشمول یارانه ۴۰۰ هزار تومانثی شده‌اند و دهک‌های چهارم تا نهم مشمول یارانه ۳۰۰ هزار تومانی. دهک درآمدی دهم هم از لیست یارانه‌ها خط خورده‌اند.

حالا برخی از مردمی که در یکی از این سه گروه قرار دارند به نحوه دهک‌بندی دولت معترضند. اما برای اعتراض باید چه کرد و به کدام سایت مراجعه کرد؟

بر اساس اطلاعات به دست آمده افرادی که به نحوه دهک‌بندی خود اعتراض دارند باید به سامانه hemayat.mcls.gov.ir مراجعه کنند.

در این سامانه افراد باید مدارک هویتی خود شامل کد ملی و شماره حساب واریز یارانه را وارد و اعتراض خود را ثبت کنند.

مراحل ثبت اعتراض به دهک‌بندی درآمدی چیست؟

افراد ابتدا باید به سامانه hemayat.mcls.gov.ir مراجعه کنند.

در مرحله دوم، باید روی گزینه ورود به سامانه کلیک کرد. در مرحله بعد باید کد ملی سرپرست خانوار و شماره حسابی که یارانه به آن واریز می‌شود را وارد کرد.

با ورود این اطلاعات وضعیت خانوار قابل مشاهده است و نشان داده می‌شود که خانوار در کدام دهک درآمدی قرار دارد.

اگر افراد بعد از مشاهده اطلاعات به دهکی که در آن قرار دارند معترض باشند، می‌توانند با ورود به بخش ثبت اعتراض، اعتراض خود را ثبت کنند.

نتیجه اعتراض به دهک‌بندی، ظرف یک ماه اعلام می‌شود.

شماره تماس و پیامک اعتراض به یارانه

جدای از ورود به «سامانه رسیدگی به درخواست کمک حمایت معیشتی و یارانه نقدی» افراد می‌توانند با شماره ارتباطی ۶۳۶۹-۰۲۱ هم تماس بگیرند. این شماره تماس، برای اعتراض به دهک بندی و همچنین آگاهی از این است که افراد در کدام دهک درآمدی قرار دارند.

علاوه بر این، شماره گویای ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ مربوط به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است که به سوالات مردم پاسخ می‌دهد.

جز شماره تماس اعتراض به یارانه، شماره پیامکی هم وجود دارد که افراد با آن می‌توانند دهک درآمدی خود را مشخص کنند. آنگونه که رسانه‌ها اعلام کرده‌اند افراد می‌توانند کد ملی سرپرست خانوار را به شماره، ۳۰۰۰۰۰ پیامک کنند. با این کار اطلاعات دهک درآمدی اخانوار مشخص می‌شود.

اگرچه برخی از رسانه‌ها شماره پیامک اعتراض به یارانه را اعلام کرده‌اند، اما پیگیری‌ها نشان می‌دهد تاکنون تنها یک سایت و شماره تلفن برای اعتراض به یارانه‌ها اعلام شده و شمارعه پیامک هنوز اعلام نشده است.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
نوراله رحمنی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۴
0
0
ما خانه نداریم زن وشوهر ۶۰ سال داریم پس انداز تمام زندگیمان دو تا ماشین است خودم وهمسرم تازه ماشین من سمند مدل ۸۶ از کار افتاده است در دهک ۱۰ قرار گرفته ایم چرا
علی تنهائی وش
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۴
0
0
من جانبازی هستم نمی توانم زندگیم را اداره کنم تقاضای دریافت یارانه ۴۰۰ هزار تومانی هستم
مسعود یداللهی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۴
0
0
ای کاش معلولیت وقطع عضو واز کارافتادگی مارا هم ببینند آقایان هنگام دهک بندی
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->