پاپوش خطرناک زن جوان برای نامزد خیانتکارش | جسدی که هرگز پیدا نشد! قتل مسلحانه برای چند دانه آلو در نزدیکی مشهد | نیمی از سر مقتول جلوی چشم فرزندانش متلاشی شد انکار قتلی که در حضور شاهدان رخ داد ! نجات جان کودک مسموم شده با مواد مخدر در نیشابور آیا نام‌گذاری «کوروش» برای فرزندان ممنوع شده است؟ دومین کامیون با راننده کودک در گناباد توقیف شد +عکس(۱۴ مرداد ۱۴۰۴) مجازات توهین کردن در قانون چرا چرخ قانون افزایش جمعیت ایران لنگ می‌زند؟ | افشاگری درباره پشت پرده مخالفان تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مصدوم (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) زلزله شاهرود را لرزاند + جزئیات (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) ثبت ۶۹ فوتی در تصادفات جاده‌ای استان‌های مرزی اربعین تکلیف امتحانات معوق دانشگاه‌ها مشخص شد | زمان آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۴ اعلام شد خواستگار قلابی با کلاهبرداری ۲۵ میلیارد ریال دستگیر شد علت شنیده شدن صدای انفجار در بندرعباس چه بود؟ (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) چهارمین سال تنش آبی در مشهد | مدیرکل آبفای مشهد: رسانه‌ها در مدیریت مصرف نقش کلیدی داشتند فوت بیش از ۱۰ هزار نفر بر اثر غرق شدگی در ۱۰ سال گذشته تشکیل کانون‌های بهداشتی دامپزشکی خراسان رضوی تا پایان تابستان ۱۴۰۴ + فیلم هشدار به بدمصرف‌ها | قطع انشعاب آب در انتظار متخلفان مشهدی توصیه‌های مهم به زائران اربعین برای مراقبت از سمعک در برابر گرما راهنمای سلامت برای زائران پیاده اربعین این خوراکی‌ها را در تابستان مصرف نکنید کشف کارگاه تولید غیرمجاز قرص‌های متادون و ترامادول | یک نفر بازداشت شد (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) کاروان اربعین طب ایرانی راهی کربلا شد دستگیری شرور فراری معروف به «عنکبوت زرد» پس از ۶ سال تعقیب‌وگریز ۵۶ هزار پرونده جرایم سایبری در سال ۱۴۰۴ تشکیل شد| آمار‌های سرقت در کشور کاهشی است تمهیدات ویژه راه‌آهن برای اربعین | افزایش قطار‌ها و کاهش تأخیر‌ها ضارب دادستان رفسنجان دستگیر شد| زوایای پنهان پرونده در حال بررسی است (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) ثبت ۱۶۳ زمین‌لرزه در کشور | بوشهر و سمنان زلزله‌خیزترین استان‌ها در هفته گذشته (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) آمار هولناک از خطر فرونشست زمین در محدوده ۴۶۵۰ بافت تاریخی خراسان رضوی
سرخط خبرها

واکنش ضرغامی به طرح اخیر مجلس درباره اشیای باستانی

  • کد خبر: ۱۰۸۳۳۴
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۸
واکنش ضرغامی به طرح اخیر مجلس درباره اشیای باستانی
وزیر میراث‌فرهنگی با اشاره به طرح «استفاده بهینه از اشیای باستانی و گنج‌ها» مجلس گفت: اما اطلاعی از خبر مربوط به تهیه طرح و از جزئیات آن نداریم. من مثل شما در رسانه‌ها بندهایی از این طرح را دیدم.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عزت‌الله ضرغامی در حاشیه مراسم رونمایی از شناسنامه بین‌المللی خودروی تاریخی، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: «حتما در حوزه میراث‌فرهنگی خصوصا در حوزه مهم حفاری که مسئله بسیار دقیق و پیچیده است اگر خلأ‌های قانونی وجود داشته باشد باید قاعدتا وزارت میراث‌فرهنگی با توجه به اشرافی که به لحاظ تجربی و علمی دارد با نمایندگان مجلس و کمیسیون‌های تخصصی مطرح کند و آن خلأ پر شود. یعنی نیازی که ما در قسمت قانونی داریم باید برطرف شود.»

او اضافه کرد: «البته قانون جامع وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آخرین مرحله خود را در شورای معاونان طی کرد و با بیش از ۱۰۰ ماده که در آن تمام حوزه‌های وزارتخانه را مطرح کردیم آماده است که بخش مهمی از این قانون مربوط به حوزه میراث‌فرهنگی است.»

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: «این قانون در دستور کار دولت قرار خواهد گرفت. خوشبختانه، چون در گذشته یک بار این قانون به شکل دیگری در کمیسیون‌های تخصصی دولت مطرح شده درخواست ما از دولت این است که سیر طولانی در دولت پیدا نکند و بعد از موافقت دولت به صورت لایحه به مجلس تقدیم خواهیم کرد.»

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: «قوانین متعددی در حوزه ماموریت‌های وزارتخانه از قبل از انقلاب وجود داشته که بسیار زیاد است و قوانین مفصلی است. قانونی که ما نوشتیم به گونه‌ای است که مسائل اصلی حوزه ماموریتی ما را روشن می‌کند. مسائلی که اگر حل شود بقیه شیوه‌نامه‌ها و روش‌ها به راحتی انجام می‌شود. در واقع موضوعات کلی که اساس ماموریت‌های ما را تشکیل می‌دهد باید تکلیفش روشن شود در این قانون این‌ها دیده شده است.»

مهندس ضرغامی خاطرنشان کرد: «قاعدتا وقتی این قانون تصویب شود قوانین، آیین‌نامه‌ها و مصوبات هیئت وزیران و هر سند قانونی که مغایر با این قانون باشد لغو خواهد شد. حتی قوانین مصوب رسمی قبلی اگر قانون وزارتخانه تصویب شود به معنای کان لم یکن تلقی می‌شوند.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->