دو مدیر در حادثه بندر شهید رجایی بازداشت شدند نقص فنی هواپیما موجب بازگشت پرواز شیرازـمشهد شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشف ۳هزار قرص روانگردان و ۳ کیلوگرم مواد مخدر در ۵ عطاری در تهران (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پوشش بیمه‌ای ۹۰ درصدی خدمات درمانی ناباروری افزایش ۱۰ درصدی جمعیت سالمندی کشور هدیه روز معلم واریز شد | طی یک‌سال‌ونیم گذشته، ۸۵ درصد بدهی‌های آموزش و پرورش پرداخت شده است مشکل کمبود معلم مدارس تا قبل از سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ رفع خواهد شد ۱۲ هزار پلنگ در معرض خطر قاچاق و تجارت حیات وحش حدود ۸۰ فروشنده ابزار تقلب در کنکور دستگیر شدند حمله سگ در جوین خراسان رضوی، ۸ نفر را راهی بیمارستان کرد ضایعه‌های رحمی «ایران» یوزپلنگ توران، احتمال بارداری‌اش را کاهش داد ماجرای نقص فنی پرواز تهران-مشهد چیست؟ (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تلاش حداکثری دولت چهاردهم برای ارتقای کیفیت آموزشی سختی های ترک سیگار | ماجرای یک جدایی سخت! ساقه‌های کوچک بامبو سخت‌گیری آموزش و پرورش در جذب معلم | دانشجومعلمان دوباره گزینش می‌شوند معلم برگزیده کشوری از خراسان رضوی، از مسیر موفقیتش می‌گوید | باید با نسل زِد ارتباط مؤثر داشته باشیم مرگ ۷ مادر براثر سقط جنین طی سال ۱۴۰۳ سیگار با رگ‌های بدنتان چه می‌کند؟ برنامه جدید آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت آموزشی دبستانی‌ها | بیش از ۳۲۰ هزار معلم در صف آموزش اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما و احتمال بارش تگرگ در نواحی مستعد درددل ۲۴ معلم نمونه کشور با وزیر آموزش و پرورش | از نحوه طراحی سؤالات امتحان نهایی تا رتبه‌بندی معلمان وظیفه اصلی معلم القای حس ارزشمندی به دانش‌آموز است جزایر خلیج‌فارس شناسنامه‌دار خواهند شد ماراتن شکستن ترافیک برای رسیدن به حوزه کنکور قول مساعد تأمین اجتماعی برای اجرای مرحله‌ی دوم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دردسر‌های همسایگی با مدرسه | گلایه‌های شهروندان مشهدی از فعالیت مدارس در نزدیکی منازل آنها مشهد، شهر دوستدار سالمند می‌شود تداوم بارش در غرب، مرکز و شمال کشور (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نجات معجزه‌آسای پسر ۸ساله و زن ۷۰ ساله از زیرآوار

  • کد خبر: ۱۱۴۰۳۲
  • ۰۴ تير ۱۴۰۱ - ۰۷:۲۶
نجات معجزه‌آسای پسر ۸ساله و زن ۷۰ ساله از زیرآوار
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از نجات معجزه آسای یک کودک ۸ ساله و زنی ۷۰ ساله از زیرآوار خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید جلال ملکی درباره این خبر گفت: در ساعت ۶:۱۱ صبح امروز خبر ریزش یک ساختمان دو طبقه قدیمی در خیابان ۱۷ شهریور، خیابان ابوفاضل به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد که درپی آن ستاد فرماندهی آتش‌نشانان دو ایستگاه را به همراه تجهیزات مورد نیاز به محل اعزام کرد.

وی با اشاره به حضور عوامل آتش‌نشانی در محل حادثه گفت: پس از حضور آتش‌نشانان در محل مشاهده شد که یک ساختمان دوطبقه قدیمی به مساحت حدود ۶۰ متر مربع که در مجاورت آن نیز عملیات گودبرداری به عمق حدود یک متر در حال انجام بود، ریزش کرده و به طورکامل تخریب شده است.

ملکی با بیان اینکه جنس ساختمان ریزش کرده خشتی و گلی بود، اظهارکرد: بنا به گفته ساکنان این ساختمان، ۱۳ نفر که از اتباع کشور افغانستان بودند در این ساختمان زندگی می‌کردند که در حین ریزش ساختمان دو نفر از آن‌ها یعنی یک پسربچه هشت ساله و پیرزنی حدودل ۷۰ ساله موفق به نجات خود نشده و در زیر آوار مانده بودند، به طوری که پیرزن تمامی بدنش و پسر هشت ساله نیز بیش از نیمی از بدنش در زیرآوار مانده بود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با بیان اینکه این ساختمان در یک کوچه باریک قرار داشت و همین موضوع نیز عملیات امداد و نجات را با دشواری‌هایی روبه‌رو کرده بود، خاطرنشان کرد: عوامل آتش‌نشانی همزمان با ایمن‌سازی محل، اقدامات خود برای نجات این دو نفر را نیز آغاز کرده و دقایقی بعد موفق شدند هر دو نفر را در حالی که دچار آسیب‌دیدگی‌هایی شده، اما زنده بودند، از زیر آوار خارج کرده و به عوامل اورژانس مستقر در محل تحویل دهند. نجات این افراد و به خصوص پیرزن که به طورکامل در زیرآوار مانده بود، به نوعی یک نجات معجزه آسا محسوب می‌شود.

ملکی درباره علت وقوع این حادثه نیز گفت: هم قدیمی و فرسوده بودن ساختمان و هم گودبرداری انجام شده در مجاورت آن جزو مواردی محسوب می‌شود که در ریزش این ساختمان اثر داشته است، البته نظر نهایی را عوامل نظام مهندسی باید اعلام کنند.

وی با بیان اینکه آتش‌نشانی پس از ایمنی سازی محل در ساعت ۷:۲۵ به ماموریت خود خاتمه داده و محل را به عوامل شهرداری تحویل دادند، گفت: این حادثه نشان می‌دهد که پیمانکاران و مجریان ساخت و ساز ساختمان باید به اصول ایمنی به هنگام خاک‌برداری و گودبرداری توجه ویژه‌ای داشته باشند.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->