مدیرکل بازرسی شهرداری مشهد رئیس کارگروه نظارت عمران و حمل و نقل استان‌ها شد اکران دیوارنگاره میدان شهدا مشهد در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی + عکس مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد استانداری: همه دستگاه‌های خدمت‌رسان خراسان‌رضوی در آمادگی کامل باشند استاندار خراسان‌رضوی: هم‌افزایی دستگاه‌ها و مردم به مدیریت بحران منجر می‌شود وزارت بهداشت خبر داد: حفظ آمادگی بیمارستان‌ها برای خدمت‌رسانی وزیر علوم: دانشگاه‌ها ملزم به تامین اسکان استادان هستند پیشرفت ۲۲ درصدی باغ رویش در مشهد | ۳ هکتار فضای سبز تا شهریور ۱۴۰۴ افتتاح خواهد شد مصاحبه داخلی آزمون اعزام فرهنگیان به خارج از کشور لغو شد رئیس شورای عالی استان‌ها: پاسخ اسرائیل را به‌گونه‌ای خواهیم داد که در تاریخ ثبت و ضبط شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: مهم‌تر از موشک، داشتن این ملت است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: روزی که ملت ایران به پا خیزد، اثری از رژیم صهیونیستی باقی نخواهد ماند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: همه ظرفیت‌های شهرداری مشهد برای مقابله با تهدیدات احتمالی فعال شوند قیمت جهانی نفت امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | برنت ۷۴ دلار و ۹۴ سنت شد تعطیلی موقت پارکینگ‌های حرم مطهر رضوی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک در جاده‌های خراسان رضوی سنگین و پرحجم است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) برگی از تاریخ مقاومت مشهدی‌ها در برابر هجوم بیگانگان در سال ۹۱۴ خورشیدی | بیگانگان و حسرت عبور از دروازه‌های مشهد شایعه حمله هوایی به سبزوار کذب است فرماندار مشهد: سفر‌های زمینی به مشهد افزایش یافته است | مشکلی بابت اسکان مسافران نداریم بازدید سرزده استاندار خراسان رضوی از فرودگاه بین‌المللی مشهد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حدود ۹۰۰ رای قلع بنا در کمیسیون ماده صد شهر مشهد صادر شد

  • کد خبر: ۱۱۵۲۴۵
  • ۱۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۲
حدود ۹۰۰ رای قلع بنا در کمیسیون ماده صد شهر مشهد صادر شد
مدیرکل نظارت بر ساخت و ساز‌ها و کمیسیون‌های ماده صد شهرداری مشهد گفت: از ابتدای امسال تا کنون ۹۰۰ رای قلع بنا در این کمیسیون صادر و پنج درصد از آن اجرا شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود ایاز افزود: از ابتدای سال جاری چهار هزار و ۵۲۰ پرونده در این کمیسیون رسیدگی شد که برای ۲۳ درصد از این تعداد، رای جریمه و برای ۲۰ درصد نیز رای قلع صادر شده است.
وی اضافه کرد: تخلفات بدون پروانه بیشتر مربوط به مناطق پیرامونی و حاشیه شهر و پیشروی‌های طولی مربوط به مناطق برخوردار است.
مدیرکل نظارت بر ساخت و ساز‌ها و کمیسیون‌های ماده صد شهرداری مشهد ادامه داد: سال گذشته تخلف ۱۸ هزار مِلک در کمیسیون ماده صد شهرداری مشهد بررسی، رسیدگی و از این تعداد برای سه هزار و ۱۰۰ ملک رای تخریب صادر و ۸۰۰ فقره از این تعداد اجرایی شد، مابقی موارد نیز در دست پیگیری است.

ایاز تصریح کرد: در سال گذشته ۲۰۰ ساختمان در مرحله اسکلت در مناطق سیزدده‌گانه مشهد با دستور قضایی تخریب و حدود ۸۰۰ بنا و دیوار‌های خطری فاقد استحکام برچیده شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->