تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی
سرخط خبرها

شرخر به جان مستأجران

  • کد خبر: ۱۱۵۷۷۷
  • ۱۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۶
شرخر به جان مستأجران
انتشار تصویر آگهی عجیب غریب تخلیه خانه  جنجال‌های زیادی به پا کرد.

عروجی | شهرآرانیوز؛ شرایط اقتصادی کشور در ظاهر بیشتر از هروقت دیگری صدای مستأجران را درآورده است. یک نگاهی بیندازید به کاربران فضای مجازی و ببینید هرکدام چه قصه‌های سوزناک و غم انگیزی از افزایش یک باره اجاره خانه هایش تعریف می‌کنند. از آن طرف، دولتی‌ها مثل همیشه دستور داده اند فقط ۲۵ درصد به قیمت اجاره خانه‌ها افزوده شود؛ اما در واقع این وسط هرکسی هرکاری که دلش می‌خواهد انجام می‌دهد و هرمقدار که بخواهد بر اجاره اش می‌افزاید. حالا سؤال اینجاست که اگر مستأجر طبق قانون نخواهد بلند شود و صاحب خانه هم به هر دلیلی دلش نخواهد با همان اجاره یا درصدی که دولت گفته خانه اش را اجاره بدهد تکلیف چیست؟

دولت در ظاهر متوجه نشده کسی با دستور و بخشنامه زندگی اش را اداره نمی‌کند و بازار بی رحم طبق قوائد خودش شروع می‌کند به لایی کشیدن. تبلیغ استخدام شرخر برای تخلیه مستأجر را احتمالا تا الان خیلی هایمان دیده ایم. نمونه عجیب وغریبی که تا قبل از این در حوزه‌های دیگر مشغول به کار بودند، ولی حالا شرخران به حوزه‌های دیگر هم ورود پیدا کرده اند. شما حساب کنید خانواده یک معلم، بازنشسته یا کارگری که نمی‌تواند از پس اجاره خانه تازه بربیاید و در عین حال نمی‌تواند خانه تازه‌ای هم اجاره کند باید با شرخر از سرجایش بلند شود؟ آیا پس فردا باید شاهد این باشیم که شرخران اسباب واثاثیه خانواده‌های آبرومند را کف خیابان بیندازند و آن‌ها را از خانه هایشان بیرون کنند؟

یکی از کاربران نوشته است: «به جای اقتصاد دستوری و تصمیم‌های خلق الساعه به مالکانی که شرایط منصفانه‌ای برای مستأجرانشان مهیا می‌کنند تسهیلات بانکی بدهید.» خیلی ها، اما معتقدند این آگهی واقعی نیست و بیشتر برای ترساندن مستأجران منتشر شده است؛ اما «خبرآنلاین» رد این موضوع را گرفته و به نتایج خوبی هم رسیده است.

در بخشی از گزارش درباره اینکه چرا شماره تماسی که زیر این آگهی گذاشته شده را جواب نمی‌دهد نوشته است: «فعلا تلفنشان پخش شده و جواب نمی‌دهند؛ اما یکی از آن‌ها چند روز پیش اینجا آمد و به من پیشنهاد همکاری داد. از من خواست چند صاحب خانه که با مستأجر‌های خود مشکل دارند به او معرفی کنم. گفت پورسانت خوبی به تو می‌دهیم؛ ولی من در هیچ کار حرامی سهیم نمی‌شوم. همین شکلی هم کار ما خیلی وجهه اجتماعی خوبی ندارد و به دلیل زیاده خواهی بعضی از همکاران،  همیشه ما را قضاوت می‌کنند و می‌گویند مقصر اصلی بالا رفتن کرایه‌ها ما هستیم. این دفتر حساب و کتاب مرا ببینید. از اول تیرماه تا امروز -۱۰ تیرماه- هنوز یک معامله هم نداشته ایم. چون به صاحب خانه‌ای که قیمت نامتعارف پیشنهاد می‌کند، جواب رد می‌دهیم. او هم می‌رود سراغ یک املاکی دیگر. تا دلتان بخواهد هم املاکی در محلات داریم.» آیا دولت همچنان می‌خواهد با دستور و بخشنامه بازار را کنترل کند یا نه؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->