آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گستردگی فضای سبز حاشیه شهر مشهد در گرو ساماندهی کال‌ها

  • کد خبر: ۱۱۷۵۷۶
  • ۲۷ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۸
گستردگی فضای سبز حاشیه شهر مشهد در گرو ساماندهی کال‌ها
رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد معتقد است که فضای سبز حاشیه شهر مشهد می‌تواند با ساماندهی کال‌ها گسترش پیدا کند.

گروه مشهد | شهرآرانیوز؛ حسن کریمدادی در آیین بهره‌برداری از پارک خطی و ۲ پل روگذر سواره‌رو کال تنباکوچی در خصوص رویکرد مدیریت شهری در توسعه فضای سبز در حاشیه و مناطق کم برخوردار مشهد اظهار کرد: اولین مصوبه شورای شهر ششم پیرامون محلات حاشیه شهر، بازآفرینی شهری بود که برای هر محله ۱۰ میلیارد تومان مصوب شد تا در حاشیه شهر، جدا از مسائل کلان شهری، اقدامات خورد مانند پارک‌های خطی، بهسازی کال‌های کوچک، جداول، آسفالت و کار‌هایی که در محلات باقیمانده و مردم بابت آن مشکل دارند، انجام شود.

وی ادامه داد: بابت این موضوعات این بودجه تصویب شده و بخشی از این کار‌ها آغاز شده، اما رضایت بخش نیست. آنچه از شهرداری بابت انجام این پروژه‌ها انتظار داشته‌ایم هنوز به خوبی اجرا نشده و شهرداری در آن موفق نبوده است، اما شهرداری کار را آغاز کرده و امیدواریم در این بخش تا پایان سال نتایج خوبی کسب کنیم.

رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد خاطرنشان کرد: امروز پارک خطی کنار کالی که معضلات و مشکلات زیادی در حوزه زیست محیطی به وجود آورده را توانستیم ساماندهی کنیم تا مردم این محله در آسایش قرار بگیرند. امروز به برکت اقدام خوب شهرداری این محله به مردم برگشته است و امکانات ورزشی برای آنان فراهم شده است. همچنین ۲ روگذر روی این پل احداث شده که تردد مردم را تسهیل کرده است.

کریمدادی گفت: اگر بتوانیم کال‌های مشهد را ساماندهی کنیم بخشی از فضای سبز مشهد را تامین خواهیم کرد. کال وقتی ایجاد و بازسازی شود، فضا‌هایی را به ما می‌دهد که می‌توان آن را به فضای سبز تبدیل کرد. فضای سبز به طراوات و شادابی و محیط زیست سالم شهر کمک می‌کند.

وی عنوان کرد: در تمام حاشیه شهر مشهد برنامه‌های فراوانی داریم. معاونت سازمان عمران برای کال طرق پروژه‌ای را آغاز کرده که پیشرفت آن خیلی قوی نبوده که به دوستان نیز تذکر داده شده است تا به روند احداث کال طرق سرعت بیشتری بدهند. کال طرق همین معضلات اجتماعی را دارد. با توجه به اینکه در حاشیه شهر مشهد فضای سبز محدودی داریم، یکی از اقداماتی که می‌تواند بر توسعه فضا‌های سبز در حاشیه شهر مشهد کمک کند، سازماندهی کال‌ها است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->