هیئت جنت‌الحسین (ع) مشهد؛ ربع قرن خدمت بی‌وقفه در مسیر احیای فرهنگ عاشورا+ فیلم عزاداری مردم تهران و سایر شهرهای کشور در روز تاسوعای حسینی و حمایت از ولی امر مسلمین جهان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم نغمه‌ای از عشق و ایثار حضرت ابوالفضل (ع) | عزاداری تاسوعای حسینی در مشهد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم هیئتی ۷۰ ساله به نام دردانه امام رضا (ع)  بررسی جایگاه تاریخی روز تاسوعا در واقعه کربلا در گفت‌و‌گو با پژوهشگر علوم اسلامی جزئیات آیین خطبه‌خوانی شب عاشورا در حرم امام‌رضا(ع) ویدیو | معنای بزرگداشت عزاداری امام حسین (ع) در زمان ما از بیانات رهبر معظم انقلاب | از تبیین تا قیام گسترش طرح «هر شب جمعه مثل اربعین» از مشهد تا اروپا ماجرای عجیب حبیب‌‌بن‌مظاهر و زنده‌شدنش با ندای امام‌حسین(ع) عزاداری زائران عرب‌زبان حرم امام‌رضا(ع) در رثای سید و سالار شهیدان بازدید استاندار خراسان رضوی از هیئات مذهبی و موکب‌های سطح شهر مشهدمقدس + فیلم روضه علی‌اصغر (ع) بخوانید روایت شاعرانه‌ای از وفاداری، در نماهنگ آذری «قمر(ع)» + فیلم بانوی مشهدی خانه‌اش را وقف آرامش طلاب کرد کتاب «حدیث کعبه و کربلا» منتشر شد مراسم معنوی و فرهنگی «بانوان عاشورائی» با حضور بانوان غرب آسیا در حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار شد مداحی محمود کریمی در شب هفتم محرم + فیلم کتاب «رأس‌الحسین» روانه بازار نشر شد | سفرنامه کاروان اسرا از کربلا تا شام شبکه قرآن در روزهای تاسوعا و عاشورا مهمان خانه بینندگان فراخوان شرکت‌های فعال در خدمت به زائران اربعین ۱۴۰۴ منتشر شد
سرخط خبرها

افزایش پارکینگ‌های حرم مطهر رضوی از مرداد ۱۴۰۱

  • کد خبر: ۱۱۷۸۸۳
  • ۲۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۴
افزایش پارکینگ‌های حرم مطهر رضوی از مرداد ۱۴۰۱
با هدف تسهیل زیارت زائران حضرت رضا(ع) و ارائه خدمات بیشتر در حوزه حمل و نقل، سه پارکینگ زیرگذر حرم مطهر رضوی به طور اختصاصی برای استفاده زائران در نظر گرفته شد.

به گزارش شهرآرانیوز، امین بهنام، معاون خدمات زائران حرم مطهر رضوی در خصوص جزئیات این طرح تحولی گفت: با توجه به افزایش روزافزون تشرف زائران به مشهدمقدس و ضرورت تکریم بیشتر آن‌ها در زمان تشرف به حرم مطهر ضوی، از ابتدای مرداد سال جاری، پارکینگ‌های شماره یک، ۳ و ۴ به طور کامل به پارک خودرو‌های زائران اختصاص داده می‌شود.

بهنام افزود: در گذشته پارکینگ شماره ۴ مختص زائران و پارکینگ شماره ۲ مختص خدام و کارکنان آستان قدس بود و پارکینگ‌های یک و ۳ نیز به صورت مشترک برای پارک خودروی زائران، خادمان و کارکنان مورد استفاده قرار می‌گرفت، اما با مصوبه کمیته حرم مطهر رضوی، از ابتدای مرداد ماه این وضعیت تغییر خواهد کرد.  

بهنام ادامه داد: با اجرای این برنامه تحولی، صرفا پارکینگ شماره ۲ برای استفاده خادمان و تسهیل امکان حضور آن‌ها جهت خدمت‌رسانی به زائران مورد استفاده قرار می‌گیرد و تمامی ظرفیت سه پارکینگ دیگر زیرگذر حرم مطهر فقط در خدمت زائران بزرگوار قرار خواهد گرفت.  

وی افزود: برای تامین ظرفیت پارک سایر خادمان و کارکنان آستان قدس رضوی نیز، معاونت مالی و پشتیبانی آستان قدس در حال پیگیری و هماهنگی است تا بخشی از ظرفیت پارکینگ‌های اطراف حرم مطهر در اختیار پارک خودروی این افراد قرار بگیرد که در این راستا توافقات اولیه با چند مجموعه حاصل شده است.

معاون خدمات زائران حرم مطهر رضوی افزود: بدون شک برای خادمان حرم مطهر و کارکنان آستان قدس رضوی نیز، تسهیل زیارت زائران حضرت رضا (ع) در اولویت است تا این بزرگواران، به‌ویژه عزیزانی که از سایر استان‌ها به حرم مطهر رضوی مشرف می‌شوند و با پارکینگ‌های موجود در خیابان‌های اطراف حرم آشنایی ندارند، بتوانند از ظرفیت پارکینگ‌های زیرگذر حرم استفاده کنند.

بهنام همچنین گفت: اگرچه به طور طبیعی، مجاوران حضرت رضا (ع) نیز امکان استفاده از پارکینگ‌های حرم مطهر را دارند، اما درخواست ما این است که مجاوران بزرگوار، تا حد امکان از وسایل حمل و نقل عمومی برای تشرف استفاده کنند تا عمده ظرفیت پارکینگ در اختیار زائران مشرف شده از سایر استان‌ها قرار بگیرد.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->