مهلت انتخاب رشته کنکور ارشد تا روز سه‌شنبه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد پزشکی قانونی ادعای تجاوز به الهه حسین نژاد را تکذیب کرد از بررسی ۴۷۰۰ خودرو تا کشف جنایت الهه حسین‌نژاد | توضیحات پلیس درباره نقش اسنپ در این قتل هولناک از سیکس‌پک تا سکته | جوانان ایرانی قربانی مکمل‌های بدنسازی ضرب‌وجرح دکتر پیروز مجتهدزاده، چهره ماندگار علمی کشور، در خانه مادرزنش! سرقت ۱۷ هزار دلاری زن خدمتکار از کمد صاحبخانه در مشهد مصرف تخم مرغ در سالمندان آسیبی به کبد نمی‌رساند ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور شناسایی شدند | تلنگر حادثه الهه حسین نژاد برای بهزیستی کشته شدن یک قاتل محکوم به قصاص در بیمارستان کرج + جزئیات هشدار دادستان مرکز خراسان رضوی درباره آبیاری مزارع و باغات حاشیه شهر مشهد با پساب‌های تصفیه‌نشده و فاضلاب مرگ تلخ مادر مشهدی بر اثر توپ‌بازی پسر نوجوان در خیابان! ۲ دختر تکواندوکار مفقود شده تهرانی پیدا شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اصلاح قانون محکومیت‌های مالی در دستور کار مجلس | آخرین اخبار از قانون مهریه بیست‌وهشتمین فرزند جانباز کرمانی متولد شد شناسایی نوعی از کرونا در خفاش‌ها | خطر شیوع همه‌گیری جدید مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در مشهد افتتاح شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گم شدن دو دختر تکواندوکار در تهران + جزئیات هشدار استفاده افراطی کودکان از «گوشی» و خطر افزایش ابتلا به چاقی و دیابت ۱۳ زائر ایرانی تاکنون در عربستان جان باختند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) مهلت معرفی دانشجویان مشمول سربازی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمت تعیین شد اختلالی در ایستگاه خواب | «آپنه خواب» زمینه‌ساز مشکلات سلامتی فروش ویژه حدود هزار عنوان کتاب کانون پرورش فکری نوجوانان به مناسبت عید غدیر سازمان حفاظت محیط زیست همچنان به دنبال توله خرس‌ گمشده آیا ورزش در حالت ناشتای صبحگاهی، تأثیر بیشتری بر کاهش وزن دارد؟ تشدید بازرسی‌های وزارت بهداشت در فصل گرما همراه غذا آب بخوریم یا نه؟ مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد امروز به پایان می‌رسد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دانشجویان ایرانی خارج از کشور، بخشی از قدرت جمهوری اسلامی ایران هستند

  • کد خبر: ۱۱۸۲۱۹
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۵
دانشجویان ایرانی خارج از کشور، بخشی از قدرت جمهوری اسلامی ایران هستند
مشاور وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه قدرت ایران اسلامی ترکیبی از قدرت معنایی و سخت است، گفت: دانشجویان ایرانی خارج از کشور، بخشی از قدرت جمهوری اسلامی ایران هستند.

مهدی بی‌باک | شهرآرانیوز، سعید خطیب‌زاده در شانزدهمین همایش اساتید و دانشجویان ایرانی خارج از کشور که در محل هتل جم مشهد برگزار شد، اظهار کرد: دنیای جدید دنیای دیجیتال است و به معنای اعم کلمه معانی خاص خود را دارد.
مشاور وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه امروز دنیا در حال تغییر است و شما دانشجویان فرصت‌های گوناگونی دارید، افزود: ما به عنوان ایران و جمهوری اسلامی ایران موظف هستیم جایگاه خود را در این عرصه تغییرات به دست بیاوریم.
وی با بیان اینکه نظام بین‌الملل نظام کنش و واکنش است، تصریح کرد: تا پیش از این توانایی و قدرت کنش را نداشتیم اما به برکت جمهوری اسلامی ایران توان کنش را پیدا کردیم و در حال اقدام در عرصه جهانی هستیم.
خطیب زاده با طرح این پرسش مبنی بر اینکه اگر شما دانشجویان؛ تصمیم گیران جمهوری اسلامی ایران بودید دوس داشتید در بیرون مرزها چه تصویری از ایران بسازید؟، گفت: پاسخ این سوال نمایش قدرت جمهوری اسلامی ایران است چراکه دشمن امروز جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یک تهدید می‌بیند.
وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران امروز هویتی به ایران کهن بخشید که در تراز و مقیاس جهانی این کشور را قوی کرد‌. لذا باید گفت قدرت ایران اسلامی ترکیبی از قدرت معنایی و سخت است و دانشجویان ایرانی خارج از کشور، بخشی از قدرت جمهوری اسلامی ایران هستند.
مشاور وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پایان خواستار شد: نظام جمهوری اسلامی ایران حتما باید در نظام بین‌الملل ترجمه و تبیین شود.
لازم به ذکر است؛ در حاشیه این همایش کتاب تاریخ شفاهی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان ایرانی در هند رونمایی شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->