رئیس شورای اسلامی خراسان رضوی: اسیدپاشی علیه رئیس شورای اسلامی درود با جدیت پیگیری می‌شود پنجه در پنجه بحران | روایت رقابت پرشور ۱۳۰ داوطلب امداد و نجات در بوستان وکیل‌آباد مشهد + فیلم شهردار مشهد مقدس: بوستان شهربانو بسیج مشهد، گامی مهم در توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان و خانواده‌ها است امضای اولین تفاهم‌نامه طرح ویژه خودکفایی با سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد هوای مشهد ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ مهر ۱۴۰۴) آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: به دنبال ترویج صنایع دستی در حاشیه شهر و روستا‌های اطراف مشهد هستیم

  • کد خبر: ۱۱۸۷۹۴
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۲۰
فرماندار مشهد: به دنبال ترویج صنایع دستی در حاشیه شهر و روستا‌های اطراف مشهد هستیم
فرماندار مشهد گفت: یکی از سیاست‎‌های موجود ترویج تولید صنایع دستی در حاشیه شهر و روستا‌های اطراف مشهد است، می‌خواهیم علاوه بر بهبود وضعیت معیشت مردم در این مناطق، زندگی به سمت شهر کشیده نشده و زندگی در روستا‌ها جریان داشته باشد.

زهیر موسوی | شهرآرانیوز، محسن داوری در افتتاح نمایشگاه صنایع دستی و هنر‌های سنتی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ظرفیت‌های موجود در هنرمندان حاضر در نمایشگاه صنایع‌دستی حاصل کار جمهوری اسلامی است، عنوان کرد: این نمایشگاه به همت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی برپا شده که ما در شهرستان مشهد ظرفیتی ایجاد کرده‌ایم تا بتوانیم از کارآفرینان این صنایع حمایت کنیم تا بیشترین نقش را در این عرصه ایفا کنند.

داوری با بیان اینکه هنرمندان صنایع دستی در مشهد باید شاغل شوند، گفت: این ظرفیت فرصت ویژه‌ای در مشهد محسوب می‌شود که زائران داخلی و خارجی در کنار مردم می‌توانند از آن به خوبی بهره ببرند.

فرماندار مشهد بیان کرد: موضوع معیشت و اقتصاد مهم‌ترین و اولویت‌دارترین عرصه‌ها در کشور است؛ به همین دلیل ظرفیتی که در نمایشگاه‌های صنایع دستی دیده می‌شود، می‌تواند موجی در بهبود شرایط معیشتی و اقتصادی ایجاد کرده و ارزآوری خوبی به همراه داشته باشد.

وی در خصوص نحوه حمایت از هنرمندان صنایع دستی خاطرنشان کرد: تسهیلاتی که امسال برای توسعه صنایع دستی در نظر گرفته شده، ۵ برابر سال گذشته است که امیدواریم با ارائه این تسهیلات و حمایت‌هایی که در دیگر حوزه‌ها مانند بیمه هنرمندان ایجاد شده، روند تقویتی و رو به رشدی را شاهد باشیم.

فرماندار مشهد یادآور شد: دولت در خصوص حمایت از این قشر از جامعه سرمایه‌گذاری خوبی کرده و یکی از بخش‌هایی که نگاه مثبتی نسبت به آن وجود دارد، تسهیلات ارائه شده به هنرمندان صنایع دستی به ویژه مشاغل خانگی است.

داوری با اشاره به اینکه یکی از سیاست‎‌های موجود ترویج تولید صنایع دستی در حاشیه شهر و روستا‌های اطراف مشهد است، تاکید کرد: می‌خواهیم علاوه بر بهبود وضعیت معیشت مردم در این مناطق، زندگی به سمت شهر کشیده نشده و زندگی در روستا‌ها جریان داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->