جنون یک مرغ مهاجر ضمانت رسول مهربانی (ص) برای موفقیت و پیشرفت چیست؟ چشم‌هایت را به من قرض بده! | راهکارهای جلوگیری از خود محوری و استبداد رأی در کلام رسول خدا (ص) راهیابی ۱۲۵ متسابق به مرحله استانی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن در خراسان رضوی ۲۵ هزار بسته تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد + فیلم دیوار ندبه چیست و پیامبر اسلام(ص) چه ارتباطی با این دیوار دارند؟ برپایی نمایشگاه عکس «شکوه قم در قاب تاریخ» در قم نقش خانواده در پرورش نسل آینده از دیدگاه امام رضا(ع) خاطره‌ای که ده سال حاجی‌زاده را در لیست شهدا نگاه داشت برپایی دوره‌های آموزش عمومی قرآن کریم در مساجد سراسر کشور آموزش سواد رسانه‌‌ای در مساجد مشهد بیست‌و‌دومین جشنواره فرهنگی‌هنری امام‌رضا(ع) در ۳۱ استان برگزار می‌شود اجرای طرح مساجد جامعه‌پرداز در مشهد ماجرای یک بانوی تونسی و قرآنی که به مشهد رسید | وقتی شفای یک بیمار به هنر پیوند خورد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده آتش نشان فداکار مشهدی به من مشورت بدهید! کلید طلایی برای ساختن سرنوشتی روشن | مروری بر فواید مشورت در زندگی وقف، از سنت دیروز تا موتور توسعه امروز آیت‌الله علم‌الهدی: مجتمع‌های آموزشی ویژه بانوان درمناطق حاشیه‌ای برای جذب نسل جوان ایجاد شود آزادی ۱۵۰۰ زندانی خراسان رضوی به مناسبت سالروز میلاد پیامبراسلام(ص) | آغاز پویش «به عشق پیامبر(ص) می‌بخشم» + فیلم
سرخط خبرها

بازگشایی رواق دارالولایه حرم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۱۲۲۵۶۴
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۸
بازگشایی رواق دارالولایه حرم مطهر رضوی
با تکمیل طرح عمرانی رواق دارالولایه حرم مطهر رضوی، که با هدف تسهیل حضور زائران صورت گرفت، این رواق به روی زائران بازگشایی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون طرح و برنامه سازمان فنی و نگهداری حرم مطهر رضوی گفت: رواق دارالولایه حرم مطهر حضرت‌رضا (ع)، در قسمت غربی روضه منوره، حد فاصل صحن انقلاب اسلامی و صحن جمهوری اسلامی قرار دارد که ساخت آن از ۱۳۶۵ آغاز و در سال ۱۳۶۸ به پایان رسیده است. با توجه به گذشت بیش از سه دهه از ساخت این رواق، اجرای طرح‌هایی در آن برای تسهیل تشرف زائران ضروری بود. با همین اهداف، سازمان فنی و نگهداری حرم مطهر رضوی از اسفند ماه سال گذشته اقداماتی را در این خصوص آغاز کرد و طرح‌های تعریف شده برای این رواق، تکمیل شد و به بهره‌برداری رسید.

محمود غفاریان عصادست درباره جزئیات این طرح‌ها گفت: یکی از برنامه‌هایی که به منظور سهولت دسترسی زائران به این رواق اجرایی شد، احداث پله‌های جدید، پله برقی، و رمپ در رواق دارالولایه بود.

وی افزود: پلکان قبلی این رواق که داری شکست و تغییر مسیر بود، جمع آوری و پلکان‌های جدید نصب شد و همچنین جهت تسهیل رفت و آمد زائران به رواق دارالولایه، دو پله برقی در طرفین پله سنگی اجرا شد.

غفاریان ادامه داد: از دیگر اقداماتی که در این پروژه و برای دسترسی راحت‌تر به رواق دارالحجه (عج) و رواق حضرت معصومه (س) انجام گرفت، تعبیه آسانسور ۱۸ نفره در بست شیخ طوسی جنب کفشداری ۱۷ بود که برای جابه جایی زائران سالخورده و همچنین بیماران، بسیار کارآمد و مفید خواهد بود.

وی به یکی دیگر از بخش‌های این طرح اشاره و اظهار کرد: دو وضوخانه و آب‌خوری ویژه خواهران و برادران در زیر پله‌های این رواق ایجاد شده است تا دسترسی زائران به آب آشامیدنی و همچنین امکان تجدید وضو تسهیل شود.

غفاریان درباره مدت زمان اجرای این طرح نیز گفت: این طرح از ابتدای اسفند، به صورت ۲۴ ساعته و در سه شیفت کاری آغاز شد و به بهره برداری رسید تا در آستانه میزبانی آستان قدس رضوی از خیل گسترده زائران و عزاداران این ایام، عملیات عمرانی پروژه رواق دارالولایه نیز به اتمام رسیده باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->