قرآن‌نویس کوچک هند، جهان را شگفت‌زده کرد اجرای پرده‌خوانی واقعه عاشورا ویژه نوجوانان در حرم امام‌رضا(ع) ممنوعیت نمایش عاشورایی و سرکوب شیعیان در بحرین رمان «فردا مسافرم»، روایتی عاشقانه از واقعه کربلا فرایند احراز جانبازان جنگ ۱۲روزه در حال انجام است درباره شهید دکتر سلیمان سلیمانی که با وجود همه تهدیدها، هیچ‌گاه میدان علم را ترک نکرد زیست عفیفانه؛ خواسته فطری انسان | بررسی جایگاه و آثار عفاف و حجاب در آموزه‌های دینی و وقایع عاشورا اعزام نخستین کاروان پیاده‌روی اربعین از جنوب عراق + فیلم رشد ۸۰ درصدی قیمت بلیت اربعین ۱۴۰۴ نسبت‌به سال گذشته برهه زمانی که در آن هستیم مشهد میزبان حافظان نوجوان قرآن با لهجه شامی ۳۲ مسجد کشور در مسیر ثبت جهانی اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری با محور مقاومت ویژه نوجوانان در حرم امام‌رضا(ع) پوشش زنان محصول تمدن است، نه صرفاً یک حکم شرعی حرم امام‌رضا(ع)، میزبان همایش بزرگداشت سالروز قیام مسجد گوهرشاد | آیت‌الله علم‌الهدی: حکومت دینی بزرگ‌ترین تهدید برای حاکمیت طاغوت است حجاب، تجلی عینی عفاف در گفتار و اندیشه اسلامی اجتماع بزرگ روز ملی عفاف و حجاب در مشهد برگزار می‌شود + زمان و مکان پیام تسلیت تولیت آستان قدس رضوی درپی درگذشت همسر آیت‌الله عبادی مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار ایران در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد +فیلم خانواده شهدای اقتدار ایران، مهمان امام رئوف (ع) | حرم مطهر رضوی، میزبان محفل قرآنی «به سوی فتح»
سرخط خبرها

معاون رئیس جمهور: فرزندان شهدا باید نام اهل بیت(ع) را تبلیغ و حراست کنند

  • کد خبر: ۱۲۳۸۷۹
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۶
معاون رئیس جمهور: فرزندان شهدا باید نام اهل بیت(ع) را تبلیغ و حراست کنند
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: فرزندان شهدا باید نام اهل بیت (ع) را تبلیغ و از آن حراست کنند.

مهدی صبوری نیک | شهرآرانیوز، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی صبح امروز ۱۱ شهریورماه در گردهمایی دختران حسینی «پویش همسفر با رقیه» که به مناسبت شهادت حضرت رقیه(س) در مهدیه مشهد مقدس برگزار شد، اظهار کرد: امروز یک روز ویژه است؛ چراکه فرزندان، همسران و مادران عزیز شهدا در سالروز شهادت حضرت رقیه(س) گردهم جمع شده اند تا با یکدیگر هم‌پیمان شوند.

وی با اشاره به مکتب امام حسین(ع) افزود: در این مسیر مردان، زنان و دخترانی شهید و اسیر شدند. این سالروز بزرگ به همه‌ دختران ما یادآور می شود که با الگوبرداری از مکتب بزرگ در مسیر آن ها قدم برداریم.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: در مکتب امام حسین(ع) یک دختر سه ساله مبارزی نستوه است و این فریاد در طول تاریخ بعد از ۱۴۰۰ سال هنوز به گوش می رسد که این به برکت خون شهدای کربلا است و امیدواریم نسل امروز آن را دنبال کند.

وی خطاب به همسران شهید به ویژه شهدای مدافع حرم گفت: همسران عزیز شهید هم باید پدر دختران عزیزشان باشند و هم مادران‌شان و باید پناهگاه آن ها باشند که این کار سختی است اما در این راه سختی که همسران شما قدم برداشتند نیز شما هم شریک هستید.

قاضی زاده هاشمی خاطرنشان کرد: در نصف روز شهدای کربلا به شهادت رسیدند و از زمان هجرت از مدینه تا زمان شهادت امام حسین(ع) و یاران باوفایش کمتر از یک سال طول کشیده اما آن حرکت عظیمی که حضرت زینب(س) انجام دادند همواره در طول تاریخ بوده و نگذاشتند آن پرچم به زمین بیفتد و به هر نحوی پیام شهدای کربلا را رساندند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: خواهران من، مادران عزیز شهدا، همسران شما و فرزندانتان بی دلیل جانشان را به خطر نینداختند بلکه برای حفاظت از یک آرمان بوده است و امروز خواهران گرامی تلاش کنید که این نوگلان آن ها را بشناسند.

وی خطاب به فرزندان شهدا تاکید کرد: سعی کنید با فکر پدرانتان مانوس باشید و بدانید که شهدا زنده هستند اما نیازی نیست که شما دختران به میدان جبهه بروید بلکه شما باید نام اهل بیت(ع) را تبلیغ و حراست کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->