توجه به ترویج فرهنگ رضوی در شورای فرهنگ عمومی خراسان رضوی کتاب «خورشید هشتم» منتشر شد | روایتی از نقش آفرینی امام رضا (ع) در فرهنگ و تمدن دوران عباسی «اگر آوینی بود» جنگ ۱۲ روزه را چطور روایت می‌کرد؟ مسابقه قرآنی ویژه ایثارگران و خانواده شهدا فراخوان پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴ منتشر شد اعلام همکاری مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با سینمای جوان بیش از ۵ میلیون ایرانی در صف انتظار اعزام به عمره، باوجود افزایش ظرفیت مسئله غزه نشان داد که لازمه اصلی صلح، برقراری عدالت است لایحه جدید قانون ممنوعیت حجاب در ایتالیا جنجال به پا کرد انتشار فراخوان نوحه‌های فاطمی با محور «استقامت و مقاومت در اقشار امت» اعتبار ویزای حج عمره به یک ماه کاهش یافت + علت نقشه‌خوان رزم و ایثار | یادی از شهید مهدی زین‌الدین، یکی از فرماندهان عملیات محرم در دوران دفاع مقدس شخصیت را به‌سوی عزت ببریم راز گفتن «ان‌شاء‌الله» | نگاهی قرآنی و روایی به نقش مشیت الهی در زندگی انسان ناگفته‌هایی از شخصیت آیت‌الله میرزا جوادآقا تهرانی(ره) فهم ظلم؛ پیش‌شرط عطش واقعی برای عدالت ۵ دستورالعمل از امام زمان (عج) برای رهایی از سردرگمی | مهدی (عج) قبله هدایت انسان امروز پیشینه ترمیم بنای مسجد جامع گوهرشاد به بهانه تعمیر گلدسته‌های آن | تاریخ ۶۰۰‌ساله مرمت در میراث گوهرشاد‌بیگم هدیه‌ای به نام مهربانی پناه بی‌پناهان بود | یادی از عباس تربتی، معروف به حاج آخوند، واعظ و عارف مدفون در حرم مطهر رضوی
سرخط خبرها

راز صحن سپید

  • کد خبر: ۱۲۶۴۷۸
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۶
راز صحن سپید
سیدمحمدرضا هاشمی - روزنامه نگار

چند سال قبل که دانشجو بودم و ترم آخر دوره کارشناسی یکی از امتحانات سخت دوره را پیش رو داشتم، نذر کردم که اگر نمره قبولی در درس حسابداری دولتی گرفتم، چند روزی در صحن‌های حرم بچرخم و از زائران امام رضا (ع) با موبایل هایشان عکس یادگاری بیندازم.

آن روز‌ها که پاتوق من و چند تا از دوستانم کتابخانه حرم بود، هرازگاهی با درخواست یکی از زائران که «آقا میشه از ما یه عکس بگیرین» روبه رو می‌شدم و هنوز هم هروقت می‌روم حرم، نذرم را ادا می‌کنم. نذر دنیای خودش را دارد، هرکسی به اندازه وسع و توان خود نذری به گردن می‌گیرد تا به مراد دلش برسد.

من هم وقتی دارم از زائران امام مهربانی عکاسی می‌کنم همه تلاش خودم را می‌کنم که عکسی بگیرم تا هروقت در هرجایی آن را دیدند دعای خیرشان پشت سرم باشد. احتمالا شما هم دیده اید که بعضی‌ها وقتی در حرم هستند، زنگ می‌زنند به یکی که گیروگرفتاری دارد و به پابوس نیامده، تلفن را می‌گیرند سمت گنبد و بارگاه و این مکالمه را هیچ کس نمی‌شنود جز صاحب خانه. احتمالا صحن‌های حرم پر است از این راز و نیازها.

راز‌هایی که عمرشان دراز است و سال هاست ادامه دارند. حسن توکلی، عکاس مشهدی که این توفیق را داشته تا سال‌ها با دوربین آنالوگش در حرم عکاسی کند، عکسی دارد از سال‌ها پیش، در یک شب زمستانی. صحن از برف سپید شده، فواره‌های حوض وسط صحن یخ زده اند و دو خانم وسط این سرمای سپید ایستاده اند و دارند با هم حرف می‌زند.

عکاس خیلی خوش شانس و جست وجوگر بوده که توانسته این لحظه را ثبت کند. قابی که من احتمالا فراموشش نکنم. قابی که پر از رمز و راز و زیبایی است و در واقع عکاس قابی پر از راز را ثبت کرده است.

راز صحن سپید

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->