۲۵ هزار بسته تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد + فیلم دیوار ندبه چیست و پیامبر اسلام(ص) چه ارتباطی با این دیوار دارند؟ برپایی نمایشگاه عکس «شکوه قم در قاب تاریخ» در قم نقش خانواده در پرورش نسل آینده از دیدگاه امام رضا(ع) خاطره‌ای که ده سال حاجی‌زاده را در لیست شهدا نگاه داشت برپایی دوره‌های آموزش عمومی قرآن کریم در مساجد سراسر کشور آموزش سواد رسانه‌‌ای در مساجد مشهد بیست‌و‌دومین جشنواره فرهنگی‌هنری امام‌رضا(ع) در ۳۱ استان برگزار می‌شود اجرای طرح مساجد جامعه‌پرداز در مشهد ماجرای یک بانوی تونسی و قرآنی که به مشهد رسید | وقتی شفای یک بیمار به هنر پیوند خورد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده آتش نشان فداکار مشهدی به من مشورت بدهید! کلید طلایی برای ساختن سرنوشتی روشن | مروری بر فواید مشورت در زندگی وقف، از سنت دیروز تا موتور توسعه امروز آیت‌الله علم‌الهدی: مجتمع‌های آموزشی ویژه بانوان درمناطق حاشیه‌ای برای جذب نسل جوان ایجاد شود آزادی ۱۵۰۰ زندانی خراسان رضوی به مناسبت سالروز میلاد پیامبراسلام(ص) | آغاز پویش «به عشق پیامبر(ص) می‌بخشم» + فیلم نماز باران در حرم مطهر امام‌رضا(ع) اقامه شد هجرت تاریخی حضرت معصومه(س) به قم و پیام‌های ماندگار آن برای جهان اسلام خراسان رضوی، پیشگام در بهره‌برداری از انرژی خورشیدی و طرح‌های نوین آبیاری با سرمایه وقف رشد فکری و ایجاد نشاط اجتماعی به سبک پیامبر مهربانی | بررسی جلوه‌ها و آثار مشورت در سیره پیامبر ختمی‌مرتبت(ص)
سرخط خبرها

خوش به حال زائران

  • کد خبر: ۱۲۷۵۲۵
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۴
خوش به حال زائران
سیدمحمدرضا هاشمی - روزنامه نگار

دیروز برای تهیه گزارش از افغانستانی‌هایی که با هدف رفتن به کربلا و شرکت در پیاده روی اربعین از مزارشریف به مشهد آمده اند، رفتم مسجد حضرت رسول (ص) در پنجتن ۹۷. آن‌ها که نزدیک به ۲۰ نفر بودند طبق برنامه حالا باید عراق می‌بودند، اما، چون روادید عراق برایشان صادر نشده بود، اربعین به کربلا نرسیدند و حالا نزدیک ۱۰ روز است صبح به صبح حرم امام رضا (ع) می‌روند و اندازه تمام روز‌هایی که در حسرت زیارت بوده اند «امین ا...» می‌خوانند.

عزیز، ۳۲ ساله یکی از آن هاست. در بازار مزارشریف مغازه دارد و حالا برای اولین بار است که مشهد آمده است، وقتی از او پرسیدم چشمت که به گنبد طلا افتاد از امام رضا (ع) چه خواستی، بغضش ترکید، گفت: «من از امام رضا (ع) صلح خواستم و آمدن آرامش به کشورم را»

در راه برگشت به روزنامه به عزیز و همسفرانش فکر کردم. به علی آقا که می‌گفت پدر و مادرش در حسرت زیارت امام رضا (ع) از دنیا رفته اند و او حالا نایب الزیاره آن هاست. به اینکه زائران امام مهربانی چه قدر آرزو‌های بزرگی دارند و عجب جای خوبی برای طرح آرزویشان پیدا کرده اند.

به میدان شهدا که رسیدیم زائران آقا بعد از ساعت‌ها پیاده روی داشتند به مراد دلشان می‌رسیدند. آن‌ها بدون توجه به هیچ چیزی چشمانشان گره خورده بود به حرم و انگار این نیم ساعت آخر هرچند دشوار، اما به نظرشان نمی‌آمد.

راستش را بخواهید به حال همه زائران مسجد حضرت رسول (ص) و به همه زائران پیاده‌ای که در میدان شهدا دیدم حسرت خوردم. آن‌ها قدر حضور در حرم را می‌دانند، می‌دانند از امام رضا (ع) چه بخواهند، می‌دانند دو رکعت نماز زیارتشان چقدر ارزشمند است. مشهد حالا در معرض توجه همه غریبان جهان است. خیلی‌ها آرزو داشتند تا این روز‌ها در مشهد باشند، در صحن حرم زانو بزنند و با امام رضا (ع) درد دل کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->