ویتکاف: گفت‌و‌گو بسیار مثبتی با ایران داشتیم هزینه یک شب مذاکره ایران و آمریکا در عمان چقدر می‌شود؟ اولیانوف به مذاکره ایران و آمریکا واکنش نشان داد فیلم| عراقچی دیدار مستقیم با ویتکاف پس از پایان مذاکرات را تایید کرد چین خرید نفت از آمریکا را متوقف می‌‎کند | اعلام آمادگی روسیه برای فروش نفت به چین ایران و آمریکا در دور دوم مذاکرات درباره چه موضوعاتی گفت‌وگو می‌کنند؟ + فیلم زمان دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد روایت وزیر خارجه عمان از فضای مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی و ویتکاف در حضور وزیر خارجه عمان گفت‌و‌گو کردند ایران و آمریکا با ادامه گفت‌و‌گو‌ها در هفته آینده موافقت کردند (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان به پایان رسید (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) حمله نیرو‌های واکنش سریع به یک اردوگاه در سودان ۱۰۰ کشته برجای گذاشت (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو | جزئیات شروع مذاکرات ایران و آمریکا از زبان سخنگوی وزیر امور خارجه اینفوگرافی | استیو ویتکاف، مذاکره کنند ارشد آمریکایی کیست؟ اسلامی: با غنی‌سازی اورانیوم توانستیم رآکتورها را راه‌اندازی کنیم سخنگوی دولت: ایران قالب مذاکره را خودش انتخاب کرده است افزایش آمار شهدای غزه | ۲۱ فلسطینی دیگر شهید شدند (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) خطیب‌زاده و بارزانی در مورد همکاری‌های ایران و اقلیم کردستان عراق رایزنی کردند مشهدی‌ها سال گذشته ۱۰ میلیون بار جریمه شده‌اند | ثبت ۴۰۴ میلیون تردد در جاده‌های خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ امیر صباحی فرد: برای مقابله با تهدیدات احتمالی افزایش توان موشکی را در نظر گرفته‌ایم اقدامات شبانه روزی دادسرا‌های عمومی و انقلاب خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ واکنش عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبری به ادعای نیویورک‌تایمز فرمانده کل انتظامی از حمایت های رئیس جمهور در اجرای پویش «نه به تصادف» تقدیر کرد چین خواستار موضع بی‌طرف آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در قبال مسائل ایران شد با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، از کلینیک درمان زخم بر پایه پلاسمای سرد در جهرم بهره‌برداری شد جمعی از مسئولان سه قوه با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند ابراز امیدواری گروسی از توافق ایران و آمریکا در آینده نزدیک نشست تعامل دولت و قوه قضائیه با حضور معاونان اول برگزار شد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعلام وصول سوالات نمایندگان از ۵ وزیر کابینه رئیسی

  • کد خبر: ۱۲۹۲۷۳
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۰
اعلام وصول سوالات نمایندگان از ۵ وزیر کابینه رئیسی
هیات رییسه مجلس شورای اسلامی سوالات برخی از نمایندگان از وزرای خارجه، نیرو، دادگستری، ارتباطات و اقتصاد را اعلام وصول کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در پایان جلسه علنی روز چهارشنبه (۲۰ مهرماه) مجلس شورای اسلامی، هیات رییسه مجلس تعدادی طرح و  ۵ سوال نمایندگان از وزرا را به شرح زیر اعلام وصول کرد:

بر این اساس طرح اصلاح مواد یک تا ۴ قانون حفظ آثار ملی و طرح نحوه مدیریت سهام دولت در شرکت مخابرات ایران و تعیین تکلیف ودایع مشترکان اعلام وصول شد.

همچنین سوال ملی فرهاد بشیری نماینده پاکدشت و روح الله ایزدخواه نماینده تهران از وزیر امور اقتصادی و دارایی درخصوص اقدامات صورت گرفته در مورد برنامه‌های ارائه شده در زمان رأی اعتماد و وضعیت اجرای حکم قانونی مالیات مضاعف بر بنگاه داری بانک‌ها اعلام وصول شد.

سوال ملی عباس مقتدایی نماینده اصفهان از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درخصوص علت عدم اجرای قانون تبدیل وضعیت ایثارگران در شرکت مخابرات و  سوال ملی ابوالفضل ابوترابی نماینده نجف آباد و تعدادی از نمایندگان از وزیر دادگستری درخصوص علت عدم اجرای قانون اعاده اموال نامشروع مسئولان اعلام وصول شد.

در ادامه سوال ملی علی خضریان نماینده تهران و تعدادی از نمایندگان از وزیر امور خارجه درخصوص علت حفظ و ارتقای نیرو‌های مسئله دار سابق در ترکیب اصلی وزارت خارجه و سوال ملی رمضانعلی سنگدوینی نماینده گرگان و تعدادی از نمایندگان از وزیر نیرو درخصوص عدم اقدام درباره اصلاح قبوض برق مصرفی و اجرای مصوبات سفر معاون اول رئیس جمهور به استان گلستان نیز اعلام وصول شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->