آخرین اخبار از توافق آتش‌بس در سویداء سوریه تأمین پایدار آب فضای سبز در شرق مشهد با بهره‌برداری از خط انتقال کشف‌رود  تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد
سرخط خبرها

علیرضا زاکانی: نوع نگاه به شهرداری‌ مهمترین مانع در شهرداری‌ها است

  • کد خبر: ۱۳۰۴۸۵
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۶
علیرضا زاکانی: نوع نگاه به شهرداری‌ مهمترین مانع در شهرداری‌ها است
شهردار تهران یکی از موانع در کلانشهر‌ها را نوع نگاه به شهرداری‌ها دانست و گفت: خیلی‌ها شاید به نوع خدمتی که شهرداری‌ها و شورا‌های شهر ارائه می‌کنند رسمیت نمی‌دهند و به اصل ۱۰۰ تا ۱۰۶ قانون اساسی بی توجهی می‌کنند لذا تصحیح این نگاه برای ما مهم است.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا زاکانی شهردار تهران در حاشیه یکصد و چهاردهمین نشست مجمع شهرداران کلان‌شهر‌های کشور در گفتگو با شهرآرانیوز گفت: در این جلسات مسائلی که مطرح می‌شود برای این است که شهرداری‌ها هم بتوانند اختیارات ارائه خدمت در جهت آبادانی و پیشرفت شهر‌ها را افزایش دهند و هم بتوانند از پشتیبانی‌های دستگاه‌های کشور در حوزه اجرایی و قانون گذاری و قضایی نهایت بهره را ببرند و هم فرصت‌های جدیدی را خلق کنند که در جهت سرعت دادن خدمت بهره بگیریم.

وی با اشاره به اینکه در این زمینه موانعی هم وجود دارد، تصریح کرد: موانعی وجود دارد که ناظر به آن موانع امروز گفتگو شد و اقداماتی که مجلس شورای اسلامی در دستور کار دارد، هم ناظر به شهرداری‌ها و هم شورای شهر و هم ابعاد مختلفی که به صورت مستقیم و غیر مستقیم به مردم بر میگردد صحبت شد.

شهردار تهران خاطر نشان کرد: امیدوارم بتوانیم بعد از این جلسات و جلساتی که با معاون اول رئیس جمهور، وزیر کشور و سایر مسئولان دولتی داشتیم و امکانی که در پی این جلسات گرفته می‌شود خدمت شایسته برای مردم ارائه دهیم.

وی خاطر نشان کرد: نوع نگاه به شهرداری مهمترین مانع در شهرداری‌ها است که رئیس مجلس شورای اسلامی هم به آن اشاره کردند. خیلی‌ها به نوع خدمتی که در مجموعه شهردای و شورا‌های شهر ارائه می‌شود، رسمیت نمی‌دهند و همچنین به اصل صد تا صد و شش قانون اساسی بی توجهی می‌کنند؛ لذا تصحیح این نگاه برای مان مهم است.

زاکانی تصریح کرد: استیفای حقوق و چارچوب‌هایی که قانون به آن تاکید کرده از اهمیت بالایی برخوردار است و جبران خلا‌هایی که وجود دارد نیز مهم است.

شهردار تهران ادامه داد: اقتضای نیاز شهر‌ها چیزی و امکاناتی که برای آن هزینه می‌کنیم، چیز دیگری است. به عنوان مثال در حوزه بهره‌مندی کلانشهر‌ها در زمینه حمل و نقل اگر شش هزار میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته شده، این مبلغ برای فقط ۴.۵ کیلومتر مترو تهران است. در مقایسه با نیاز مواجه‌ای که صورت می‌گیرد غیر منطقی است.
به گفته شهردار تهران، شهرداری‌ها باید از طریق مولد سازی امکانات و مشارکت از مردم بهره بگیرند. اگر این اتفاق رخ دهد زودتر به اهداف‌مان می‌‎رسیم و هم سرمایه گذار منتفع می‌شود و هم مردم از خدمات استفاده می‌کنند.

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->