جوان ۲۴ساله روسی در حرم امام‌رضا(ع) مسلمان شد اهدای پرچم متبرک حرم حضرت علی (ع) به آستان قدس رضوی ثبت بالاترین آمار اعزام زائران حج ۱۴۰۴ در فرودگاه مشهد معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ: نیازمند تحول در حوزه فعالیت‌های قرآنی هستیم | مؤسسات قرآنی موازی‌کاری نکنند بازگشت کاروان حجاج ایثارگر در ۲۳ خرداد۱۴۰۴ | تدابیر لازم برای رفاه حال جانبازان از ابتدا تا پایان سفر نقش محوری هوش مصنوعی و پهپاد‌ها در مدیریت و ایجاد امنیت حج ۱۴۰۴ شرکت آبفای خراسان جنوبی آماده تأمین آب برای زائران اربعین ۱۴۰۴ باشد از خطابه غدیر تا جهاد تبیین | نقش الگویی غدیر برای ساخت جامعه‌ای متعهد و اخلاق‌محور سازمان حج ایران جایزه لبیتم عربستان را دریافت کرد ۳ هزار موکب ایرانی برای اربعین ۱۴۰۴ تدارک دیده شده است | نظارت ویژه بر تغذیه و اسکان زائران اطعام بیش از ۲۵۰۰ نفر از نیازمندان حاشیه شهر مشهد در عید غدیر ۱۴۰۴ تغییرات در اجرای مراسم روز اول ماه محرم به کاهش ازدحام جمعیت در حرم امام حسین (ع) کمک می‌کند بررسی ریشه‌ها و راه‌های درمان حسادت براساس احادیث و روایات مساجد، پای کار حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی دهه ولایت با طنین غدیر در صد‌ها مسجد مشهد و خراسان | از حرکت کاروان غدیر تا آزادسازی بیش از ۵۵۰ زندانی جرائم غیرعمد پای سفره امام | میزبانی حرم امام‌رضا (ع) از ۱۳ هزار نفر از اقشار آسیب‌پذیر در دهه ولایت ۱۴۰۴ جزئیات برگزاری «مهمونی ۱۰ کیلومتری غدیر ۱۴۰۴» در تهران + محل برگزاری هفتمین نمایشگاه پوشاک ایرانی‌اسلامی برگزار می‌شود
سرخط خبرها

نشست سراسری علمی، ترویجی و تکریمی زکات برگزار شد

  • کد خبر: ۱۳۲۸۴۰
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۰
نشست سراسری علمی، ترویجی و تکریمی زکات برگزار شد
نشست سراسری علمی، ترویجی و تکریمی زکات صبح امروز با حضور مسئولان و جمعی از زکات دهندگان برتر استان به میزبانی تالار انقلاب اسلامی مجتمع فرهنگی آیه‌ها برگزار شد.

 به گزارش شهرآرانیوز، نشست سراسری علمی، ترویجی و تکریمی زکات صبح امروز با حضور آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی، آیت‌الله محسن کازرونی رئیس هیئت‌امنای کمیته امداد امام خمینی(ره)، حبیب‌الله آسوده معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره)، حجت‌الله عبدالملکی استاد دانشگاه و جمعی از زکات دهندگان برتر استان به میزبانی تالار انقلاب اسلامی مجتمع فرهنگی آیه‌ها برگزار شد.

اسلام دین کار و تلاش است

رئیس هیئت‌امنای کمیته امداد امام خمینی(ره) در ابتدای این مراسم با اشاره به حدیثی از امام عسکری(ع) اظهار کرد: امام عسکری(ع) می‌فرماید «اَعْبَدُ النَّاسِ مَنْ اَقَامَ عَلَى الْفَرَائِضِ» یعنی باتقواترین و عابدترین مردم کسی است که فرایض دینی را اقامه کند و در میان این فرایض، زکات جایگاه ویژه‌ای دارد و از جمله واجباتی است که در زمره ضروریات محسوب می‌شوند یعنی اگر کسی از عمل به آن رویگردان شد، از عمل به یکی از ضروریات دین رویگردان شده و عقوبت سخت الهی را در پی دارد.

وی افزود: بر همین اساس است که در قرآن کریم، یکی از تندترین ادبیات‌ها و سخت‌ترین عقوبت‌ها برای کسانی ذکر شده است که زکات نمی‌دهند. این امر به‌اندازه‌ای حائز اهمیت است که اگرچه در خمس میان شیعه و اهل سنت اختلاف دیدگاه فقهی وجود دارد اما زکات یکی دیگر از مشترکات همه فرق و مذاهب اسلامی همچون یکتاپرستی، پیامبر مشترک و قبله واحد به شمار می‌رود.

آیت‌الله کازرونی با بیان اینکه اسلام، دین کار و تلاش است نه گداپروری، خاطرنشان کرد: باور نادرستی که از زهد وجود دارد، آن را در تقابل با مفهوم جهاد و تلاش قرار می‌دهد درحالی‌که اهل‌بیت(ع) به معنای مصادیق بارز زاهدترین انسان‌ها، همواره برای کسب درآمد حلال تلاش می‌کردند.

وی ادامه داد: گستردگی مصارف و هزینه کرد زکات هم نشان می‌دهد که این فریضه نه برای گداپروری بلکه برای توسعه و رونق جامعه اسلامی به کار می‌رود تا جایی که در مصارف هشت‌گانه زکات هم تنها یکی از مصارف خرج، هزینه کرد برای مساکین و فقراست و در مصارف دیگر برای در راه‎ماندگان و سایر بخش‌ها هزینه خواهد شد.

تجلیل از زکات دهندگان برتر استان و رونمایی از کتاب «زکات، پول رایج» که به همت دبیرخانه شورای زکات خراسان رضوی تألیف شده است، از دیگر محورهای این مراسم بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->