سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پرستاران خراسان رضوی نصف استاندارد کشوری

  • کد خبر: ۱۳۵۷۰۳
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۹
پرستاران خراسان رضوی نصف استاندارد کشوری
مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:شاخص تعداد پرستار به ازای هر تخت بیمارستانی در وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ۱.۸ است در حالی که این شاخص در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۰.۹ است یعنی شاخص تعداد پرستار به ازای هر تخت بیمارستانی در این دانشگاه نصف استاندارد کشوری است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر امیررضا صالح مقدم افزود: این دانشگاه برای جبران کمبود یاد شده نیازمند ۱۰ هزار کادر پرستاری شامل پرستار اتاق عمل، هوشبری و کمک پرستار دیگر است تا به استاندارد کشوری برسد.

وی ادامه داد:سالانه بسته به مجوزهای استخدامی که به دانشگاه‌های علوم پزشکی تعلق می‌گیرد آزمون استخدامی برگزار و جذب نیرو صورت می‌گیرد که این سهمیه استخدامی با توجه به رشد، توسعه و احداث بیمارستان‌ها، افزایش تخت‌های بیمارستانی، بازنشسته شدن و یا اتمام طرح پرستاری پرسنل در مشهد متناسب نیست و محدود است که این مشکل نیز در سطح کشور هم وجود دارد.

مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص این که سالانه چه تعداد پرستار به جمعیت پرستاران زیر پوشش این دانشگاه اضافه می شود گفت: هم اکنون حدود ۱۰ هزار نفر کادر پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد شاغل هستند و حدود چهار هزار نفر کادر پرستاری در بیمارستان‌های غیردانشگاهی زیر پوشش این دانشگاه فعالیت دارند که حدود ۶۵ درصد آنان زن و بقیه مرد هستند.

صالح مقدم افزود: بیش از ۸۰ درصد از کادر پرستاری زیر پوشش این دانشگاه به اشکال مختلف استخدام هستند و اکثریت آنان استخدام رسمی و بخش کمی از آنان در قالب طرح نیروی انسانی و قراردادهای شرکتی مشغول به فعالیتند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->