وزیر ارتباطات از تلاش برای پرتاب ماهواره ناهید تا پایان سال جاری خبر داد

  • کد خبر: ۱۳۵۷۲۷
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۰
وزیر ارتباطات از تلاش برای پرتاب ماهواره ناهید تا پایان سال جاری خبر داد
عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره وضعیت ماهواره ناهید گفته «این ماهواره به‌زودی پرتاب می‌شود و در تلاش هستیم پرتاب آن امسال انجام بگیرد.»

به گزارش شهرآرانیوز - عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در گفتگو با تسنیم درباره وضعیت ماهواره ناهید اعلام کرد «این ماهواره به‌زودی پرتاب می‌شود و در تلاش هستیم پرتاب آن امسال انجام بگیرد.»

وزیر ارتباطات همچنین از فعالیت ماهواره خیام که هجدهم مرداد امسال به فضا پرتاب شده بود خبر داده و گفت: «این ماهواره فعال است و تصاویر آن هم دریافت می‌شود و با دستگاه‌هایی که به تصاویر آن نیاز دارند در تعامل هستیم.»

با توجه به این که ماهواره خیام با همکاری روسیه و توسط این کشور ساخته شده است، زارع‌پور به همکاری فضایی بلندمدت با روسیه در زمینه ساخت ماهواره نیز اشاره کرده و گفت: «تعاملات ما با روسیه در حوزه فضایی ادامه دارد و کار‌های مشترکی تعریف کرده‌ایم؛ ماهواره خیام ۲، ۳ و ۴ را با کمک همدیگر می‌سازیم و برنامه‌ی بلندمدت چهار ساله با این کشور داریم.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.