مطالبات گندم‌کاران تسویه شد اعلام زمان دقیق واریز و مبلغ یارانه نقدی مهرماه ۱۴۰۴ جزئیات جدید از عدم بازگشت ۹۵ میلیارد دلار ارز صادراتی یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پرداخت تسهیلات بانکی متوقف شد؟ (۱۳ آذرماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۳۸۲۱۴
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۵
پرداخت تسهیلات بانکی متوقف شد؟ (۱۳ آذرماه ۱۴۰۱)
معاون امور بانکی و بیمه‌ای وزیر امور اقتصادی و دارایی در خصوص روند پرداخت تسهیلات توسط نظام بانکی تا پایان سال توضیحاتی داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عباس حسینی در حاشیه مراسم روز ملی بیمه درباره عدم پرداخت تسهیلات در نظام بانکی اظهار داشت: پرداخت تسهیلات در نظام بانکی متوقف نشده و بانک‌ها می‌توانند پس از تامین مالی به تعهدات خود عمل کنند. پرداخت وام تا پایان سال ادامه دارد و نسبت به سال گذشته نیز بیشتر می‌شود.

وی تصریح کرد: بانک مرکزی اخذ سپرده برای پرداخت تسهیلات را ممنوع اعلام کرده است و بانک‌ها تحت پوشش سیاست‌های وزارت اقتصاد به وظایف خود عمل می‌کنند و باید سیاست‌های دولت را اجرایی کنند و فرایند پرداخت تسهیلات تسریع می‌شود.

معاون وزیر اقتصاد درباره عملکرد بانک‌ها در حوزه پرداخت تسهیلات مسکن، گفت: وزارت امور اقتصادی و دارایی تامین منابع مالی مسکن را پیگیری می‌کند و فرآیندی دارد که از درخواست مردم شروع می‌شود و به صندوق برود و در وزارت راه و مسکن در سامانه ثبت شود و بعد به بانک‌ها اعلام شود تا بانک‌ها به آن عمل کنند. پس از اینکه به شبکه بانکی رسید شبکه بانکی پرداخت‌های خود را انجام می‌دهد.

وی ادامه داد: طبقه‌بندی پرداخت تسهیلات به این معنی است که طبقه‌بندی پرداخت تسهیلات طبقه‌بندی است که برای مثال بخشی از پرداخت‌ها در بخش‌های دیگر اقتصاد انجام می‌شود در طبقه‌بندی صنعت ثبت می‌شود در حالی که باید در طبقه‌بندی مسکن ثبت شود.

حسینی درباره صنعت بیمه نیز گفت: مهم‌ترین بحث در حوزه بیمه ضرورت‌های اصلاح برخی قوانین است که در لایحه بودجه سال آینده و برنامه هفتم توسعه لحاظ می‌شود تا خدمت بهترین به مردم ارائه کنند. کارگروه‌های مختلفی در دولت، وزارتخانه‌ها برای اصلاح قوانین وجود دارد و تلاش می‌کنیم با اصلاحات موردنظر فعالان صنعت بیمه مسیر خدمت را فراهم کنیم.

معاون وزیر اقتصاد تأکید کرد: یکی از دغدغه‌ها بیمه شخص ثالث، هزینه‌هایی است که از محل درآمدهای بیمه شخص ثالث به خارج از صنعت بیمه پرداخت می‌شود و دولت و مجلس آمادگی دارد نسبت به اصلاح قانون و هدفمند کردن پرداخت‌هایی که از صنعت بیمه خارج می‌شود و در بخش‌های دیگر هزینه می‌شود، را بهینه کند تا مردم از آن بهره‌مند شوند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->