قبری در میانه حیاط | نقد رمان «ناخن‌کشیدن روی صورت شفیع‌الدین» در کتاب‌فروشی چشمه کارگر تهران سوتی‌های عجیب سریال «محکوم»! | بی احترامی پلتفرم‌ها به مخاطب همچنان ادامه دارد زمان پخش «بامداد خمار» مشخص شد + خلاصه داستان «لاک‌پشت و حلزون»، فیلمی ایرانی با طعم فرانسوی «یوز» تاریخ‌ساز شد | رکورد تازه در سینمای کودک ایران صوت | آهنگ جدید اشوان با نام «دلم تنگه» منتشر شد + لینک دانلود و متن آمریکا به اسلام ویزا نداد | تور ادبی آقای خواننده لغو شد لیدی گاگا به دنباله «شیطان پرادا می‌پوشد» اضافه شد «شرور» صدرنشین پیش‌فروش بلیت در ۲۰۲۵ شد هفته شیراز روی آنتن شبکه نمایش «قلمه»، جوانه امیدوارکننده طنزپردازان خراسان | آیین اختتامیه یازدهمین رویداد ملی طنز قلمه برگزار شد + فیلم چالش‌های ایفای نقش شهید علی هاشمی در «پسران هور» | از واکنش دختر شهید تا سختی‌های فیزیکی اطلاعیه اداره کل هنرهای نمایشی درباره اختتامیه جشنواره تئاتر مهر و ماه دیزنی، «گیسو کمند» را با اسکارلت جوهانسون زنده می‌کند معصومه آقاجانی، بازیگر و دوبلور پیشکسوت در بیمارستان بستری شد پایان فصل اول «۱۰۰» با اجرای هادی حجازی‌فر | فصل دوم به زودی ۷۰ درصد مردم همچنان پای تلویزیون | رقابت نزدیک شبکه سه و آی‌فیلم «استخر» با حضور پسر سروش صحت به پایان فیلم‌برداری رسید فیلم کوتاه «تنبیه» نامزد سه جشنواره معتبر جهانی شد ویدئو | وداع همایون شجریان با مادرش در مشهد
سرخط خبرها

مرگ «گرانت وال» خبرنگار ورزشی آمریکایی در جام جهانی قطر

  • کد خبر: ۱۳۹۱۱۷
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۸
مرگ «گرانت وال» خبرنگار ورزشی آمریکایی در جام جهانی قطر
«گرانت وال» خبرنگار ورزشی آمریکایی که برای پوشش خبری جام‌جهانی در قطر حضور داشت، در سن ۴۸ سالگی درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «گرانت وال» به عنوان یکی از معتبرترین روزنامه‌نگاران فوتبال کشور آمریکا شناخته می‌شود، به عنوان یک تحلیلگر برای شبکه CBS Sports در جام جهانی قطر فعالیت می‌کرد اوایل این هفته اعلام کرده بود که پس از احساس ناخوشی به یک مرکز پزشکی محلی مراجعه کرده است.

او نوشته بود: سرماخوردگی در ۱۰ روز گذشته در شب بازی ایالات متحده و هلند به چیزی شدیدتر تبدیل شد و می‌توانستم احساس کنم قسمت بالای سینه‌ام سطح جدیدی از فشار و ناراحتی را حس می‌کند. تست کووید منفی بود. آن‌ها به من یک دوره آنتی بیوتیک و مقداری شربت سرفه سنگین دادند، و من چند ساعت بعد حالم کمی بهتر شد».

با این حال پس از چند روز شب گذشته (جمعه شب) و در جریان بازی آرژانتین و هلند، او در محوطه مطبوعاتی غش کرد و اندکی بعد تیم پزشکی درگذشت وی را تایید کردند.

فدراسیون فوتبال آمریکا در بیانیه‌ای در واکنش به مرگ این روزنامه‌نگار اعلام کرد: «علاقه گرانت به فوتبال و تعهد برای ارتقای جایگاه خود در چشم‌انداز ورزشی ما، نقش مهمی در کمک به جلب علاقه و احترام به بازی زیبای فوتبال داشت. به همین اندازه، اعتقاد گرانت به قدرت فوتبال برای پیشبرد حقوق بشر، الهام‌بخش همه بود و خواهد ماند».

«گرانت وال» پیش از این برای شبکه‌های Fox Sports و NBC Sports کار می‌کرد و همچنین به عنوان تهیه کننده در مستند آمازون «رقبای خوب» که فقط دو هفته پیش عرضه شد، حضور داشت.

او در مجله «Sports Illustrated» کار خود را به عنوان روزنامه‌نگار ورزشی آغاز کرد و پیش از دو دهه در این مجله کار کرد و در سال ۲۰۰۲ آن را ترک کرد. وال چندن چند بار نگارش مقاله صفحه اصلی این مجله را بر عهد داشت از جمله مقاله فوریه ۲۰۰۲ که آمریکا را با یک ستاره جوان بسکتبال دبیرستانی به نام «لبرون جیمز» آشنا کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->